ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/08 Τρίτη Α

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/08 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Αρχιερέας
Η αγάπη που δείχνετε στον άνθρωπο σας, είναι και αυτό το μέσο που θα σας οδηγήσει σε μια πιο σοβαρή δέσμευση … μέσα στο επόμενο διάστημα. Με τον Άρη να κάνει εξαιρετικές αστρολογικές όψεις με την Αφροδίτη όλοι, θα βρουν το ταίρι τους. Χωρισμένοι σύντροφοι – σύζυγοι, θα βρουν τους σωστούς πια επικοινωνιακούς τρόπους, για να επανασυνδεθούν. Στην γωνία περιμένει και νέος έρωτας … τους ελεύθερους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Η υπομονή και η καλή σας διάθεση … έχει αρχίσει πια και εξαντλείτε. Αν ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα δεν κάνει κάτι ουσιαστικό για εσάς… πιθανόν και να σκεφτείτε να αποχωρήσετε μόνιμα. Είσαστε εκ ζωδίου, πολύ κουρασμένοι από το παρελθόν σας, και το μόνο που ζητάτε είναι να έχετε μια ήρεμη ζωή πια. Το χρήμα, δεν θα σας λείψει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Δεχτείτε να ακούσετε τις προτάσεις που θα σας κάνει ο άνθρωπος σας, για το κοινό σας μέλλον. Πιθανόν και να εμπεριέχουν κάτι που θα σας ενδιαφέρει. Αυτή την περίοδο έχετε χαθεί μέσα στα οικονομικά – επαγγελματικά σας δεδομένα και ίσως να έχετε αφήσει στο περιθώριο την αισθηματική σας ζωή. Τα πράματα μέσα στον Αύγουστο καλυτερεύουν και για τους συντρόφους, που έχουν απομακρυνθεί.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Όλος ο νέος μήνας, έχει πολλά να σας προσφέρει… αλλά και να σας μάθει. Ο άνθρωπος σας, έχει την τάση και την διάθεση … να σας μιλήσει πλέον πιο σοβαρά για το μέλλον σας. Οι μόνοι του ζωδίου, θα έχουν πισωγυρίσματα, από μια πιο παλιά τους γνωριμία … που στο τώρα έχει πιο ολοκληρωμένες προτάσεις για τους δύο σας. Κάποιες φρέσκιες γνωριμίες … θα σας έρθουν και στην περίοδο των διακοπών τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Λέων : Ο Κόσμος
Όλα αυτά που σκέφτεστε μπορούν … αν προσπαθήσετε λίγο παραπάνω να γίνουν πραγματικότητα και στο ερωτικό κομμάτι της ζωής σας. Εσείς που έχετε αυτήν την εποχή επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα, με τον άνθρωπο σας, θα έχετε τις ευκαιρίες να μιλήσετε… πιο σοβαρά και ανοιχτά και να λύστε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν. Επίσης, κάποια χρήματα που περιμένετε, θα σας έρθουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Δεν πρέπει να κάνετε βήματα … προς τα πίσω και να ψάξετε κάποιον, που ήδη είναι μεγάλο χρονικό διάστημα από την ζωή σας. Δεν θα ήταν και το ιδανικό. Όποιος σας θέλει μπορεί να σας ψάξει … από μόνος του. Μέχρι τότε, καλό θα ήταν να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά … και να δείτε τι καλό μπορεί να σας έρθει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zwdia - love

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο