ταρω Ιούνιος 2017 – ζωδια του αέρα

zvdia-aera

ταρω Ιούνιος 2017 – ζωδια του αέρα

Δίδυμοι

ταρω διδυμοι – σχέσεις: Ο Άσος των Κυπέλλων
Τι παραπάνω μπορεί να αναζητά κάποιος στη ζωή του;
Το απόθεμα χαράς και ηρεμίας που θα απολαύσετε αυτό τον Ιούνιο, είναι το πιο σπουδαίο δώρο του σύμπαντος! Μάλιστα σας το συνοδεύει με την κάρτα της σοφίας, που αποτελεί τη βάση για τη γνήσια και σταθερή συναισθηματική εσωτερική γαλήνη! Σας αποδίδεται πλέον η ανώτερη δικαιοσύνη. Ένα απρόσμενο γεγονός θα σας οδηγήσει στην πραγμάτωση κάθε επιθυμίας σας, ενώ θα ανοιχτούν μπροστά σας και νέα μονοπάτια με εξαιρετικές ευκαιρίες.

 

ταρω διδυμοι – επαγγελματικά: Ο Άσος των Κυπέλλων
Μην αναρωτιέστε, δεν κάνετε λάθος, η κάρτα της χαράς και της αγάπης θα σας συντροφεύει και στον επαγγελματικό τομέα αυτό το μήνα!
Θα είναι αρκετά τα χρήματα που θα προσφερθούν ή θα λάβετε εξαιρετικές εργασιακές προτάσεις. Η καριέρα σας θα κάνει μια αλλαγή πορείας που θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα, καθώς θα αξιοποιηθούν τα δημιουργικά και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Παράλληλα, θα παραμείνουν ακλόνητα τα θεμέλια στις τρέχουσες επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ταρω διδυμοι – οικονομικά: Το 7 των Ράβδων
Είναι πιθανό να χρειαστεί να αμυνθείτε των δικαιωμάτων σας, ενόσω θα έχετε την οικονομική εύνοια του σύμπαντος αυτό το μήνα. Επειδή θα σας παρασύρει κάπως η χαρά από τα θετικά που μπαίνουν συνεχώς στη ζωή σας, η διαδικασία αυτή θα απαιτήσει μόνο να κάνετε μια παύση στους εορτασμούς για να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας. Μην ανησυχείτε καθόλου, ακόμη και σε αυτή τη διακοπή, τα χρήματα θα συνεχίσουν να ρέουν!

ταρω διδυμοι – ψυχολογία: Ο Μάγος
Η δημιουργική και καινοτόμα φύση σας θα ανθίσει αυτό το μήνα, ως αποτέλεσμα των αίσιων γεγονότων που θα προκύπτουν. Θα αποκτάτε νέες δεξιότητες, προκειμένου να μεγιστοποιήσετε την καλλιτεχνική έμπνευση της περιόδου, ενώ οι ιδέες σας θα ρέουν με τόση ταχύτητα που οι άλλοι θα δυσκολεύονται να σας ακολουθήσουν! Αυτός ο μήνας έμπνευσης, θα έχει επίσης σημαντική επουλωτική επίδραση στην ψυχολογία σας αλλά και στην πνευματική σας κατανόηση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός
ταρω ζυγος – σχέσεις: Το Αστέρι
Οι ειλικρινείς ελπίδες σας για τα θέματα που αφορούν τον έρωτα αλλά και τις σχέσεις γενικότερα, θα βρουν το δρόμο τους μέσα στον Ιούνιο! Αυτό θα δώσει μεγάλη χαρά σε εσάς και τους αγαπημένους σας ανθρώπους, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα αναδυθούν όποια προβλήματα ή πικρίες υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια…

Η αγάπη και η πραγμάτωση όσων εύχεστε, θα απαιτήσουν να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο τις υποβόσκουσες δυσκολίες και να κάνετε τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να δώσετε σταθερότητα και μονιμότητα στην ενέργεια της αγάπης!

ταρω ζυγος – επαγγελματικά: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Αποφασίσατε πρόσφατα να θέσετε πλαίσιο σε κάποιες συγκεκριμένες πτυχές των εργασιακών σας δραστηριοτήτων, επειδή είχαν πάψει να κεντρίζουν τη δημιουργικότητά σας. Παράλληλα όμως τα οικονομικά σας θα συνεχίσουν να βελτιώνονται μέσα στον Ιούνιο, από την ποσότητα της εργασίας που διεκπεραιώνετε. Αυτό θα ικανοποιήσει το δημιουργικό σας πνεύμα αλλά και τον τραπεζικό σας λογαριασμό! Αν ενεργοποιήσετε τώρα κάποιο καινούργιο επαγγελματικό σχέδιο, θα διασφαλίσετε περισσότερη επιτυχία. Η φύση της εργασίας σας συνήθως ενέχει ελεγχόμενες παύσεις και ενάρξεις, γι’ αυτό το νέο σας εγχείρημα και το σχέδιο προϋπολογισμού σας θα καταφέρουν να εξομαλύνουν την αίσθηση των δυσχερειών που έχετε βιώσει.

ταρω ζυγος – οικονομικά: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Έχετε φροντίσει να δημιουργήσετε ένα μικρό αλλά σταθερό απόθεμα, στο οποίο μπορείτε να στηριχτείτε κάθε στιγμή που θα υπάρξει επιβράδυνση της οικονομικής σας ροής. Αυτό σας επιτρέπει να πάρετε ένα τολμηρό ρίσκο με μικρή ροή αρχικά, να προχωρήσετε σε μια μεγάλη αλλαγή, να κάνετε μια μικρή θυσία που θα σας επιφέρει πολύ περισσότερα χρήματα απ’ όσα είχατε ως τώρα! Γι’ αυτό να έχετε εμπιστοσύνη και πίστη στις περιόδους που όλα κυλούν αργά αλλά και στις ξαφνικές αλλαγές…

ταρω ζυγος – ψυχολογία: Ο Ερημίτης
Αυτή η κάρτα δείχνει την ανάγκη σας να αποτραβηχτείτε με κάποιο τρόπο αυτή την περίοδο, προκειμένου να διαλογιστείτε και να επαναφορτίσετε την πνευματική σας δύναμη. Επιλέξτε τον Ιούνιο να αποφύγετε την επαφή με άτομα που νιώθετε ότι φέρνουν αρνητισμό στο περιβάλλον σας. Είναι σημαντικό να ανανεώσετε τη συναισθηματική σας αντοχή, καθώς θα είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι στην ανάπτυξή σας σε πνευματικό επίπεδο.

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia shmera

Υδροχόος
ταρω υδροχοος – σχέσεις: Το 7 των Πεντάκτινων
Έχετε επενδύσει πραγματικά πολλά στο στήσιμο μιας συγκεκριμένης σχέσης, γι’ αυτό πλέον αναμένετε να δείτε τους καρπούς των κόπων σας. Αυτός ο Ιούνιος είναι ο μήνας που θα δείτε να μετατρέπεται σε επιτυχία, κάθε προσπάθεια και αφοσίωση που καταθέσατε στη συναισθηματική σας ωρίμανση!
Η αγάπη – με τη λέξη υπογραμμισμένη! – θα είναι το κύριο συναίσθημα στην καρδιά σας και στη ζωή σας γενικότερα. Φροντίστε να παραμείνετε ρεαλιστές, γιατί η αγάπη πάντα συνοδεύεται από κάποιες θυσίες και βάρη. Όμως και αυτό είναι μέρος του μαθήματος που θα πάρετε για να προχωρήσετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω υδροχοος – επαγγελματικά: Η Σελήνη
Υπάρχει μια πτυχή στα επαγγελματικά σας που σας προβληματίζει εδώ και καιρό, όσο αφορά τα έσοδα ή ίσως τη γνησιότητα κάποιων υποσχέσεων για μια μελλοντική ενασχόληση. Θα είναι καλό να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή μέσα στον Ιούνιο σε αυτό το θέμα, γιατί το ένστικτό σας είναι ορθό. Όταν θα έχετε εκθέσει το ζήτημα, να είστε βέβαιοι ότι θα σας επιστραφεί ό,τι σας ανήκει δικαιωματικά. Το πιο πιθανό είναι να επιλέξετε να αποχωρήσετε από το εν λόγω εγχείρημα, αντί να ρισκάρετε περαιτέρω εξαπάτηση…

ταρω υδροχοος – οικονομικά: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Μια καινούργια ενασχόληση απασχολεί τη σκέψη σας αυτό το μήνα, η οποία συνοδεύεται από εξαιρετικές προοπτικές και σας ενθουσιάζει. Διαθέτετε τους πόρους που απαιτούνται για την πραγμάτωσή της, αλλά θα ανακαλύψετε ότι σας περιμένουν και κάποιοι πρόσθετοι πόροι στην πορεία! Εδώ όμως ενέχει ο κίνδυνος να νιώθετε τόσο αισιόδοξοι που να προχωρήσετε και σε αχρείαστα ρίσκα, γι’ αυτό μην το κάνετε. Παραμείνετε συντηρητικοί και συνετοί στον προϋπολογισμό που έχετε ήδη ορίσει, για να μην διακινδυνεύσετε το εγχείρημά σας.

ταρω υδροχοος – ψυχολογία: Ο Ήλιος
Μάλιστα, ο Ήλιος είναι αυτός που φωτίζει την καρδιά σας και μια ιδιαίτερη σχέση αυτό το μήνα! Απολαύστε αυτή την περίοδο του μέλιτος, γιατί αυτή η σχέση θα περάσει από συμπληγάδες και πιθανές δολοπλοκίες – ίσως και κάποιες μάχες ισχύος. Είναι γεγονός ότι η φάση της συμφιλίωσης θα είναι ιδιαίτερα απολαυστική για εσάς… Όμως πόσο δράμα είστε διατεθημένοι να αντέξετε σε μια σχέση;

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia