Συναισθηματικές μεταβάσεις μεταμορφωτικές δονήσεις 28-29/11

erwtikes-22314

Συναισθηματικές μεταβάσεις μεταμορφωτικές δονήσεις 28-29/11 .

Συναισθηματικές μεταβάσεις : Η Σελήνη ανοίγει το σαββατοκύριακο στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου. Αλλά σύντομα θα πατήσει στις πρώτες μοίρες των Διδύμων.

Ο Ταύρος έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη. Και από εδώ το φεγγάρι διαχέει τις γήινες και απολαυστικές του αξίες.

Οι Δίδυμοι έχουν κυβερνήτη τον Ερμή. Η φυσική τους περιέργεια αντανακλάται, μέσα από την επικοινωνιακή και διαισθητική τάση της Σελήνης!

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται αμφότεροι στον Σκορπιό, απ’ όπου συμβάλλουν σε δυναμικές και εσώτερες μεταβάσεις. Η ατμόσφαιρα είναι υδάτινη, βρίθει από βαθιές και μεταμορφωτικές δονήσεις. Η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα προετοιμάσει μια αντίθεσή της με τον Ήλιο στον Τοξότη!

Μόλις η όψη γίνει ακριβείας προς τη Δευτέρα, θα αναδυθεί η Πανσέληνος που αποτελεί και Ηλιακή Έκλειψη. Η άποψή σας για όσα θέλετε και όσα σκέφτεστε, θα κάνουν μια πλήρη μεταστροφή… Σας ακούγεται ανησυχητικό; Θα είναι απολαυστικό και ενθουσιώδες!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Συναισθηματικές μεταβάσεις μεταμορφωτικές δονήσεις 28-29/11 .

Το Σάββατο, η Σελήνη στον Ταύρο θα περάσει από ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Παράλληλα, η Αφροδίτη θα σχηματίζει τρίγωνο με τον πλανήτη των υδάτων. Η διάθεσή σας θα είναι ονειροπόλα, για τις δυνατότητες εμπλουτισμού και απόλαυσης κάθε συναισθηματικής επίδρασης!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνα με τους Πλούτωνα και Δία. Συνεχίζει σε μια όψη αντίθεσης με τον Ερμή, ο οποίος σχηματίζει ένα εξάγωνο ακριβείας με τον Δία. Επικρατεί ένα

ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα. Οι συζητήσεις θα αποτελέσουν το «αεράκι» που θα παρασύρει κάθε ένταση, ώστε να γίνουν πιο στιβαρές οι επαφές σας. Δώστε σημασία στις αντιδράσεις που θα εντοπίσετε, ελιχθείτε για να τις ενισχύσετε. Χαρείτε την ευθυμία και την ικανοποίηση που θα υπάρχει, σε αυτή την ενθουσιώδη και διεγερμένη ατμόσφαιρα!

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 12/2020 – Προμηνύουν επανενώσεις ζευγαριών μέσα στον Δεκέμβριο

xartomanteia

Συναισθηματικες μεταβάσεις μεταμορφωτικές δονήσεις 28-29/11 .

Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη λήγει τη διαμονή της στον Ταύρο, με ένα τρίγωνο με τον Κρόνο. Έρχεται η σταθεροποίηση και η απόλαυση, αξίζει αυτή η αναμονή. Μετά η Σελήνη περνά στους χαρωπούς Διδύμους, προάγοντας ένα εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο.

Κάντε τους υπολογισμούς σας: Πάρτε στοιχεία από διάφορα σημεία, διαχειριστείτε τις λεπτομέρειες και όλα θα μπουν στη θέση τους. Κάθε αίτημά σας θα είναι ακλόνητο, ενθουσιάζει το μυαλό σας και είναι μοιραίο!

Η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Χείρωνα, ενώ πορεύεται προς την αντίθεσή της με τον Ήλιο – την Πανσέληνο. Κάτι οδυνηρό από το παρελθόν σας, θα αποτελέσει τον καταλύτη για την τωρινή ωρίμανσή σας… Προετοιμάζεται για καιρό και τώρα αναπτύσσει ταχύτητα!

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 12/2020 – Προμηνύουν επανενώσεις ζευγαριών μέσα στον Δεκέμβριο

taro-zodia-76

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να σας αφαιρεί κάτι… Αλλά ταυτόχρονα εξαλείφει κάθε περιοριστικό τραυματισμένο ιστό. Το πλήγμα υπάρχει ακόμη, ωστόσο αποκτά έναν καινούργιο σκοπό και καθίσταται υποστηρικτικό!

Δεν θα προσποιηθείτε ότι δεν πονά – τότε και τώρα. Αλλά μπορείτε να κατανοήσετε ότι είναι και αυτό κομμάτι της εξέλιξής σας, της μελλοντικής σας στρατηγικής. Δεν χρειάζεται να κρυφτείτε ή να πείτε ψέματα… Δεν χρειάζεται καν να το συζητήσετε. Αυτό που χρειάζεται, είναι να το αποδεχθείτε. Είναι κομμάτι αυτού που είστε!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία