ερωτοσκοπιο 21/03 Τρίτη ωροσκοπιο

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

ερωτοσκοπιο 21/03 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Και οι δυο πλευρές μέσα στην σχέση έχουν παράπονα. Ίσως λίγο περισσότερα εσείς, που είστε και τα καλομαθημένα του ζωδιακού κύκλου. Αυτή η μουρμούρα προέρχεται από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, και που λίαν συντόμως παύει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Κάποιος πρέπει να φανεί τολμηρός, μέσα στον δεσμό σας και να πάρει πρωτοβουλίες για το άμεσο μέλλον. Οι μεσοβέζικες λύσεις, δεν είναι για εσάς. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι, από την νέα εβδομάδα, θα έχουν προσεγγίσεις που θα τους ενθουσιάσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Όλα έχουν έναν σοβαρό λόγο που συντελούνται. Μην χάνεστε μέσα σε αισθηματικές αγωνίες για σχέσεις και συντρόφους. Αφήστε και τους τρίτους να σας πλησιάσουν και να σας εκφράσουν με τον δικό τους τρόπο, το προσωπικό τους ενδιαφέρον.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μην ανοίγεστε σε όλα τα νέα πρόσωπα, τόσο πολύ. Εσείς σίγουρα το κάνετε από την καλή σας την καρδιά. Αυτό όμως και κάποιοι, που δεν τους ξέρετε, μπορεί να το παρεξηγήσουν. Οι εν σχέση, θα δουν τον άνθρωπο τους, να είναι πιο εξωστρεφής.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Εσείς δεν είστε ούτε για αστεία, ούτε για ερωτικά παιχνίδια. Ξέρετε τι θέλετε, και αυτό μόνο είναι αρκετό για να τραβήξει την προσοχή σε κάποιον σοβαρό άνθρωπο. Πριν λήξει ο μήνας, θα έχετε πολλές νέες επαφές που θα σας ξαφνιάσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Κάντε μια παραπάνω προσπάθεια να ξεπεράσετε όλα αυτά τα άσχημα και τις μνήμες, που ακόμη σας στοιχειώνουν. Αυτό θα σας ανεβάσει την ψυχολογία. Σε δεύτερο τόνο, κοιτάξτε γύρω σας, πολλά τα ερωτευμένα μάτια που σας επιθυμούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ζυγός
Είστε το μόνο ζώδιο, που έχει τόσο καλές όψεις του Ερμή και του Δία. Αυτό σας κάνει φυσικά και πιο δημοφιλείς. Εσείς οι μόνοι, ή οι χωρισμένοι, έχετε και την υπεροχή στο να βρείτε, κάποιον νέα σύντροφο. Τύχη και χρήμα για τους προσπαθώντες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Όλα έχουν αλλάξει μέσα στις δαιδαλώδης σκέψεις σας. Πολλά και τα άσχημα, που έχουν συντελεστεί μέσα στον δεσμό σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και καθαρίστε το μυαλό σας. Όλα μπορείτε να τα κάνετε και να τα καταφέρετε, χωρίς υπερβολές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι δρόμοι της αγάπης είναι ανοιχτοί για εσάς. Νέες ευκαιρίες θα έχουν οι χωρισμένοι για να επανενωθούν. Νέες γνωριμίες θα έχουν οι εργένηδες για να βρουν ένα σωστό ταίρι. Η Άνοιξη θα φέρει και χρήμα, για τη ευόδωση των όποιων στόχων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Το μυαλό σας μέρα νύχτα, συνέχεια και ασταμάτητα, είναι γύρω από ένα παλιό σας φλερτ, που ακόμη δεν έχετε ξεχάσει. Είναι πιθανόν η ανάδρομη Αφροδίτη να σας το φανερώσει. Εκπλήξεις και χρήμα στους εν σχέση, που θα πάρουν αποφάσεις ζωής με τον άνθρωπο τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Δεν χρειάζεται να τα πείτε όλα από τώρα. Αν ζείτε ένα μεγάλο έρωτα, αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει, να αλλάξει και το δύσκολο αστρολογικό σκηνικό και μετά ανοίξτε την καρδιά σας. Οι σχέσεις που περνούν κρίση, από τον νέο μήνα, θα έρθουν και πάλι στην ισορροπία τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Πολλά τα μυστικά και οι άσσοι που κρατάτε στο μανίκι σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να τους εμφανίσετε όταν θα είναι σωστή ώρα. Οι εντάσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε ερωτευμένα ζευγάρια, θα περιοριστούν και σύντομα θα λήξουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης