ταρω ερωτικες προβλέψεις 1/03 Τετάρτη

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλέψεις 1/03 Τετάρτη

Καλό μήνα σε όλους!

ταρω κριός: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Μην στηριχτείτε σε ένα άτομο που σας φαίνεται διστακτικό, για να γίνει μια δουλειά σας. Το πιο πιθανό είναι να μην γίνει.
Θα είναι καλό να μην βιαστείτε να απορρίψετε το σχέδιο ενός ατόμου, πριν μάθετε όλες τις λεπτομέρειες. Αρκεί μια ειλικρινής συζήτηση επί αυτού.

Συμβουλή της ημέρας: Αν νιώθετε πνιγηρή την ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο, το πιο πιθανό είναι να φταίει η ακαταστασία – τόσο στον περιβάλλοντα χώρο όσο και σε συρτάρια και ράφια. Άχρηστο υλικό που σωρεύεται εκεί, βαλτώνει την απόδοση και την πρόοδό σας.

zodia-taro-45

 

ταρω ταύρος: Το 8 των Πεντάκτινων
Η επαναπροσέγγιση κάποιων παλιών σχέσεων, θα λειτουργήσει προς όφελός σας. Μην αφήνετε τις διαφορές να διογκώνονται επειδή φοβάστε να ρισκάρετε μια συζήτηση.
Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε τρία κινέζικα νομίσματα σε έναν κόκκινο φάκελο και τοποθετήστε κάπου στον εργασιακό σας χώρο. Το κόκκινο και ο αριθμός τρία προσελκύουν την τύχη και την ευημαρία.

ταρω δίδυμοι: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Μην αμελήσετε μια υπόσχεσή σας σήμερα, ακόμη κι αν αυτό πρόκειται να δυσχεράνει το πρόγραμμά σας.
Συζητήστε τις σκέψεις σας για ένα θέμα, με ένα άτομο που μπορεί να σας δώσει απαντήσεις. Μην στηριχτείτε σε εικασίες.
Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε ακόμη και το υποσυνείδητό σας να είναι συνεχώς προσηλωμένο στους στόχους σας, φροντίστε να υπάρχει στον χώρο σας μια οπτική απεικόνισή τους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω καρκίνος: Το 10 των Κυπέλλων
Πρέπει να κάνετε πλέον πιο ουσιαστικές κινήσεις για το μέλλον σας στον επαγγελματικό τομέα.
Δεν είστε μακριά από την επίτευξη των στόχων σας. Ενδέχεται όμως να βρίσκεστε σε ένα ευαίσθητο σημείο, στο οποίο θα αποδειχθεί προβληματικό ένα φιλικό σας άτομο.
Συμβουλή της ημέρας: Έχε σημασία η διάθεσή σας στο κάθε χώρο του σπιτιού, για να αποδίδετε εκεί τα μέγιστα. Το χρώμα είναι καίριας σημασίας επί αυτού. Για την κουζίνα ενδείκνυνται όλες οι αποχρώσεις του κίτρινου και του καφέ.

ταρω λέων: Ο Μάγος
Κάτι που βλέπετε ότι προκαλεί προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να το επιλύσετε πριν επιφέρει ανεπανόρθωτη ζημιά.
Όσο κι αν έχετε βολευτεί με την πρακτική της διεκπεραίωσης όλων των υποχρεώσεών σας μέσω διαδικτύου, κάποια πράγματα απαιτούν τη φυσική σας συμβολή. Εντοπίστε ποια είναι το συντομότερο δυνατόν…
Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε κέρματα σε ένα βαζάκι και «φυτέψτε» τα στον κήπο ή σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι σας. Αυτοί οι «σπόροι» θα ανθίσουν την ευημερία και την σταθερότητα στο σπιτικό σας.

ταρω παρθένος: Η Δικαιοσύνη
Φροντίστε για τη θετική ανταπόκριση των ατόμων με επιρροή στον εργασιακό σας χώρο, ως προς τις ικανότητές σας.
Ίσως σήμερα να κάνετε δεύτερες σκέψεις, για ένα αποτέλεσμα που θεωρούσατε αρνητικό μέχρι πρόσφατα. Συζητήστε το με το κατάλληλη άτομο.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε ένα μικρό βότσαλο σε κάθε μία γωνία του υπνοδωματίου σας. Αυτή θα έλξει και θα αυξήσει την σταθερότητα και την σύμπνοια στα συναισθήματα της σχέσης σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω ζυγός: Το 4 των Πεντάκτινων
Προσέξτε τα μηνύματα που εκπέμπετε στους άλλους με τα λεγόμενά σας. Να είστε σαφείς και ξεκάθαροι για να μην παρεξηγήστε και χάσετε συμμάχους.
Έχετε φτάσει στο τελικό στάδιο μιας συγκυρίας που σας απασχολεί πολύ. Το μόνο που πρέπει να κάνετε πλέον, είναι να παρακολουθείτε και να αναμένετε τα αποτελέσματα.
Συμβουλή της ημέρας: Να επιλέγετε μαύρο πορτοφόλι ή τσαντάκι για να βάζετε τα χρήματά σας. Το μαύρο θεωρείται το χρώμα του χρήματος, γι’ αυτό η χρήση του βελτιώνει την οικονομική σας κατάσταση.

ταρω σκορπιός: Το 8 των Ξιφών
Συζητήστε με το ταίρι σας μια επιχειρηματική σας ιδέα. Ίσως να έχει τον τρόπο να σας φέρει σε επαφή με το κατάλληλο άτομο για την επίτευξή της!
Κάποια καινούργια δεδομένα είναι πιθανό σήμερα να σας αλλάξουν γνώμη, για κάτι ή κάποιον που θεωρούσατε ότι έχετε κατανοήσει ήδη.
Συμβουλή της ημέρας: Ο δυτικός τοίχος του καθιστικού, είναι ο τοίχος της αγάπης. Τοποθετήστε έναν πίνακα ή ένα διακοσμητικό με παιώνιες εκεί, για να έλξετε περισσότερη στοργή και αγάπη στον χώρο σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Το 5 των Ράβδων
Η σχέση σας είναι ο τομέας που πρέπει να επικεντρωθείτε σήμερα. Είναι ζωτικής σημασίας να μην παραμελείτε το ταίρι σας!
Ξεκαθαρίστε στο μυαλό σας τις προθέσεις σας για ένα συγκεκριμένο εγχείρημα και δώστε τις κατευθυντήριες γραμμές με σύνεση. Η σαφήνεια είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.
Συμβουλή της ημέρας: Είναι καλύτερα να εργάζεστε με την πλάτη γυρισμένη προς έναν συνεργάτη, παρά να είστε πρόσωπο με πρόσωπο. Αυτό προκαλεί νευρικότητα και εντάσεις, γιατί δίνει την αίσθηση της συνεχούς επιτήρησης.

ταρω αιγόκερως: Η Κρίση
Θα βρεθείτε αναπάντεχα μπροστά σε ένα σταυροδρόμι της ζωής σας. Πρέπει να επιλέξετε τι πραγματικά θέλετε και ποια πορεία θα πάρετε για να το επιτύχετε.
Μόνο η ομαδική εργασία θα σας επιφέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε στον επαγγελματικό τομέα.
Συμβουλή της ημέρας: Θεμελιώστε την ισορροπία των πέντε στοιχείων της φύσης στην κουζίνα σας. Βάλτε σε ένα γυάλινο βάζο: ένα ξύλινο κουτάλι, ένα μαχαίρι, έναν αναπτήρα ή ένα μεγάλο σπίρτο και ένα κεραμικό σκεύος. Αυτή η κίνηση θα αποτρέψει τα ατυχήματα και θα έλξει την εύνοια της Μητέρας Γης.

zwdia

ταρω υδροχόος: Το 2 των Ξιφών
Αντιμετωπίστε με θετική οπτική την αποχώρηση ενός ανθρώπου από τη ζωή σας. Το κενό που μένει, θα αναπληρωθεί γρήγορα.
Το περιβάλλον σας γνωρίζει πολύ καλά ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σας. Δεν έχετε κανένα λόγο να κρύβετε τις προθέσεις σας. Αντίθετα, η ειλικρίνεια θα σας αποδώσει μέγιστα κέρδη.
Συμβουλή της ημέρας: Ο τοίχος απέναντι από το κεφαλάρι του κρεβατιού σας αποτελεί αντικατοπτρισμό της σχέσης σας. Τοποθετήστε εκεί εικόνες και αντικείμενα που να αποπνέουν αγάπη, πάθος και ρομάντζο!

ταρω ιχθύες: Ο Ιππότης των Ξιφών
Αν επιλέξετε να μην αποδεχθείτε μια πρόκληση που θα σας προκύψει σήμερα, είναι βέβαιο ότι θα είναι μια χαμένη μάχη…
Όσες σημειώσεις κι αν κρατήσετε για μια υποχρέωσή σας, δεν θα βοηθήσει την διεκπεραίωσή της αυτή την περίοδο. Προτιμήστε να την συζητήσετε με ένα άτομο που γνωρίζει το αντικείμενο.
Συμβουλή της ημέρας: Απομακρύνετε πλέον από τον χώρο σας περιοδικά, εφημερίδες και εγχειρίδια που δεν πρόκειται να σας φανούν ξανά χρήσιμα σε κάτι. Αυτή η κίνηση θα ανοίξει χώρο για νέες ιδέες και ανθρώπους στη ζωή σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia