Σχέσεις, Μαντικό Εκκρεμές. Αλήθειες και ψέματα στις σχέσεις!

kanones-sxesewn

Σχέσεις, Μαντικό Εκκρεμές. Αλήθειες και ψέματα στις σχέσεις!

Το Εκκρεμές μέσα από την μυστικιστική του κίνηση μιλάει με απόλυτη σαφήνεια για τα μελλούμενα!
Σχέσεις, πιο αναλυτικά για τις επόμενες 1- 2 εβδομάδες

Κριός : ΝΑΙ

Η σχέση αυτή έχει μέλλον ακόμη, αλλά και εσείς από την δική σας την μεριά, θα πρέπει να σταματήσετε να μιλάτε για το παρελθόν και να έρθετε μόνο στο παρόν.

zodia-taro-45

Ταύρος : ΟΧΙ

Δεν υπάρχει ανησυχία για τον δεσμό σας, όσο απόμακροι και να είστε τώρα με το ταίρι σας. Οι μέρες των γιορτών, θα δώσουν τις αιτίες για συμφιλίωση και περισσότερη αγάπη.

Δίδυμοι : ΝΑΙ

Μόνο θετική είναι τελικά η απάντηση που θα έρθει από το στόμα του ανθρώπου σας, για αυτά που τόσο καιρό του λέτε και του προτείνετε για να έχετε ένα ποιοτικότερο μέλλον.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Καρκίνος : ΟΧΙ

Το παρελθόν από την μεριά του συντρόφου σας, δεν θα σας ξανα-ενοχλήσει και αυτό είναι κάτι που θα αφήσει και την σχέση σας, τα μεταξύ σας συναισθήματα να ανθίσουν.

Λέων : ΟΧΙ

Δεν θα υπάρξει λοιπόν, άλλη χρονική καθυστέρηση από τον άνθρωπο που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Μέχρι και την πρωτοχρονιά, θα έχετε νέα του αλλά και την εμφάνιση του.

Σχέσεις, Μαντικό Εκκρεμές

Παρθένος : ΝΑΙ

Θα δεχτεί φυσικά και με μεγάλη χαρά, την πρόταση σας, για συνάντηση το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Μπορεί να υπάρχει ένα κάλυμμα φιλίας αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες αυτό θα γίνει σχέση.

zwdia-fotia

Ζυγός : ΟΧΙ

Δεν θα έχετε ακόμη κάποια νεότερα από τα παλιά, αλλά στην αλλαγή του χρόνου και σαν σχετική δικαιολογία, θα έχετε ειδήσεις, που θα σας κάνουν μόνο να χαρείτε.

Σκορπιός : ΟΧΙ

Δεν θα επιστρέψετε σε προβληματικές σχέσεις, αν πρώτα δεν διορθωθούν αυτά που έχετε ζητήσει. Ωστόσο έχετε και τα μάτια σας ανοιχτά σε υποθέσεις, που σας περιτριγυρίζουν!

Τοξότης : ΟΧΙ

Δεν υπάρχουν τρίτα πρόσωπα, που να μπουν ανάμεσα στην σχέση σας και να σας δημιουργήσουν προβλήματα και πάλι. Σίγουρα έχετε πια και οι δύο τον τρόπο για να τα απομακρύνετε!

zwdia shmera

Αιγόκερως : ΝΑΙ

Θα δείτε μέσα σε κοινές σας παρέες το άτομο που έχετε επιθυμήσει…και αυτό εσάς. Σίγουρα η ένταση η ερωτική θα είναι μεγάλη, και θα οδηγηθεί σε πιο συναισθηματικές διαδρομές.

Υδροχόος : ΟΧΙ

Δεν έχει ακόμη το σύμπαν, κλείσει αυτό τον κύκλο με την δύσκολη σας σχέση, ασχέτως αν έχει μεσολαβήσει ένα μεγάλο χρονικό κενό. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε ακούσματα σχετικά.

Ιχθείς : ΝΑΙ

Υπάρχουν πράξεις που έρχονται από την μεριά του συντρόφου σας, που θέλει να σας μιλήσει πια για ένα επόμενο βήμα, στην σχέση σας και έτσι ώστε να αισθανθείτε και εσείς ασφαλείς.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66