ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 09-15/10 A

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 09-15/10 A

ταρω Κριός: Το Τρία των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με τη διασκέδαση. Δείχνει πως έρχονται καλές στιγμές στο δρόμο σας: καλοί φίλοι, καλή μουσική, γέλιο, και ενδεχομένως ανέμελες σπονδές. Κάποιος κοντινός σας άνθρωπος μπορεί να γιορτάζει τα γενέθλιά του ή, ίσως, αυτοσχέδιες κοινωνικοποιήσεις να συμβούν από το πουθενά, που είναι το καλύτερο είδος λόγου για να συμβούν!

Η εικόνα της κάρτας δείχνει τις Τρεις Χάριτες που συμβολίζουν: τη Χαρά, την Καλή Θέληση και τη Φιλανθρωπία. Στον κλασικό μύθο ήταν όμορφες νύμφες, πλάσματα που φτερουγίζουν και εμπνέουν την σιγουριά και την ελαφρότητα της καρδιάς. Αυτό ευνοεί τη χαλάρωση και την απόλαυση της καλής παρέας. Φίλες θα κατέχουν εξέχουσα θέση και θα παρέχουν ψυχαγωγία και ευθυμία. Αυτή την εβδομάδα γίνεται το πάρτι.

zodia-taro-45

 

ταρω Ταύρος: Ο Άσος των Πεντάκτινων

Ο Άσος σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου. Τα πεντάκτινα είναι οι πόροι, οπότε αυτή είναι μια νέα φάση εργασίας με θέματα σταθερότητας: στα χρήματα, τη δουλειά, το σπίτι, μια βάση για να χτίσετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια νέα θέση εργασίας ή ένα χόμπι που το μετατρέπετε σε ευκαιρία για να βγάλετε χρήματα, ένα νέο σπίτι ή ένα περιουσιακό ζήτημα ή ακόμη και την απόφαση να κάνετε ένα παιδί.

Αυτός ο Άσος αντιπροσωπεύει μια πιο αργά κινούμενη ενέργεια, κάτι που πρέπει να καλλιεργηθεί και να υποστηριχθεί στο πέρασμα του χρόνου, αλλά που αρχίζει τώρα. Αυτή την εβδομάδα θα οργώσετε το έδαφος για ένα μακροπρόθεσμο έργο σας, γνωρίζοντας ότι η προσπάθεια και η επένδυσή σας οδηγεί σε πλούτη, αμοιβές, ή υπόλοιπα στο μέλλον.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Δίδυμοι: Το Οκτώ των Ξιφών Αντίστροφα

Το Οκτώ των Ξιφών συνήθως σηματοδοτεί μια εποχή που η δική σας φιλοσοφία σας κρατά πίσω. Το γεγονός ότι είναι αντεστραμμένη για σας αυτή την εβδομάδα δείχνει ότι έχετε κάποια εικόνα για το τι σας κρατά κάτω, αλλά εξακολουθείτε να παραμένετε δεσμευμένοι στις παλιές δομές σκέψης σας έτσι κι αλλιώς.

Η αλλαγή της στάσης σας μπορεί να απαιτεί μια σφαλιάρα στο παλιό εγώ σας, αλλά τελικά αυτό είναι προς το συμφέρον σας. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, αλλά σταθεροί. Ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα δεσμά και να αγκαλιάσετε μια νέα φιλοσοφία. Ανοίξτε το μυαλό σας: νέες σκέψεις θα δημιουργήσουν νέες εμπειρίες, αν αφήσετε τον εαυτό σας να εξελιχθεί ψυχικά.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω Καρκίνος: Το Εννέα των Κυπέλλων

Ο παραδοσιακός ορισμός αυτής της κάρτας είναι: η Κάρτα των Ευχών. Παραδοσιακά, είναι ένας οιωνός που δείχνει ότι μια πολύ σημαντική ευχή σας θα γίνει πραγματικότητα. Σηματοδοτεί μια εποχή που θα αγκαλιάσετε και θα απολαύσετε κάτι καλό που θα εμφανιστεί στη ζωή σας. Δεν σημαίνει πραγματικά ότι θα βγουν τα νούμερα του Τζόκερ που έχετε παίξει ή ότι θα σας ανακαλύψει ένας ατζέντης του Χόλιγουντ.

Σίγουρα είναι πιθανό, αλλά πιο πιθανό είναι να σηματοδοτεί μια εποχή στη ζωή σας που θα έχετε την επιβεβαίωση ότι σας αγαπούν, σας τιμούν και σας θεωρούν σημαντικό μέλος μιας ομάδας. Οπότε, είτε βρεθείτε πολύ τυχεροί είτε όχι, σας περιμένει μια πολύ καλή εβδομάδα. Θα νιώθετε καλά με τα θετικά σας συναισθήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω Λέων: Η Κρίση

Στις περισσότερες τράπουλες ταρώ, η εικόνα σε αυτή την κάρτα απεικονίζει τη μεσαιωνική ευρωπαϊκή έννοια της «Ημέρας της Κρίσης». Σάλπιγγες ακούγονται καθώς άνδρες, γυναίκες και παιδιά βγαίνουν γυμνοί έξω από τα φέρετρα τους και περνούν στο φως. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο τρομακτικό, αλλά για εμάς τους αναγνώστες των συμβόλων σημαίνει το κάλεσμα να βγείτε από το παρελθόν και να δείξετε εμπιστοσύνη σε μια νέα, ανανεωμένη ζωή. Είναι η απελευθέρωση από τα λάθη του παρελθόντος, τις μετάνοιες του παρελθόντος, τα ανεκπλήρωτα όνειρα.

Πρόκειται για μια απελευθέρωση από τις ανώριμες προσδοκίες και από παλιές σπασμωδικές αντιδράσεις και τον ασπασμό της ώριμης συνείδησης. Είναι η συγχώρεση και η αποδοχή προς τους άλλους, προς τον εαυτό σας. Αυτή την εβδομάδα η επιτυχία σας βρίσκεται στο να κοιτάξετε πίσω σας και να δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και να βρείτε την ομορφιά σε κάθε βήμα του ταξιδιού.

αγαπη

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Παρθένος: Η Πρωθιέρεια

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Αυτή τη στιγμή η ικανότητά σας να αισθάνεστε αυτό που δεν παρουσιάζεται άμεσα είναι χρήσιμη. Ξέρουμε ότι έχετε διαίσθηση και πιάνετε την αύρα, αλλά δεν εκτιμάτε πάντα το πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό. Η Πρωθιέρεια λέει ότι η ικανότητά σας να καλείτε τη θεία γνώση θα είναι ακόμη πιο ισχυρή από ό,τι συνήθως.

Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κάνει περισσότερες ερωτήσεις, να βρει νέες λύσεις. Μπορεί ακόμη και να θέλετε να κάνετε μαθήματα πάνω στα ταρώ / ρέικι / ερμηνεία των ονείρων / αστρολογία. Ή μπορεί να ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να προσφέρετε τις ψυχικές σας δεξιότητες στους άλλους.