ερωτοσκοπιο 03/05 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 03/05 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Το ταίρι σας έχει πολλά παράπονα από εσάς και την συμπεριφορά σας. Αυτό κατά καιρούς σας φέρνει σε συγκρούσεις και εντάσεις. Ίσως και να έχει έρθει η ώρα που θα πρέπει, να μιλήσετε πιο ανοιχτά για όλα αυτά που σας χωρίζουν τελικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Είσαστε από τα πιο τυχερά ζώδια της εποχής. Το οικονομικό σας κομμάτι, έχει αρχίσει και ισορροπεί και σίγουρα αυτό θα συνεχιστεί και μέσα στους ερχόμενους μήνες. Εσείς που είστε μόνοι, είναι θέμα λίγου χρόνου, για να βρείτε τον άνθρωπο της ζωής σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες μέσα σον δεσμό σας. Αυτό σας αποσυντονίζει και σίγουρα σας δίνει την αφορμή πια για να μιλήσετε πιο ειλικρινά στον άνθρωπο σας. Από την νέα πια εβδομάδα, θα πρέπει να πάρετε και τις τελικές αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Κυνηγάτε την ουρά σας, με το να πιέζετε τον άνθρωπο σας για να πάρει άμεσα τις πρακτικές του αποφάσεις γύρω από θέματα δεσμεύσεων. Είναι λάθος η στάση σας. Όταν θα είναι έτοιμος, θα σας το πει. Μέχρι τότε ενεργοποιηθείτε στα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Είναι πολλά τα νέα πρόσωπα που έχουν εισέρθει στην ζωή σας και σας προκαλούν ερωτικά. Από τις 09/05 που τα αστρολογικά θα είναι υπέρ σας, ίσως και να δείτε μια πιο ιδιαίτερη προσωπικότητα κύρους, να σας πλησιάζει με πιο σοβαρό τρόπο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Οι επιλογές σας μέχρι τώρα στον αισθηματικό κομμάτι, δεν είναι και οι καλύτερες. Αυτό μέσα στον μήνα του Μαΐου, θα πρέπει να λήξετε καταστάσεις που σας ενοχλούν ή δεν έχουν την καλή προοπτική να εξελιχθούν, όπως θα το θέλατε εσείς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Υπάρχει μια ερωτική εκκρεμότητα με ένα ταίρι σας, που είστε μια μαζί και μια χώρια. Αυτό σαν γεγονός, σας μπλοκάρει και σας κάνει να μην μπορείτε να εξελίξετε την ζωή σας, ακόμη και αν σας έχουν φανερωθεί καινούργιες προτάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Η ενέργεια η ερωτική – η χημεία, που υπάρχει με κάποιον συνεργάτη σας, είναι πια έκδηλη. Μέσα στις επόμενες ώρες – ημέρες, θα υπάρξουν από την άλλη πλευρά λόγια – δράσεις, που θα σας ενθουσιάσουν. Ωστόσο, για αρχή κρατήστε μικρό καλάθι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Αν δεν έχετε σκοπό να πάτε την σχέση αυτήν πολύ μακριά, είσαστε ηθικά υποχρεωμένοι να το πείτε στον άνθρωπο σας, και ας πάρει αυτός τελικά την απόφαση για το μέλλον. Είσαστε ανάμεσα σε άλλες πρακτικές δυσκολίες, που θα πρέπει να λύσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Αν δεν είστε βέβαιοι, για τα αισθήματα του ανθρώπου σας, ή έστω κάτι σας προκαλεί ανασφάλειες το καλύτερο που έχετε, να κάνετε είναι να τον ρωτήσετε. Αυτοί, που έχουν μείνει στην εργένικη ζωή, επί μακρόν, μέσα στις επόμενες, θα έχουν καινούργια φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Είσαστε μέσα σε πολλές ερωτικές επιλογές και αυτό σας έχει φτιάξει την διάθεση. Αν όμως τίποτα από όλα αυτά, δεν σας ταιριάζει, ιδεατά μην ξεκινήσετε κάτι που στο άμεσο μέλλον, θα το σταματήσετε. Επί του παρόντος…απολαύστε την καλή εποχή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Τα μάτια σας έχουν γεμίσει θλίψη, με όλα αυτά που αντιλαμβάνεστε μέσα στην σχέση σας. Αλλάξτε το. Εσείς ξέρετε τι είναι αυτό που σας ευχαριστεί. Αν δεν το έχετε στο τώρα σας, μείνετε μόνοι σας και μέχρι να βρεθεί κάτι – κάποιος να σας είναι ταιριαστός.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα