ταρω ερωτικες προβλέψεις 21/03 Τρίτη

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλέψεις 21/03 Τρίτη

ταρω κριός: Το 10 των Ράβδων
Έχετε τη διάθεση να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα σας. Το πρόβλημα για να προχωρήσετε, είναι η νωθρότητά σας!
Ίσως είστε βέβαιοι ότι ένα άτομο προσπαθεί να σας βλάψει, όμως έχετε θορυβηθεί άδικα από ανασφάλεια.

Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να είναι καθαρά και τακτοποιημένα τα έπιπλα στο υπνοδωμάτιό σας, χωρίς πολλά πράγματα. Αυτό θα δίνει «ανάσες» στην ερωτική σας ζωή.

 

ταρω ταύρος: Το 4 των Πεντάκτινων
Προσέξτε τα σήματα που εκπέμπετε σήμερα με τη συμπεριφορά σας. Κάποιος μπορεί να παρεξηγήσει την προσέγγισή σας.
Θα λάβετε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόσκληση σήμερα. Ωστόσο οι υποχρεώσεις σας δεν θα σας επιτρέψουν να παραστείτε.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε μια ταΐστρα για πουλιά στην αυλή σας. Η προσέλκυση της ζωντανής ζωής, θα αυξήσει τη θετική ενέργεια στο σπιτικό σας.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Το 10 των Ξιφών
Ο αληθινός χαρακτήρας ενός ανθρώπου θα σας εντυπωσιάσει όταν έρθετε πιο κοντά του. Θα αποβάλετε κάθε επιφύλαξη που είχατε απέναντί του.
Ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου ενδέχεται να σας εκφράσει σήμερα τα συναισθήματά του προς εσάς. Αυτό θα περιπλέξει τη δική σας θέση.
Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας, αγοράστε ένα δώρο για τον εαυτό σας και τοποθετήστε το σε περίοπτη θέση. Έτσι θα ενισχύσετε το ζητούμενό σας από το σύμπαν, κάθε φορά που θα το κοιτάτε!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω καρκίνος: Το 6 των Κυπέλλων
Αν νιώθετε ότι δεν υπάρχει στον εργασιακό σας χώρο κάποιο άτομο που να σας εμψυχώνει, βρείτε τα κίνητρα μέσα σας ή λειτουργήστε με τα όπλα που έχετε.
Πολλοί νιώθουν την ίδια αβεβαιότητα με εσάς. Θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες, αν εντοπίσετε συνετά τους συμμάχους σας.

Συμβουλή της ημέρας: Μην βάζετε το κινητό σας να φορτίζει τη νύχτα στο κομοδίνο δίπλα σας. Απορροφά τη ζωτική ενέργεια από το υπνοδωμάτιο, επιφέροντας αδιαθεσίες και νευρικότητα.

ταρω λέων: Ο Ιππότης των Ράβδων
Θα σας δοθεί μια σπουδαία ευκαιρία να διαπρέψετε στον επαγγελματικό τομέα. Αξιοποιήστε τη, αποδίδοντας με συνέπεια και οργανωτικότητα.
Σίγουρα μπορείτε να προσφέρετε στους γύρω σας κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα. Βιώνοντας αυτή τη χαρά, ίσως το καθιερώσετε ως συνήθειά σας.
Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων και των κοινωνικών σας γνωριμιών, τοποθετήστε μια ανάλογη εικόνα στα δεξιά της εξώπορτάς σας.

ταρω παρθένος: Το Άρμα
Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σας η λέξη «απογοήτευση». Στέκεστε απέναντι σε κάθε υποχρέωσή σας σαν να πρόκειται για μάχη που πρέπει να κερδίσετε.
Προσεγγίζετε ένα σοβαρό μεταίχμιο στη ζωή σας – και το γνωρίζετε. Γι’ αυτό έχετε ανάγκη τη στήριξη που θα σας προσφέρει ένα αγαπημένο σας άτομο.
Συμβουλή της ημέρας: Αν κρεμάσετε από το ταβάνι του υπνοδωματίου σας ένα ευχάριστο διακοσμητικό, θα απαλλαγείτε από άσχημα όνειρα και πιθανή δυσκολία στην αναπνοή. Η κίνηση του διακοσμητικού ενισχύει την κυκλοφορία της θετικής ενέργειας στο δωμάτιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω ζυγός: Ο Κόσμος
Έχετε φτάσει στο σημείο που θα δείτε επιτέλους τους καρπούς των κόπων σας. Απολαύστε το συναίσθημα ολοκλήρωσης και πληρότητας, χαρείτε την απόκτηση όσων λαχταρά η καρδιά σας!
Μην διστάσετε να κάνετε κάτι, επειδή σκέπτεστε ότι μπορεί να βλάψει κάποια άτομα. Η σκέψη αυτή προέρχεται από ανασφάλεια, ενώ στην πραγματικότητα θα ωφελήσετε κάποιες συγκυρίες.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε καθρέφτες σε διαδρόμους που νιώθετε να είναι πολύ στενοί όταν περνάτε. Αυτή η κίνηση θα σας δώσει την αίσθηση της άνεσης.

ταρω σκορπιός: Το 4 των Ξιφών
Ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας αυτή την περίοδο, ώστε να εντείνετε τις προσπάθειές σας στον εργασιακό τομέα.
Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και μόνο. Έτσι θα συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας και θα βελτιώσετε την υγεία σας.
Συμβουλή της ημέρας: Να φυλάτε όλα σας τα τιμαλφή στην αριστερή γωνία του υπνοδωματίου σας, απέναντι από την πόρτα. Αυτή είναι η γωνιά του πλούτου, που ευνοεί την ευημερία σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Ο Άσος των Ράβδων
Εντοπίστε τα καλά στοιχεία μιας συγκυρίας στον εργασιακό τομέα, για να πετύχετε περισσότερη επιτυχία και επαίνους.
Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Συγκεντρώστε και ζυγίστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, για να έχετε σαφή εικόνα με τι έχετε να κάνετε.

Συμβουλή της ημέρας: Να αποφεύγετε να κάθεστε πολύ κοντά σε πόρτες, ειδικά αν έχετε γυρισμένη την πλάτη σας σε αυτές. Η θέση αυτή δημιουργεί ανασφάλεια και αδιαθεσίες. Αν δεν γίνεται να αλλάξει η διαρρύθμιση στο σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο, καλύψτε τα νώτα σας με φυτά ή παραβάν.

ταρω αιγόκερως: Ο Πύργος
Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να προωθήσετε δυναμικά τη δουλειά και το όποιο «προϊόν» σας. Η δημιουργικότητα θα αυξήσει τα κέρδη σας!
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας τρόπος να εντοπίσετε άτομα με τις απόψεις με εσάς. Υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι, που θα σας κοινωνικοποιήσουν και ρεαλιστικά.
Συμβουλή της ημέρας: Αν έχετε την αίσθηση ότι λείπει το πάθος από το περιβάλλον σας, πρέπει να εντάξετε περισσότερα στοιχεία της φωτιάς. Διακοσμητικά, τραπεζομάντηλα, μαξιλαράκια και ριχτάρια, είναι πολύ καλά μέσα γι’ αυτό τον σκοπό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ταρω υδροχόος: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Καταπολεμήστε την παρόρμησή σας να απομακρυνθείτε από εμπόδια που προκύπτουν στην πορεία σας. Αν τα αντιμετωπίσετε, θα δείτε ότι απλοποιείται το σκεπτικό που πρέπει να ακολουθήσετε.
Κάποιες σκέψεις ή υποθέσεις σας, ενδέχεται να περιορίζουν τις επιλογές σας αυτή την περίοδο. Μην παγιδεύεστε στα δεδομένα του παρελθόντος.
Συμβουλή της ημέρας: Ενισχύστε την πρόοδο της καριέρας σας, τοποθετώντας πράσινα φυτά στον επαγγελματικό σας χώρο.

ταρω ιχθύες: Το 8 των Ξιφών
Κάντε μια μικρή παύση στις διαπραγματεύσεις σας για μια επένδυση – υλική ή συναισθηματική. Η αναθεώρηση θα σας οδηγήσει σε καλύτερη συμφωνία!
Όσο πιο γρήγορα δώσετε σε ένα αγαπημένο σας άτομο αυτά που χρειάζεται, τόσο πιο γρήγορα θα μπορείτε να αφοσιωθείτε σε κάποια δικά σας θέματα που χρειάζονται την αμέριστη προσοχή σας.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε δύο κόκκινα κεριά στη δεξιά πλευρά του υπνοδωματίου σας, απέναντι από το κρεβάτι σας. Να τα ανάβετε για λίγο κάθε μέρα, για να διατηρείτε ζωντανή τη φλόγα του έρωτα.