ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 19-25/02

taro-mythoi-alitheies

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 19-25/02

ζωδια Κριός: Το Επτά των Πεντάκτινων Αντίστροφα
Ακόμα και όταν φαίνεται ότι δεν είναι στο χέρι σας να επηρεάσετε μια κατάσταση, δεν σημαίνει ότι έχετε λόγο να παραιτηθείτε. Όπως ο γεωργός που έχει σπείρει τα χωράφια του, δεν υπάρχουν και πολλά που μπορεί να κάνει όταν η Μητέρα Φύση κάνει τα μαγικά της κάτω από την επιφάνεια, αλλά ο αγρότης πρέπει να εξακολουθεί να ποτίζει και να βάζει λιπάσματα για να βοηθήσει.

Μπορεί να μην βλέπετε ότι αυτά που έχετε ξεκινήσει οδεύουν προς την καρποφορία, αλλά συνεχίστε τις δουλειές συντήρησης (και τις προσευχές). Η διαδικασία είναι σε κίνηση. Θα υπάρξει συγκομιδή και όση περισσότερη προσπάθεια βάζετε σε αυτό το ενδεχόμενο, τόσο καλύτερη θα είναι η απόδοση.

 

ζωδια Ταύρος: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε με τα χρήματα. Πρακτικές συμβουλές είναι διαθέσιμες για τη διαχείριση και την αύξηση των οικονομικών σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διερευνήσετε τη στάση σας απέναντι στην καθαρή αξία σας και στη βελτίωσή της. Κάντε ένα μάθημα για τις φορολογικές διαγραφές ή διαβάστε σχετικά με τη βελτίωση των οικονομικών σας ή εξοφλήστε αυτή την πιστωτική κάρτα που μόνο σε μπελάδες σας βάζει, ούτως ή άλλως, ή εξερευνήστε νέους τρόπους για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας. Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε αρκετά έξυπνοι για να αναλάβετε τη φροντίδα των οικονομικών σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε κάποια νέα κόλπα.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Δίδυμοι: Ο Ιππότης των Ράβδων
Η πορεία πάει προς τα εμπρός για εσάς, αγαπητοί. Αυτός ο Ιππότης είναι γεμάτος φωτιά, ορμή και ρυθμό προόδου. Οι Ράβδοι έχουν να κάνουν με την έμπνευση και με το να αφήσετε τα όνειρά σας να σας μεταφέρουν στο επόμενο επίπεδο. Οι Ιππότες έχουν να κάνουν με την ξεκάθαρη και γεμάτη αυτοπεποίθηση δράση. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να νιώσετε καλά, οπότε κάντε το. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι θα εμπνέετε και τους άλλους κατά τη διαδρομή. Αφήστε τον εαυτό σας να θέλει, αφήστε τον εαυτό σας να πιστεύει ότι είναι δικό σας, αφήστε τον εαυτό σας να το κυνηγήσει. Εάν αισθάνεστε λίγο αμήχανα να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε, προσπαθήστε να διαμορφώσετε τον εαυτό σας σαν έναν άφοβο, φλογερό σας φίλο. Ή κάντε τη φράση «σαν να για να» το νέο σας μάντρα. Μπορείτε να το κάνετε! Εμπρός, λοιπόν!

ζωδια Καρκίνος: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Έχετε κάνει μεγάλα βήματα στη σφαίρα της συναισθηματικής μαεστρίας. Τώρα το τελευταίο μάθημα σε αυτό τον κύκλο, είναι να αγκαλιάσετε με αγάπη τον εαυτό σας. Η νίκη σας αυτή την εβδομάδα κρύβεται στο να έρθετε σε επαφή με το πώς αισθάνεστε και να τιμήσετε τις ανάγκες σας. Ευτυχώς για εσάς, υπάρχει κάποιος – συχνά μια γυναίκα – που μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό το μάθημα αυτή την εβδομάδα. Είναι δύσκολο για πολλούς από εμάς να αφήσουμε πίσω μας την ενοχή που συνδέεται με τη φροντίδα του εαυτού μας. Απλά να θυμάστε ότι μπορούμε να φροντίσουμε καλύτερα τους αγαπημένους μας, όταν εμείς οι ίδιοι είμαστε ανανεωμένοι. Να είστε τόσο καλοί με τον εαυτό σας όσο είστε με τα κοντινά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων: Το Τέσσερα των Ράβδων
Αυτή είναι μια υπέροχη κάρτα – έχει να κάνει με τις δημόσιες επιδείξεις της δέσμευσης και της αναγνώρισης του ποιος είσαι και ποιος είναι συνδεδεμένος μαζί σου και τι σας φέρνει χαρά. Ξέρω πολλούς ηθοποιούς, και αυτή η κάρτα βγαίνει συχνά σε καταστάσεις ντεμπούτο – όπως το να μοιράζονται τελικά τη δουλειά τους με ένα δεκτικό και ενθουσιώδες ακροατήριο, που ακολουθείται στη συνέχεια από ένα λαμπερό πάρτι εγκαινίων.

Για όσους δεν είναι ηθοποιοί, μπορεί να είναι ένας γάμος ή ένα δείπνο αρραβώνα – όχι κατ’ανάγκη του δικού σας. Ή θα μπορούσε να είναι μια νέα δουλειά των ονείρων σας ή το να γίνετε αποδεκτοί σε μια ομάδα ή έναν σύλλογο. Κάτι στο οποίο έχετε βάλει αγάπη και προσπάθεια, αυτή την εβδομάδα θα μπει στη θέση του και θα το νιώσετε σαν νίκη. Και θα είναι διασκεδαστικό. Και θα σας επικυρώσει. Και το αξίζετε.

ζωδια Παρθένος: Ο Άσος των Ράβδων
Όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα, μας λέει ότι ένας νέος κύκλος μάθησης μας περιμένει. Οι Άσοι φέρνουν νέες πληροφορίες από τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε και να μάθετε. Σε αυτή την περίπτωση, το μέρος των Ράβδων λέει ότι η μάθηση θα συμβεί στον τομέα της έμπνευσης, της δημιουργικότητας και της εσωτερικής φωτιάς. Αυτή την εβδομάδα θα βρεθείτε σε μια νέα δημιουργική προσπάθεια, που θα κάνει τους δημιουργικούς χυμούς σας να ρέουν. Αυτό απαιτεί να αγγίξετε την αυτοπεποίθησή σας και να εμπιστευθείτε τη νέα φωνή σας. Αυτός ο ενθουσιασμός θα σας δώσει μια νέα οπτική στη δημιουργική διαδικασία και θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τους δημιουργικούς μυς σας. Απολαύστε την ένταση.

zwdia-768

ζωδια Ζυγός: Ο Ιππότης των Ξιφών

Αν υπήρχε ποτέ η στιγμή για να τιμήσετε τη σοφία σας και να κάνετε τις δύσκολες επιλογές, είναι αυτή. Αυτή είναι η εβδομάδα που πρέπει να είστε απαιτητικοί, να εμπιστεύεστε την πνευματική σας οξύτητα και να κάνετε πράξη τις ιδέες σας. Αν υπάρχει κάτι που σκεφτόσασταν, αυτή την εβδομάδα θα βρείτε τα λόγια να το εκφράσετε.

zwdia-765

Εάν ήσασταν ένας«Άμλετ» (όλο μονόλογοι και καμία δράση), έχει έρθει η ώρα να κάνετε πράξη αυτά που λέτε. Δράστε σύμφωνα με τη φιλοσοφία σας, προχωρήστε στις αποφάσεις σας, μοιραστείτε τις επιφοιτήσεις σας. Απλά σιγουρευτείτε ότι ανταποκρίνεστε στην αλήθεια της κατάστασης. Το να ακούτε προσεκτικά είναι ένα σημαντικό μέρος αυτής της διαδικασίας.

ζωδια Σκορπιός: Ο Ερημίτης

Για όσους από εμάς ζούμε σύγχρονες ζωές στη Δύση, δεν υπάρχει κάποιο καλό σημείο αναφοράς για τον Ερημίτη. Όχι ένα ρεαλιστικό τουλάχιστον.

Μην ανησυχείτε, αυτή η κάρτα δεν προτείνει να πάτε να διαλογιστείτε σε μια βουνοκορφή. Έχει να κάνει με την επεξεργασία της σοφίας, να πάρετε αυτά που έχετε μάθει από τους μεγάλους στοχαστές των αιώνων και να τα εξισορροπήσετε με όσα έχετε μάθει από τη δική σας εμπειρία. Δεν χρειάζεται να γυρίσετε την πλάτη σας στην κοινωνία για να το κάνετε αυτό, αλλά για τώρα είναι καλύτερο να μην μοιραστείτε τη διαδικασία σας με ένα ακροατήριο. Χαμηλώστε την ένταση του ήχου του εξωτερικού χάους και αρχίστε να ακούτε τι συμβαίνει στο εσωτερικό. Υπάρχει σοφία εκεί.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Πιο σημαντικό από την ακατέργαστη νοημοσύνη, είναι η σοφία. Δεν έχει να κάνει μόνο με τα γεγονότα, έχει επίσης να κάνει με τη δικαιοσύνη. Δεν πρέπει μόνο να λέτε την αλήθεια σας, πρέπει να ακούτε και την άποψη των άλλων. Αυτός ο Βασιλιάς έχει εξουσιάσει τις περιπλοκές της επικοινωνίας και τη χρησιμοποιεί προς όφελος όλων.

Αυτή είναι η κάρτα του μεσολαβητή, το άτομο που μπορεί να ακούσει και τις δύο πλευρές του διαλόγου και να βρει λογικές λύσεις. Το γεγονός ότι βγαίνει για εσάς αυτή την εβδομάδα ,δείχνει ότι μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας σε αυτό τον ρόλο. Ευτυχώς για όλους μας, μπορείτε να είστε σοφοί, δίκαιοι και καλοί ακροατές. Είστε ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά.

ζωδια Αιγόκερως: Το Πέντε των Ξιφών Αντίστροφα
Ώρα να αναθεωρήσετε ένα σχέδιο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Έχετε αναγνωρίσει ότι το σχέδιο Α δεν έφερε τα αποτελέσματα που ελπίζατε, οπότε αλλάξτε το. Αυτό δεν είναι ήττα. Είναι απολύτως πιθανό το σχέδιο Α να βασίστηκε σε κακή αναγνώριση (παρεξηγήσεις, παραδοχές). Αυτή η κάρτα δεν υποδηλώνει ότι έχετε κολλήσει σε έναν πόλεμο που δεν μπορεί να κερδηθεί. Αυτή η κάρτα σας λέει να εξαρτάστε λιγότερο σε αυτά που ακούσατε μέσω των άλλων και περισσότερο σε άμεσα αποδεικτικά στοιχεία και στην επικοινωνία. Εξετάστε όλα τα δεδομένα, κάντε συγκεκριμένες ερωτήσεις, ακούστε. Μόλις έχετε ξεκαθαρίσει όλα τα γεγονότα, τότε μπορείτε να φτιάξετε την επίθεσή σας. Κάντε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Υδροχόος: Η Εγκράτεια Αντίστροφα
Αυτή η κάρτα σας λέει ότι είστε εκτός ισορροπίας. Φαίνεται ότι στηρίζεστε υπερβολικά πάνω σε μία δεξιότητα, ποιότητα, άτομο ή αποτέλεσμα… εις βάρος όλων των άλλων. Μπορεί να έχετε εστιάσει εξ ολοκλήρου σε ένα έργο, αγνοώντας εντελώς τις σχέσεις και τις άλλες υποχρεώσεις σας. Η κάρτα της Εγκράτειας εδώ, σας υπενθυμίζει να χρησιμοποιήσετε όλα τα δώρα σας, να αναγνωρίσετε όλες τις ανάγκες σας, τις συνδέσεις σας και τις ευθύνες σας. Προτείνει να ανοίξετε την προσοχή σας για να επιτευχθεί μεγαλύτερη ισορροπία. Προειδοποιεί να μην επιτρέψετε στη φιλοσοφία σας να είναι πολύ μονόπλευρη, στις προσδοκίες σας πάρα πολύ άκαμπτες, στην ενέργειά σας πάρα πολύ συγκεντρωμένη. Υπάρχει μια νίκη για εσάς αυτή την εβδομάδα – εάν προσπαθήσετε να κατευθυνθείτε προς μια νέα, πιο επεκτατική ολότητα.

ζωδια Ιχθύες: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει από έμπνευση. Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει να εμπιστεύεται τη διαίσθησή του και να τιμά την παρόρμησή του να κυνηγήσει αυτό που θέλει και ενθαρρύνει τους άλλους να τον ακολουθήσουν. Δεν γνωρίζουν όλοι πώς να το κάνουν αυτό, ξέρετε. Δεν γνωρίζουν όλοι ότι μπορούν. Θα σας δοθεί η ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να δοκιμάσετε το χέρι σας στη θέση του οδηγού μιας ομάδας, προς ένα όραμα που μόνο εσείς βλέπετε. Και ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για την ικανότητά σας να πετύχετε αυτό το έργο, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να το αποδείξετε στον εαυτό σας μια για πάντα. Ή, αν ήδη πιστεύατε ότι μπορείτε να το κάνετε, αυτή την εβδομάδα θα σας δοθείη ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη θεωρία. Μείνετε ευέλικτοι και θα μάθετε νέες ηγετικές δεξιότητες.

zwdia