ταρω ερωτικες προβλέψεις 03/05 Τετάρτη

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλέψεις 03/05 Τετάρτη

ταρω κριός: Το 5 των Κυπέλλων
Τη μέρα σας θα διέπει η θλίψη και η ατυχία. Θα είναι καλύτερα να μην ασχοληθείτε σήμερα με τεχνικά θέματα του σπιτιού σας, γιατί ενδέχεται να προκύψουν ατυχήματα. Στον εργασιακό χώρο επίσης, ένα εγχείρημά σας δεν εξελίσσεται όσο θετικά θα θέλατε. Δώστε περισσότερη σημασία στην ομαλή σχέση σας με υψηλά ιστάμενους.
Προβλέπεται μια αδέξια συγκυρία ή κάποια απώλεια.

ταρω ταύρος: Το 3 των Πεντάκτινων
Σήμερα θα χρειαστεί να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Να είστε προετοιμασμένοι για δοκιμασίες ή ελέγχους, γιατί το πιο πιθανό είναι να μην ενημερωθείτε εκ των προτέρων. Φροντίστε για την ομαλή εξέλιξη της σημερινής ημέρα, για να ακολουθήσουν αρκετά θετικά στο μέλλον – μέχρι και μια προαγωγή.

 

ταρω δίδυμοι: Ο Ιεροφάντης
Η μέρα σας μπορεί να ξεκινήσει με κάποιες μικρές ανησυχίες και ενοχλήσεις, ωστόσο να έχετε εμπιστοσύνη στα πιστεύω και τις πράξεις σας. Τα προβλήματα προκύπτουν προκειμένου να τα επιλύσετε. Σήμερα ενδείκνυται να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να διαλογιστείτε και να βρείτε ξανά το κέντρο σας. Θα ωφεληθείτε πολύ από αυτό και θα πάρετε νέα δύναμη και αισιοδοξία.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Ο Ιππότης των Ξιφών
Το εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι στο επίκεντρο της σημερινής ημέρας. Δεν αποκλείονται εντάσεις με υψηλά ιστάμενους αλλά και κακοήθεις κριτικές. Η συμβουλή για εσάς είναι να παραμείνετε ανοικτοί και ελαστικοί, να αντικρούσετε τις όποιες άδικες κατηγορίες σε χαμηλούς τόνους. Προσέξτε να μην μεταφέρετε τη νευρικότητά σας και στην προσωπική σας ζωή. Να είστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι αν θα οδηγήσετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ταρω λέων: Το 10 των Πεντάκτινων
Η μέρα σας θα διέπεται από αίσθημα ασφάλειας και προστασίας. Φροντίστε να απολαύσετε αυτό το κλίμα, χωρίς άγχος και βιασύνη. Ένα μυστικό που θα φτάσει ως εσάς, θα θελήσετε να το αποκαλύψετε. Σε γενικές γραμμές, η μέρα σας θα είναι παραγωγική και θα έχετε ενδείξεις ότι σύντομα θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

ταρω παρθένος: Το 4 των Κυπέλλων
Η σημερινή μέρα θα είναι λίγο δυσχερής για εσάς, καθώς θα σας διέπει πείσμα και εγωισμός που θα σας κάνουν ευκολόθικτους. Βάλτε στο πίσω μέρος του μυαλού σας τη σκέψη ότι τέτοιες μέρες έρχονται και παρέρχονται, χωρίς να εμείνετε πολύ στα γεγονότα τους. Το σημαντικό είναι να κρατήσετε ανοικτά τα μάτια σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες και τις προσφορές που θα έρθουν στο δρόμο σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω ζυγός: Η Κρίση
Ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος που έχετε να δείτε καιρό, σήμερα θα έρθει σε επαφή μαζί σας. Ένα αντικείμενο που θεωρούσατε ότι είχατε χάσει και σας έλειπε πολύ, σήμερα θα το βρείτε. Προβλήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει, σήμερα θα λυθούν ως διά μαγείας από μόνα τους. Αυτή η ιδιαίτερη μέρα διέπεται από θεϊκή δύναμη, που θα σας φέρει ανακούφιση και απελευθέρωση από παλιές πρακτικές.

ταρω σκορπιός: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Σήμερα θα έρθετε σε επαφή με ένα ευαίσθητο άτομο ανδρικού φύλου, που θα σας βοηθήσει πολύ με ένα πρόβλημά σας. Ίσως να πρόκειται για έναν γιατρό ή θεραπευτή – αν το πρόβλημά σας είναι σωματικό, είτε για έναν δάσκαλο ή μέντορα – αν το πρόβλημα είναι πνευματικό. Η ισορροπία και η διαύγεια του εν λόγω ατόμου, θα σας κάνει να νιώσετε προστατευμένοι όσο αφορά τα αισθήματά σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ταρω τοξότης: Το 7 των Πεντάκτινων
Μια ευχάριστη μέρα σας περιμένει σήμερα. Στον επαγγελματικό τομέα να αναμένετε να λάβετε πολλές επιβραβεύσεις, χωρίς να αποκλείεται και ένα οικονομικό όφελος. Φυσικά αυτή η επιτυχία οφείλεται στη σκληρή δουλειά που έχετε ήδη καταβάλει. Η προσωπική σας ζωή επίσης θα είναι εξαιρετικά ευοίωνη και δημιουργική. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε κάποιο χόμπι σας, καθώς το σύμπαν σας καλεί να απολαύσετε τη μέρα και να χαλαρώσετε.

ταρω αιγόκερως: Ο Διάβολος
Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σήμερα για τη «σκοτεινή πλευρά» των πραγμάτων, καθώς οι αρνητικές σκέψεις θα κάνουν προσπάθεια να σας επιβληθούν. Κάτι τέτοιο όμως, θα σας φέρει μόνο προβλήματα και διχόνοιες με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Είναι στο χέρι σας να εντοπίσετε το φως μέσα στο σκοτάδι. Μην απελπιστείτε με όποιο πρόβλημα προκύψει, αντίθετα αναζητήστε τη βάση του.

tarw-zwdia

ταρω υδροχόος: Ο Αυτοκράτορας
Η μέρα σήμερα σας καλεί να προσεγγίσετε τα προβλήματά σας με ρεαλισμό και συνετή σκέψη. Να είστε σε επαγρύπνηση και να μην παραδοθείτε στα αρνητικά που μπορεί να ανακύψουν. Αν χρονοτριβήσετε σε ονειροπολήσεις, θα χάσετε την ευκαιρία να επιλύσετε τα θέματά σας. Να είστε προσεκτικοί στο δρόμο, για αμέλειες στο οδήγημα που θα σας στοιχίσουν κλήσεις.

ταρω ιχθύες: Ο Ακόλουθος των Ξιφών
Κάποιες κριτικές που θα σας γίνουν σήμερα, θα είναι η αφορμή να σκεφτείτε κατά πόσο έχετε δίκιο σε όσα νομίζετε και νιώθετε. Η συμβουλή για εσάς, είναι να μην αντιδράσετε με άρνηση ή θυμό προς αυτή την κριτική. Ακόμη κι αν σας αδικήσουν, είναι βέβαιο ότι κάποιο μάθημα έχετε να πάρετε από την εμπειρία. Είναι μια ευκαιρία που σας έρχεται από το σύμπαν, ακριβώς για να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11