ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 01-07/05 Β

taro-apistia

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 01-07/05 Β

ταρω Ζυγός: Το Τέσσερα των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα κρύβει παγίδες, διότι δεν είναι μια κακή κάρτα. Προτείνει ότι υπάρχουν λόγοι ακριβώς μπροστά σας, για να αισθάνεστε πραγματικά καλά. Ωστόσο υπονοεί ότι μπορεί να μην αναγνωρίζετε, αυτά τα πράγματα που είναι ακριβώς μπροστά σας. Διανοητικά μπορεί να γνωρίζετε ότι έχετε ευλογίες, αλλά μέσα στην καρδιά σας δεν είστε ικανοποιημένοι. Αισθάνεστε σαν να μην είναι αρκετά, σαν να μην είναι όλα εκεί.

Αντί να κυλιέστε στη δυσαρέσκεια όμως, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Ίσως να μην αισθάνεστε συνδεδεμένοι, γιατί δεν κάνετε ό,τι μπορείτε για να συνδεθείτε. Στραφείτε προς τους άλλους. Και αν δεν μπορείτε να είστε με αυτόν που αγαπάτε, αγαπήστε αυτόν που είστε μαζί.

 

ταρω Σκορπιός: Το Δύο των Ράβδων
Το δύο συχνά εμφανίζεται στην αρχή νέων έργων, όταν προσπαθείτε να μαζέψετε πόρους για ένα νέο εγχείρημα. Αυτό το δύο είναι των Ράβδων, που σημαίνει ότι κυβερνά τον τομέα της έμπνευσης και της δημιουργικότητας. Θα χρειαστούν κάποια ταχυδακτυλουργικά κόλπα, καθώς προσπαθείτε να απογειώσετε αυτή την προσπάθεια από το έδαφος.

zodia-taro-45

Δεν σας τρομάζει η δουλειά όμως, αρκεί να σας εμπνέει το έργο. Αυτή η κάρτα σας λέει να ακολουθήσετε το πάθος σας αυτή την εβδομάδα (λες και σας χρειάζεται άδεια) και σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε και να επενδύσετε την ενέργειά σας στα πράγματα που σας εμπνέουν.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ταρω Τοξότης: Το Εννέα των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα δείχνει έναν άνετο ρυθμό. Εφόσον τα πεντάκτινα καλύπτουν τον τομέα της εργασίας και των οικονομικών, είναι πιθανό να αναφέρεται σε μια αίσθηση σταθερότητας σε αυτά τα θέματα. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε ένα μικρό ρίσκο και να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας.

Επενδύστε σε ένα χόμπι (ένα μάθημα χορού, μαγειρέματος, μια νέα κιθάρα, εργαλεία επεξεργασίας ξύλου, κλπ) που τιμά την πλήρη έκφρασή σας. Ή αναβαθμίστε το γραφείο σας ή την τρέχουσα επιχείρησή σας, αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες, ζητήστε αύξηση, προσθέστε μια νέα γραμμή προϊόντος. Ακόμα κι αν τα όριά σας ήταν κάπως μέσα στην ασφάλεια, αυτή η κάρτα υποστηρίζει τη συνεχή εξέλιξή σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Αιγόκερως: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων Αντίστροφα
Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε με τα χρήματά σας. Αυτή η κάρτα λέει ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε τον προϋπολογισμό σας, δεν σας παίρνει πλέον να το αναβάλλετε. Πρακτικές συμβουλές είναι διαθέσιμες, για τη διαχείριση και την αύξηση των οικονομικών σας. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους πόρους σας και να τη βελτιώσετε.

Κάντε ένα μάθημα για τις φορολογικές απαλλαγές, διαβάστε σχετικά με τη βελτίωση των οικονομικών σας, εξοφλήστε αυτή την πιστωτική κάρτα που μόνο σε μπελάδες σας βάζει ούτως ή άλλως, εξερευνήστε νέους τρόπους για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας ή ό,τι άλλο μπορείτε να κάνετε για τα οικονομικά σας. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να λύσετε τα θέματα αυτά – και το οφείλετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας και το μέλλον σας να αναβαθμίσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Υδροχόος: Το Πέντε των Ξιφών
Δεύτερη ευκαιρία! Εάν την πρώτη φορά δεν τα καταφέρατε, προσπαθήστε, προσπαθήστε ξανά. Αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν πρέπει να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο. Μην το πάρετε ως μια συνολική αποτυχία – σημαίνει ότι έχετε κάποιες εκκρεμότητες. Ώρα να διατυπώσετε ένα σχέδιο. Η πρώτη δοκιμή σας δεν έφερε τα αποτελέσματα που ελπίζατε, οπότε διορθώστε το αυτό με στρατηγική.

Είναι απολύτως πιθανό η αποτυχημένη προσπάθειά σας να οφείλετε στην κακή αναγνώριση – ελλιπείς ή παρερμηνευμένες πληροφορίες. Μπορεί να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά κάντε τη να αξίζει τον κόπο σας. Δεν υπάρχει πλέον απόφαση της στιγμής, βάλτε μέθοδο στην τρέλα σας. Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε το στόχο σας, κάνοντας καλύτερη έρευνα και χαρτογραφώντας την επίθεσή σας εκ των προτέρων.

zwdia

ταρω Ιχθύες: Ο Ακόλουθος των Ράβδων
Όταν οι Ακόλουθοι εμφανίζονται, μας λένε ότι ένας νέος κύκλος μάθησης μας περιμένει. Οι Ακόλουθοι φέρνουν νέες πληροφορίες, από τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε και να μάθετε. Σε αυτή την περίπτωση, το μέρος των Ράβδων λέει ότι η μάθηση θα συμβεί στον τομέα της έμπνευσης, της δημιουργικότητας και της εσωτερικής φωτιάς.

Αυτή την εβδομάδα θα βρεθείτε σε μια νέα δημιουργική προσπάθεια, που θα κάνει τους δημιουργικούς χυμούς σας να ρέουν. Αυτό απαιτεί να αγγίξετε την αυτοπεποίθησή σας και να εμπιστευθείτε τη νέα φωνή σας. Αυτός ο ενθουσιασμός θα σας δώσει μια νέα οπτική στη δημιουργική διαδικασία και θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τους δημιουργικούς μύες σας. Απολαύστε την ένταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

tarw-zwdia