ταρω ερωτικες προβλέψεις 24/02 Παρασκευή

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλέψεις 24/02 Παρασκευή

ταρω κριός: Το 8 των Ράβδων
Ένα άτομο του στενού περιβάλλοντός σας θα σας δώσει μια σωτήρια χείρα βοηθείας σήμερα, που θα σας γλιτώσει από πολλή ταλαιπωρία.
Όσο πιο πολλά ερωτήματα θέτετε, τόσο πιο κοντά θα φτάσετε στις απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε και λύσεις.

Συμβουλή της ημέρας: Μην βάζετε το κινητό σας να φορτίζει τη νύχτα στο κομοδίνο δίπλα σας. Απορροφά τη ζωτική ενέργεια από το υπνοδωμάτιο, επιφέροντας αδιαθεσίες και νευρικότητα.

 

ταρω ταύρος: Το 2 των Πεντάκτινων
Βάλτε σήμερα σε μια αποδοτική σειρά τις υποχρεώσεις που αφορούν το νοικοκυριό σας, για να μην βρεθείτε πελαγωμένοι!
Σήμερα θα κληθείτε να κάνετε μια επιλογή. Επειδή το θέμα αφορά και τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας, θα πρέπει να πάρετε την απόφαση από κοινού.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε μια ταΐστρα για πουλιά στην αυλή σας. Η προσέλκυση της ζωντανής ζωής, θα αυξήσει τη θετική ενέργεια στο σπιτικό σας.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Το 8 των Ξιφών
Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινή σας ρουτίνα, με τη συντροφιά του έτερου ήμισύ σας. Αξιοποιήστε τη ρομαντική εύνοια για να έρθετε ακόμη πιο κοντά!
Έχετε την αίσθηση ότι η απόδοσή σας έχει πέσει λίγο τις τελευταίες μέρες, όμως τα άτομα που παρακολουθούν την εξέλιξή σας κατανοούν την αξία σας.
Συμβουλή της ημέρας: Να ανάβετε συχνά αρωματικά έλαια στους χώρους σας, κατά προτίμηση σε κεραμικές βάσεις. Αυτή η κίνηση θα ενισχύσει την ασφάλεια και την τρυφερότητα στη σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω καρκίνος: Το 4 των Κυπέλλων
Σήμερα θα καταφέρετε να διασφαλίσετε μια αποδοχή, που αποζητούσατε εδώ και καιρό. Μην αφήσετε αρνητικές σκέψεις να σας χαλάσουν τη διάθεση!
Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να παρουσιάσετε και ποιότητα μαζί με την ποσότητα της εργασίας σας, αν εμπιστευτείτε έναν συνεργάτη που ξέρει ποια είναι τα ζητούμενά σας.
Συμβουλή της ημέρας: Ένα μικρό ενυδρείο (με φίλτρο για να κινεί το νερό) ή ένα μικρό σιντριβάνι στην είσοδο του εργασιακού σας χώρου, θα απορροφά κάθε κακή επιρροή που εισέρχεται.

ταρω λέων: Το 10 των Ράβδων
Η επιθυμία σας να γιορτάσετε μια ιδιαίτερη περίσταση με πολύ γούστο, θα καταφέρει να γίνει πραγματικότητα πολύ σύντομα!
Θα είναι καλό να βάλετε σε σειρά τις προτεραιότητές σας, για να μην κωλυσιεργήσετε σε κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις σας.
Συμβουλή της ημέρας: Το βιολετί χρώμα έχει την ιδιότητα να ισορροπεί το Γιν και το Γιανγκ σε έναν χώρο, γιατί συνδυάζει το μπλε της ενέργειας με το κόκκινο του πάθους. Φροντίστε να προσθέσετε αντικείμενα ή λουλούδια τέτοιου χρώματος στο δωμάτιο ενός αδιάθετου ατόμου, για να επιταχύνετε τη θεραπεία του.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω παρθένος: Ο Ιεροφάντης
Θα είναι δύσκολο να κερδίσετε ξανά ένα άτομο που έχετε προσβάλλει, ακόμη και εν αγνοία σας.
Ακόμη κι αν κινήστε συνεχώς και ασχολείστε με τις υποχρεώσεις σας, δεν σημαίνει ότι είστε και παραγωγικοί. Πρέπει να λειτουργείτε πιο εστιασμένα!
Συμβουλή της ημέρας: Να ανάβετε συχνά το φως σε χώρους που δεν χρησιμοποιείτε πολύ. Έτσι δεν θα μένει στάσιμη η ενέργεια να χωλαίνει.

ταρω ζυγός: Ο Ήλιος
Αυτή είναι η πλέον θετική κάρτα! Έρχεται να σας πει ότι η αισιοδοξία και η ικανοποίηση είναι πλέον πολύ κοντά σας, σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Θα λάβετε μια υπόσχεση που θα σας εκπλήξει, αλλά παράλληλα θα σας βάλει σε περισυλλογή για κάποιες προοπτικές που δεν υπήρχαν ως τώρα στα δεδομένα σας…
Συμβουλή της ημέρας: Να ανανεώνετε άμεσα τα φρέσκα λουλούδια που αρχίζουν να μαραζώνουν στα βάζα σας. Η κατάπτωσή τους θα επιφέρει αδιαθεσία και γκρίνια στο σπιτικό σας.

ταρω σκορπιός: Το 2 των Ξιφών
Θα υπάρξει μια αναχώρηση από τη ζωή σας, η οποία θα δημιουργήσει ένα κοινό. Να ξέρετε ωστόσο ότι αυτό θα είναι προσωρινό.
Πρέπει να γίνετε πιο αυτάρκεις και αυτοσυντηρούμενοι. Μην ακούσετε την κριτική κανενός επί αυτού!
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε αντικείμενα που απεικονίζουν τον βούδα στο καθιστικό σας. Επιλέξτε χαρωπές εκφράσεις, για να ενισχύσετε τη χαρά στο σπιτικό σας.

zwdia shmera

ταρω τοξότης: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Να είστε προσεκτικοί με τα λόγια και τις πράξεις σας αυτή την περίοδο, για να μην δεχθεί πλήγμα η κοινωνική σας εικόνα.
Η διάθεση αλλά και η εξωστρέφειά σας θα είναι πολύ πιο ενισχυμένες σήμερα. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να αποκτήσετε περισσότερους συμμάχους.
Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας, αγοράστε ένα δώρο για τον εαυτό σας και τοποθετήστε το σε περίοπτη θέση. Έτσι θα ενισχύσετε το ζητούμενό σας από το σύμπαν, κάθε φορά που θα το κοιτάτε!

ταρω αιγόκερως: Η Εγκράτεια
Μην διστάσετε να ζητήσετε σήμερα τη βοήθεια ενός ατόμου που ξέρει περισσότερα από εσάς, προκειμένου να κάνετε τη μέρα σας πιο αποδοτική.
Ένα άτομο θέλει να παραμείνετε στο περιβάλλον του περισσότερο, γιατί διαθέτετε μοναδικά χαρακτηριστικά για τα ζητούμενά του. Εσείς ξέρετε περί τίνος πρόκειται, γι’ αυτό εξαρτάται από εσάς και μόνο αν είστε διατεθημένοι να αποδεχθείτε την πρόταση.
Συμβουλή της ημέρας: Ο ήχος του γκονγκ έχει την ιδιότητα να διώχνει μακριά την αρνητική ενέργεια από κάθε χώρο. Καθιερώστε ως χαρωπή τελετουργία, να ηχεί ένας τέτοιος ήχος πριν αρχίσετε το οικογενειακό σας φαγητό!

zodia-zvdia-75

ταρω υδροχόος: Το 10 των Πεντάκτινων
Πρέπει να περιορίσετε τις επιθυμίες σας, αν θέλετε να αποφύγετε μεγάλες απώλειες στο μέλλον σας. Συλλογιστείτε και συνειδητοποιήστε τα δεδομένα σας.
Μπορείτε να πραγματώσετε κάθε όραμά σας, ειδικά αν το μοιραστείτε με το ταίρι σας. Έχει όλη την καλή διάθεση και τα φόντα να σας στηρίξει.
Συμβουλή της ημέρας: Αν το κρεβάτι σας βρίσκεται κάτω από δοκάρια ή κολώνες της οροφής, μετακινήστε το έστω λίγο πιο μπροστά. Θα δείτε ότι θα μειωθούν οι πονοκέφαλοί σας αλλά και η πίεση που νιώθατε στο υπνοδωμάτιό σας.

ταρω ιχθύες: Το 6 των Ξιφών
Μην βιαστείτε να περάσετε στην υλοποίηση κάποιων ιδεών σας, αν δεν τις συζητήσετε πρώτα με την οικογένεια ή το ταίρι σας.
Φαίνεται να έχετε ξεκάθαρη άποψη για όσα πρέπει να κάνουν οι υπόλοιποι του περιβάλλοντός σας, αλλά δεν έχετε την ίδια διαύγεια για τις δικές σας υποχρεώσεις. Ξανασκεφτείτε το…
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε όμορφα κρεμαστά αντικείμενα κάτω από τα σκαλιά μιας εσωτερικής σκάλας που δεν είναι χτιστή. Η κίνησή τους θα δραστηριοποιεί συνεχώς τη θετική ενέργεια από το ένα επίπεδο του σπιτιού σας στο άλλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00