ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 21-27/08 A

anapodes-kartes-taro

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 21-27/08 A

ταρω Κριός: Το Εννέα των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα δείχνει έναν άνετο ρυθμό. Εφόσον τα πεντάκτινα καλύπτουν τον τομέα της εργασίας και των οικονομικών, είναι πιθανό να αναφέρεται σε μια αίσθηση σταθερότητας σε αυτά τα θέματα. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε ένα μικρό ρίσκο και να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας.

Επενδύστε σε ένα χόμπι (ένα μάθημα χορού, μαγειρικής, μια νέα κιθάρα, εργαλεία επεξεργασίας ξύλου, κλπ) που τιμά την πλήρη έκφρασή σας. Αναβαθμίστε το γραφείο σας ή την τρέχουσα επιχείρησή σας, αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες, ζητήστε αύξηση, προσθέστε μια νέα γραμμή προϊόντων. Ακόμα κι αν το ανώτατο σημείο σας ήταν μέχρι εκεί που επέτρεπε η ασφάλειά σας, αυτή η κάρτα υποστηρίζει τη συνεχή εξέλιξή σας.

 

ταρω Ταύρος: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Ο Άσος σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου. Τα πεντάκτινα είναι οι πόροι, οπότε αυτή είναι μια νέα φάση εργασίας με θέματα σταθερότητας: στα χρήματα, τη δουλειά, το σπίτι, μια βάση για να χτίσετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια νέα θέση εργασίας ή ένα χόμπι που το μετατρέπετε σε ευκαιρία για να βγάλετε χρήματα, ένα νέο σπίτι ή ένα περιουσιακό ζήτημα ή ακόμη και την απόφαση να κάνετε ένα παιδί.

zodia-taro-45

Αυτός ο Άσος αντιπροσωπεύει μια πιο αργά κινούμενη ενέργεια, κάτι που πρέπει να καλλιεργηθεί και να υποστηριχθεί στο πέρασμα του χρόνου, αλλά που αρχίζει τώρα. Αυτή την εβδομάδα θα οργώσετε το έδαφος για ένα μακροπρόθεσμο έργο σας, γνωρίζοντας ότι η προσπάθεια και η επένδυσή σας οδηγεί σε πλούτη, αμοιβές ή υπόλοιπα στο μέλλον.

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω Δίδυμοι: Το Οκτώ των Ξιφών
Το Οκτώ των Ξιφών συνήθως σηματοδοτεί μια εποχή που η δική σας φιλοσοφία σας κρατά πίσω. Μπορεί να έχετε κάποια εικόνα για το ποια είναι η ρίζα της απογοήτευσής σας, αλλά εξακολουθείτε να παραμένετε δεσμευμένοι στις παλιές δομές σκέψης σας έτσι κι αλλιώς. Το πρόβλημα είναι πως ο τρόπος κατανόησης των περιορισμών που αισθάνεστε είναι βασισμένος στο φόβο, η αντίληψή σας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα των επιλογών που έχετε μπροστά σας.

Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, αλλά σταθεροί. Ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα δεσμά και να αγκαλιάσετε μια νέα φιλοσοφία. Επικεντρώνεστε πάνω σε απογοητεύσεις που είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις προσδοκίες σας, και η ανακούφισή σας βασίζεται σε μια πνευματική αλλαγή. Μπορείτε να βγείτε απ’ αυτό.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Καρκίνος: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων
Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε με τα χρήματα. Πρακτικές συμβουλές είναι διαθέσιμες, για τη διαχείριση και την αύξηση των οικονομικών σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διερευνήσετε τη στάση σας απέναντι στην καθαρή αξία σας και στη βελτίωσή της.

Κάντε ένα μάθημα για τις φορολογικές διαγραφές, διαβάστε σχετικά με τη βελτίωση των οικονομικών σας, εξοφλήστε αυτή την πιστωτική κάρτα που μόνο σε μπελάδες σας βάζει ούτως ή άλλως, εξερευνήστε νέους τρόπους για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας. Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε αρκετά έξυπνοι για να αναλάβετε τη φροντίδα των οικονομικών σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε κάποια νέα κόλπα.

ταρω Λέων: Το Επτά των Κυπέλλων
Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει μια πληθώρα ευκαιριών στη διάθεσή σας, αλλά αυτή η κάρτα προοιωνίζει μια φάση που μόνο μερικές από αυτές είναι πραγματικά βιώσιμες. Από το Κέρας της Αμάλθειας αυτών που θα μπορούσαν να είναι, κάποιες επιλογές θα εξαφανιστούν σαν ατμός όταν πάτε να τις αδράξετε αυτή την εβδομάδα.

Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικές από τις επιλογές σας προτού βρείτε τη σωστή. Η φαντασία από μόνη της δεν θα εκδηλώσει τίποτα – πρέπει να βάλετε λίγη δουλειά. Υπάρχουν ένα ή δύο δώρα για εσάς εκεί έξω. Αυτή είναι μια ευκαιρία να ασκήσετε την μη-προσκόλληση στα αποτελέσματα και την εμπιστοσύνη ότι θα είστε σε θέση να κρατηθείτε πάνω σε αυτά που είναι πραγματικά τα καλύτερα για την εξέλιξή σας.

ταρω Παρθένος: Το Πέντε των Ράβδων
Μερικές φορές μπορείτε να αγνοήσετε το χάος, αλλά αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι όλη αυτή η φασαρία δημιουργεί μια πολύ εσφαλμένη κατεύθυνση στη ζωή σας. Έχετε χάσει την εστίασή σας, ενώ ασχολείστε με περιφερειακά ζητήματα – αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε περισσότερο να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Υπάρχουν λαμπερές ανακαλύψεις που πρέπει να γίνουν, αλλά μόνο αν διαχωρίσετε την ήρα από το στάρι.

Κάντε μια λίστα με αυτά τα πράγματα που έχουν προθεσμίες και σας εμπνέουν πραγματικά. Βάλτε την προσοχή σας εκεί και μην ανησυχείτε για τα υπόλοιπα που γυαλίζουν ή για τους δυνατούς θορύβους. Είναι σπατάλη της ενέργειάς σας να επιδίδεστε στα δράματα, και δεν έχετε χρόνο γι’ αυτά αυτή την εβδομάδα. Ακολουθήστε την καρδιά σας σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία και αφήστε όλα τα υπόλοιπα.

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-astra-tarot