ερωτοσκοπιο 24/02 Παρασκευή ωροσκοπιο

IMG_22397582340242

ερωτοσκοπιο 24/02 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Σας έχουν ζητήσει κάποιες ευκαιρίες έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα μέσα σε σχέσεις, αισθηματικού περιεχομένου. Οι μέρες του Μαρτίου, από την πρώτη εβδομάδα κιόλας, θα δώσουν τις ευκαιρίες έτσι ώστε ότι αξίζει να σωθεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Βάλτε τα δυνατά σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα γίνεται το ερωτικό στόχαστρο μιας προσωπικότητας, που προκύπτει μέσα από τον φιλικό σας περίγυρο. Σκεφτείτε πολύ αναλυτικά τι θα σας προτείνουν, και στον δικό σας χρόνο…ανταπαντήστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Δοκιμάστε για τις επόμενες εβδομάδες, που οι αστρολογικές όψεις του Κυβερνήτη σας, θα είναι καλές, να μιλήσετε πιο ανοιχτά ή στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Το πιο πιθανόν είναι να καταφέρετε να περάσετε τις θέσεις σας, και να βγείτε και οι δύο κερδισμένοι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Οι σκοποί σας είναι τελείως τελικά διαφορετικοί από αυτούς που έχει ο σύντροφος σας. Αυτό είναι και ένα γεγονός που σας πληγώνει. Μέσα στον καινούργιο μήνα, θα μπορέσετε να μιλήσετε πιο ανοιχτά και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Και εσείς οι ίδιοι πια αντιλαμβάνεστε ότι οι καταστάσεις που ζείτε μέσα στον δεσμό σας, είναι δύσκολες κα έχουν χάσει το ρομαντικό τους ύφος. Αυτοί που είναι μόνοι, θα ήταν λάθος να δεχτούν προτάσεις που έρχονται από άτομα ήδη δεσμευμένα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Παρθένος
Οι σκέψεις σας δεν είναι και οι καλύτερες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μπείτε σε μια κατάσταση αλλαγών μέσα στον δεσμό – γάμο σας, που τελικά θα σας φέρουν στην ισορροπία που και οι δύο ψάχνετε. Από την ερχόμενη σεζόν, θα έρθουν και χρήματα που θα σας ξεμπλοκάρουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Όλα τείνουν να ξεκαθαρίσουν μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φτιάξει την διάθεση, αλλά και θα σας δώσει τις πρακτικές αφορμές, για να λύσετε παγιωμένα προβλήματα μέσα στην ερωτική σας σχέση αλλά και την εργασία σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Όλα είναι υπό συζήτηση αυτήν την εποχή, και σίγουρα πριν εισέλθει ο καινούργιος μήνας, θα έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις. Μέσα σε όλη αυτή την κινητικότητα μην επιτρέψετε σε κανέναν ξένο, να σας πλησιάσει και να εκφράσει την άποψη του.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι μέρες είναι καλές και σας δίνουν τις καλύτερες αστρολογικές όψεις του κυβερνήτη σας. Αυτό σας κάνει πολύ πιο δυναμικούς και φωτεινούς έτσι ώστε να φέρετε πιο κοντά σας, το άτομο που αγαπάτε. Νέες κατακτήσεις για τους ελεύθερους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Είστε κάτω από στενή πολιορκία, ενός καινούργιου ατόμου. Σίγουρα από μόνο του αυτό σαν κατάσταση, η ψυχολογία σας έχει ανέβει. Να είστε σε μια ετοιμότητα, ότι οι ερωτικές προτάσεις, δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους σε καμία περίπτωση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Μια καλή εποχή μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, που θα σας βοηθήσουν να μιλήσετε πιο καθαρά στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά τα πλάνα που έχετε μέσα στο μυαλό σας και για το άμεσο μέλλον σας. Οι απαντήσεις που θα πάρετε θα σας ικανοποιήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Μην ανακατεύεστε σε σχέσεις και υποθέσεις τρίτων και ειδικά αυτών που συσχετίζονται με το παρελθόν σας. Μόνο σχόλια θα εισπράξετε. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε και πολλές καλές γνωριμίες, εσείς οι free, από τον κύκλο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης