ταρω ερωτικες προβλεψεις 11/03 Παρασκευή

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 11/03 Παρασκευή taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Σπαθιών: Πολλές οι αναποδιές που θα βιώσουν οι περισσότεροι Κριοί, της δεκαετίας του 1970. Πολλά μέσα στην σχέση τους θα γίνουν πια αποδεκτά. Δεσμοί ερωτικοί, που έχουν εξελιχθεί με πολύ κόπο και κόπο μέσα στο πέρασμα του χρόνου, θα τεθούν πλέον υπό πλήρη αλλαγή, και ίσως και να λήξουν. Αυτοί οι σύντροφοι που ζητούν επανένωση με πρόσωπο του παρελθόντος, θα δυσκολευτούν πολύ να το επιτύχουν.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Κυπέλλων

zodia-taro-45

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Κυπέλλων: Είστε απόλυτοι, άρα μην αφήνετε έτσι απλά τίποτα στην τύχη του… γιατί δεν θα ολοκληρωθεί. Οι Ταύροι, που έχουν την θετική διάθεση να ξαναπροσπαθήσουν να επανενωθούν με το συντροφικό ταίρι τους… θα αντιμετωπίσουν άπειρα εμπόδια σε επικοινωνίες και ιδιαίτερες συναντήσεις. συμβουλευτικά…. μην δώσετε υποσχέσεις ή κάνετε ανακοινώσεις σε άσχετα πρόσωπα και μην δηλώνετε εύκολα τις μελλοντικές προθέσεις σας.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Πεντάκτινων: Οι σκέψεις πάνω σε χωρισμό ή έστω μερική χρονική απομάκρυνση είναι πολλές . Είσαστε στο άσχημο επίκεντρο αστρολογικού κυκλώνα και μέχρι 19/03, και καλό θα ήταν να μην κάνετε τίποτα απολύτως ούτε και να λετε, επίσης. Όσοι έχουν χωρίσει … θα πρέπει να απέχουν από υπερβολικές επικοινωνίες αυτόν τον καιρό που δεν υπάρχει εύνοια. Για τους γεννημένους του τελευταίου δεκαημέρου, που ακόμα ελπίζουν για το παρελθόν…ίσως να βαρεθούν και να προχωρήσουν απαλλαγμένοι από τα τότε βαρίδια.
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Τρία των Κυπέλλων: Οι γεννημένοι Καρκίνοι, με ωροσκόπο σε γήινο στοιχείο, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για πολλές ερωτικές περιπέτειες από τον κοινωνικό – φιλικό τους περίγυρο. Πολλές θα είναι και οι προσωπικές συγκρούσεις … εν μέσω πολλών παρεξηγήσεων, που είναι σε συνέχεια από το παρελθόν. Όσοι δεν έχουν ερωτική σχέση αυτήν την περίοδο, θα πρέπει να δώσουν μια περισσότερη προσοχή…. στην καλή τους ψυχολογία και να προσπαθήσουν να ασχοληθούν με τα ιδιαίτερα χομπυ τους.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Πεντάκτινων: Πολλά και διαφορετικά και ιδιαίτερα γεγονότα θα δουν τα μάτια σας από τις 15/03, από νέα πρόσωπα και επαφές ! Οι όψεις του Ήλιου με την Αφροδίτη … θα σας βάλουν στο επίκεντρο νέου κόσμου που θέλει την παρουσία σας στην ζωή του. Για τους Λέοντες, του τρίτου 10ημέρου….που ακόμα κρατάνε αναμνήσεις από το παρελθόν τους και που όμως δεν προοδεύουν, πιθανόν μέσα σε αυτόν τον μήνα να αποφασίσουν να κάνουν βήματα προς την κατεύθυνση της λήθης.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Δύο των Κυπέλλων: Μόνο με ωριμότητα και ειλικρινή επικοινωνία θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε την ερωτική σας σχέση, που τις τελευταίες εβδομάδες – μέρες είναι σε μια μέτρια κατάσταση. Για τους ελεύθερους Παρθένους, που έχουν πάρα πολύ καιρό να εμπλακούν σε συναισθηματική σχέση… ο μήνας των Ιχθύων μέχρι τα τέλη του, θα προσφέρει την καλή ευκαιρία για ποιοτικές και ουσιώδεις – καινούργιες γνωριμίες… που θα τους αναπτερώσουν την ψυχολογία.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Κυπέλλων: Έχετε κάνει μια σοβαρή και ποιοτική συναισθηματική επένδυση και αυτό δεν σκέπτεστε, σαν ζωδιο του αέρα, να την χάσετε. Οι Ζυγοί των πρώτων 2-6 μοιρών, θα καταφέρουν μέσα από συνεχή και ώριμο διάλογο να δώσουν ευκαιρία πάλι στην ερωτική τους σχέση, που από τις αρχές του μήνα έχει παγώσει. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου, αν έχουν διπλή- παράλληλη ζωή, καλύτερα να προχωρήσουν μέσα στον μήνα αυτόν σε αυστηρά ξεκαθαρίσματα.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Πεντάκτινων: Δυναμική και μόνιμη επανεμφάνιση όλων των Σκορπιών, θα φέρει η όψη του Δία-Αφροδίτης με το υδάτινο ζωδιο σας, τις επόμενες μέρες. Όλα τα μάτια θα είναι μόνιμα επάνω σας… και τα ερωτικά φυσικά. Αυτοί που ακόμα έχουν άσχημη ψυχολογία για την μη εξέλιξη της σχέσης τους…. μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα εντάσεων και ψυχρότητας συναισθημάτων…. θα έχουν καλές και σταθερές ανταποκρίσεις από τον σύντροφο τους.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Ράβδων

Η κάρτα ταρω το Έξι των Ράβδων: Είστε το μοναδικό ζωδιο που μέχρι τις 14/03….θα έχει τέτοια τεράστια επιτυχία στις επανασυνδέσεις ακόμα και μετά από μήνες – χρόνια αλλά και προβληματικές συνθήκες. Όσοι έχουν γεννηθεί το τελευταίο 10ήμερο, θα μπορέσουν μέσω διπλωματικών και συνεχών διαλόγων να βρουν και πάλι την χρυσή τομή. Οι ατίθασοι – ζωηροί που είναι σε σοβαρή σχέση και οδεύουν προς μια νέα κατάσταση παράλληλη, θα πρέπει να το σκεφτούν πολλάκις καθώς οι πλανητικές – αστρολογικές όψεις δεν υποστηρίζουν αυτήν την περίοδο δράσεις ενθουσιασμού.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Τρία των Πεντάκτινων: Είσαστε κάτω από την αστρολογική κάλυψη – δυναμική και μεγάλη εύνοια των γρήγορων πλανητών… και που σας δίνουν το απαραίτητο χρόνο, προκειμένου να σκεφτείτε αν είστε χαρούμενοι στον μόνιμο δεσμό – γάμο σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει – απομακρυνθεί …. αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τα όποια συναισθήματα τους ( αγάπη – έχθρα ) για το πρώην συντροφικό ταίρι τους…θα έχουν ξαφνική γνωριμία – επαφή από κάτι νέο που θα τους χαροποιήσει …. και θα τους βάλει σε νέα διάθεση.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

αγαπη

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Ράβδων

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Ράβδων: Έχετε εκφράσει ήδη αρκετά και έχετε προσφέρει άλλα τόσα… και αυτό πιθανόν να σας στεναχωρεί σε ψυχικό επίπεδο …. καθώς δεν υπάρχει η σχετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο σας. Οι όψεις του Ουρανού με την ερωτική Αφροδίτη …θα φανερώσουν υπόγειες σκέψεις και άμεσες δράσεις που θα δείξουν την πορεία της ερωτικής σας σχέσης. Αυτοί που είναι ακόμα μόνοι καιρό … θα θελήσουν αυτό το επόμενο διάστημα να παραμείνουν μόνοι, μέσα στις συναναστροφές τους… και να οργανώσουν τις μέρες που έρχονται.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Σπαθιών: Πολλές και φυσικά περίπλοκες οι σκέψεις σας για το ερωτικό μέλλον σας το προσωπικό, και της τυχόν σχέσης σας. Πολλοί και οι δυσαρεστημένοι του ζωδίου, που έχουν παρηγορηθεί προσωρινά σε σεξουαλικές – ανάλαφρες σχέσεις… που απλά τους ανακουφίζουν τον εγωισμό. Αυτό… πιθανόν να πληγεί από την κινητικότητα του Άρη στον Τοξότη… και που σίγουρα θα χρειαστεί την προσοχή σας.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

 

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.