Συναισθηματική επανεκκίνηση 19-25/10

erwtikes-14314

Συναισθηματική επανεκκίνηση 19-25/10 .

Συναισθηματική επανεκκίνηση  : Καλύτερα να κατευνάσετε την ορμή σας αρχικά… Και στη συνέχεια να ελέγξετε ότι έχετε περάσει σωστές συντεταγμένες στον πλοηγό σας!

Είστε βέβαιοι ότι ξέρετε επακριβώς προς τα πού κατευθύνεστε; Και έχετε σκεφτεί κάθε πιθανή «παγίδα» και επίπτωση, που θα επιφέρει μια βιαστική κίνηση;

Τα ερωτήματα αυτά τίθενται στην έναρξη κιόλας αυτής της εβδομάδας. Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, ο παρορμητικός αλλά ανάδρομος Άρης στον υποκινητή Κριό, σχηματίζει προκλητικό τετράγωνο με τον παράτολμο Δία στον Αιγόκερω. Πρόκειται για όψη που θα σας διεγείρει για ό,τι επιδιώκετε… Αλλά δίνει μια πιο ρόδινη και αισιόδοξη προοπτική, σε καταστάσεις που ίσως δεν είναι τόσο διαχειρίσιμες όσο φαίνονται!

zodia-taro-45

Ο Άρης διασχίζει τον Κριό από τις 27 Ιουνίου και θα συνεχίσει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021. Από μόνο του το γεγονός κάνει τους πάντες πιο ισχυρογνώμονες. Αλλά με τον πολεμιστή πλανήτη ανάδρομο από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, η βιασύνη μπορεί να επιφέρει περισσότερες δυσχέρειες απ’ όσες υπολογίζετε!

Η εφόρμηση σε οτιδήποτε, από μια επαγγελματική συμφωνία μέχρι μια μακροχρόνια σχέση, μπορεί να αποδειχθεί δόλια… Μια παγίδα που να υποκρύπτει τόσες παραμέτρους, που θα κοστίσουν πολύ οι διορθωτικές κινήσεις. Δεν είναι μια φάση που μπορείτε να παραβλέψετε βήματα στη σημαντική πορεία σας: Όπως να συζητήσετε κάθε συμφωνία με έναν δικηγόρο, προκειμένου να διαρθρώσετε τα πιο άρτια συμβόλαια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/10 .

Επιπλέον, ο Ερμής συνεχίζει να κινείται ανάδρομος μέχρι τις 3 Νοεμβρίου. Άρα είναι ακόμη πιο ζωτικό να δείτε εξονυχιστικά και την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε σύμπραξη. Ακόμα κι αν σας φαντάζει επώδυνη μια μείωση ταχύτητας, να θυμάστε ότι δεν σημαίνει να «τερματίσετε» το φρένο.

Αν απλά κάνατε μια παύση για να αποτιμήσετε τη διαδρομή σας, το τετράγωνο του Άρη με τον Δία δεν θα καταστεί καταστροφικό. Εξάλλου, αν μπορεί να καταλήξει σε ένα ευτυχές μέλλον, δεν βλάπτει να το προσεγγίσετε με πιο συνετό και ήρεμο βηματισμό!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Άλλο ένα σημαντικό σενάριο θα στήνεται όλη αυτή την εβδομάδα, από την ακτινοβόλα και ρομαντική Αφροδίτη στην Παρθένο. Μέχρι και το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, θα χαριεντιστεί και με τους τρεις πλανήτες που διαμένουν στον Αιγόκερω:

Με τον μεγαλόψυχο Δία τη Δευτέρα, με τον ερωτύλο Πλούτωνα την Τετάρτη και με τον θεματοφύλακα Κρόνο το Σάββατο. Τα αρμονικά τρίγωνα που θα σχηματιστούν, μπορεί να εξελίξουν κάθε αρχική έλξη σε ενδελεχή «εξερεύνηση» με την παραμικρή παρακίνηση!

Μιας και αυτές οι πλανητικές συμπράξεις συντελούνται σε ζώδια της Γης, είναι απίθανο να αφορούν επιφανειακές επαφές. Πώς θα σας φαινόταν αν αυτό το παιχνίδι διαρκείας, παιζόταν σε οικείο έδαφος;

Δεν θα θέλατε να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Σίγουρα όχι, με την Αφροδίτη να εφαρμόζει τη ρόδινη οπτική της στα φίλτρα σας της λογικής!

dream

Συναισθηματική επανεκκίνηση 19-25/10 .

Ωστόσο, οι άμυνές σας μπορεί να μειωθούν με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία τη Δευτέρα. Γι’ αυτό καλείστε να λάβετε όσες περισσότερες απαντήσεις μπορείτε στα ερωτήματά σας. Και όλοι θα κρατήσουν τα περισσότερα χαρτιά τους κλειστά, με τα τρίγωνα που έπονται… Αλλά το ξεδίπλωμα των μυστηρίων πραγματικά θα σας συναρπάσει. Γι’ αυτό πρέπει να δράσετε με το μυαλό και όχι με τις αισθήσεις σας!

Η δύναμη της έλξης θα είναι σαρωτική όλη την εβδομάδα, κάτι που μπορεί να εκπαραθυρώσει τη λογική. Έχει διαφορά το να αναζωπυρώνετε μια χόβολη με νόημα, από το να παίζετε με τη φωτιά. Μείνετε μακριά από επικίνδυνες επαφές ή απαγορευμένους πειρασμούς, μπορεί να καταστρέψουν σημαντικές σχέσεις σας… Εκείνες που δεν είναι τόσο συναρπαστικές, όμως θα ήσασταν χαμένοι χωρίς αυτές!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συναισθηματική επανεκκίνηση 19-25/10 .

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου μπορείτε να «επανεκκινήσετε» την καρδιά σας, ίσως και κάτι λίγο πιο κάτω! Η Εποχή του Σκορπιού αρχίζει με όλα τα τσάκρα της ανοικτά, για πνευματιστικές αφυπνίσεις και ερωτικούς πανηγυρισμούς.

Ό,τι αφορά τον Σκορπιό θα ντυθεί επιδεικτικά, ώστε να τραβήξει την προσοχή σας τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες: Από το πώς επενδύετε τα χρήματά σας, μέχρι το ποιους φέρνετε στο κρεβάτι σας και πώς χειρίζεστε τις δυναμικές ισχύος!

Όλοι οι τομείς της ζωής λαμβάνουν περισσότερη φόρτιση από τώρα και μέχρι τις 21 Νοεμβρίου.

zwdia-3-zodia

Θα είναι σημαντικό να αναθεωρήσετε το πόσα αποκαλύπτετε σε άτομα που ίσως δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Θέλετε να πειραματιστείτε με μια πτυχή της ζωής σας, να την μετατρέψετε από χαλκό σε ατόφιο χρυσάφι; Δώστε ώθηση σε αυτές τις «αλχημιστικές» προσπάθειές σας!

Η γνήσια αλλαγή χρειάζεται κόπο, δεν επιτυγχάνετε εν μία νυκτί. Απαλλαγείτε από τις περιοριστικές σας συνήθειες, αντικαταστήστε τις με τελετουργικά που επιβεβαιώνουν τη ζωή. Αντιστοίχως, μην διστάσετε μπροστά σε κάτι που φαντάζει ακραίο: Η Εποχή του Σκορπιού συνοδεύεται με μια δόση ρίσκου!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος