ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 13-19/03 Α

taro-mythoi-alitheies

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 13-19/03 Α

ζωδια Κριός: Το Οχτώ των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί μια εποχή σημαντικών συναισθημάτων. Ίσως αυτά να είναι καλά συναισθήματα, ίσως όχι και τόσο καλά – αλλά σε κάθε περίπτωση είναι συχνά έντονα. Αυτή η κάρτα έρχεται συχνά όταν μπαίνετε στον πειρασμό να κρυφτείτε και να φύγετε για να νιώσετε κάποια ανακούφιση από το βάθος των συναισθημάτων σας. Μπορεί να μην υπάρχει μια προφανής λύση για να ανακόψετε το κύμα της συγκίνησης, αντ’ αυτού αυτό που θα μάθετε είναι να τιμάτε αυτό που αισθάνεστε.

Μερικές φορές μπορεί να μπορείτε να αφήνετε το κύμα των συναισθημάτων να περνά από πάνω σας, αλλά μερικές φορές μπορεί να καβαλάτε αυτό το κύμα και να το δαμάζετε! Μην φοβάστε τα βάθη σας. Αφήστε στην άκρη αυτό που σας λέει η διάνοιά σας ότι πρέπει να κάνετε –η καρδιά σας προσπαθεί να σας πει την ουσία αυτού που χρειάζεστε. Αγκαλιάστε το αυτό και θα ξέρετε πώς να ξεπεράσετε αυτή τη φάση.

 

ζωδια Ταύρος: Ο Μάγος
Αυτή είναι η κάρτα κάποιου που φαίνεται να βρίσκει τα πλεονεκτήματα από το πουθενά. Εσείς και εγώ ξέρουμε καλύτερα, έτσι δεν είναι; Χρειάζεται εξάσκηση και δεξιοτεχνία και ακόμα σημαντικότερα πίστη στην ικανότητά σας να τα καταφέρετε. Αλλά το κοινό δεν γνωρίζει τις προσπάθειές σας πίσω στα παρασκήνια, οι οπαδοί σας νομίζουν έχετε μαγικές δυνάμεις, γιατί κάνετε τα μαγικά σας να φαίνονται τόσο εύκολα.

zodia-taro-45

Αυτή την εβδομάδα οι πράξεις σας θα εντυπωσιάσουν και η φήμη σας θα εξαπλωθεί, φέρνοντας ένα νέο επίπεδο επιτυχίας και ακόμα καλύτερες ευκαιρίες. Το ακροατήριό σας θα εντυπωσιαστεί, αλλά μόνο εμείς θα ξέρουμε το μυστικό: άσκηση… και καλλιτεχνία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-66

ζωδια Δίδυμοι: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων
Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε με τα χρήματα. Πρακτικές συμβουλές είναι διαθέσιμες για τη διαχείριση και την αύξηση των οικονομικών σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διερευνήσετε τη στάση σας απέναντι στην καθαρή αξία σας και στη βελτίωσή της.

Κάντε ένα μάθημα για τις φορολογικές διαγραφές ή διαβάστε σχετικά με τη βελτίωση των οικονομικών σας ή εξοφλήστε αυτή την πιστωτική κάρτα που μόνο σε μπελάδες σας βάζει ούτως ή άλλως, ή εξερευνήστε νέους τρόπους για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας. Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε αρκετά έξυπνοι για να αναλάβετε τη φροντίδα των οικονομικών σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε κάποια νέα κόλπα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος: Ο Τρελός
Αγαπητοί μου, αφήστε πίσω σας όποια τυχόν αρνητική χροιά έχετε συνδέσει με τον όρο Τρελός. Αυτή είναι μια ευχάριστη κάρτα. Προτείνει ελαφρότητα στο πρόσωπο των νέων εμπειριών. Υπάρχει ένα νέο ταξίδι μπροστά σας, νέα σχέδια να κάνετε, νέες ευκαιρίες, νέα πρόσωπα… νέα, νέα, νέα! Είναι σαν να έχετε μια άδεια σελίδα. Τώρα, αν είστε τύποι τρελοί με τον έλεγχο, ίσως να μην νιώσετε τόσο ενθουσιασμένοι με την αλλαγή.

Το να βάζουμε τον εαυτό μας σε νέες καταστάσεις, συχνά απαιτεί την ικανότητα να κάνουμε λάθη, να τεστάρουμε την αντοχή μας, να μαθαίνουμε νέες δεξιότητες, να ζητάμε οδηγίες… και ίσως ακόμη και να νιώθουμε λίγο ανόητοι μέχρι να τις συνηθίσουμε.

zwdia-765

Αλλά ακόμα και αν συνήθως προτιμάτε να διατηρείτε τη φήμη σας, ξέρετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ένα άλμα.

ζωδια Λέων: Το Τρία των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με τη διασκέδαση. Δείχνει πως έρχονται καλές στιγμές στον δρόμο σας: καλοί φίλοι, καλή μουσική, γέλιο, και ενδεχομένως ανέμελες σπονδές. Κάποιος κοντινός σας άνθρωπος μπορεί να γιορτάζει τα γενέθλιά του ή ίσως αυτοσχέδιες κοινωνικοποιήσεις να συμβούν χωρίς λόγο – που είναι το καλύτερο είδος λόγου!

Η εικόνα της κάρτας δείχνει τις Τρεις Χάριτες που συμβολίζουν τη χαρά, την καλή θέληση και τη φιλανθρωπία. Στον κλασικό μύθο ήταν όμορφες νύμφες – πλάσματα, που φτερουγίζουν και εμπνέουν τη σιγουριά και την ελαφρότητα της καρδιάς. Αυτό ευνοεί τη χαλάρωση και την απόλαυση της καλής παρέας. Φίλες θα κατέχουν εξέχουσα θέση και θα παρέχουν ψυχαγωγία και ευθυμία. Αυτή την εβδομάδα γίνεται το πάρτι.

zwdia-agnh

ζωδια Παρθένος: Η Σελήνη
Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί μια περίοδο αγνώστου. Είναι απλά μια φάση, αλλά προς το παρόν τα πράγματα δεν είναι αυτά που φαίνονται. Είναι δύσκολο να βρείτε το Δρόμο σας στο σκοτάδι, οπότε επιβραδύνετε. Πάρτε μια ανάσα – ή τρεις. Αφήστε κάθε σας προσδοκία προς το παρόν, αφήστε την ανάγκη σας να ελέγξετε ή να δαμάσετε αυτή την ευμετάβλητη κατάσταση. Μην πολεμάτε το ρεύμα, πλεύστε μαζί του.

Αυτή είναι μια στιγμή Γιν, η διαίσθησή σας είναι καλύτερη οδηγός απ’ όσο είναι οι αισθήσεις σας. Να ξέρετε ότι ακόμα και τα κοινά, καθημερινά πράγματα φαίνονται παράξενα (ακόμα και τρομακτικά!), όταν παραμορφώνονται, όπως παραμορφώνονται από την σκιά. Τα πράγματα θα επιστρέψουν στο κανονικό σχήμα τους κάτω από το φως του ήλιου… και έχετε την πίστη ότι ο ήλιος θα ανατείλει και πάλι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις