ταρω ερωτικες προβλεψεις 02/07 Κυριακή Α

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλεψεις 02/07 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : ΤΟ ΑΡΜΑ
Δεν είναι και πολλά αυτά –οι που γενικότερα σας έλκουν. Ανήκετε στα πιο χορτάτα ζώδια και το μόνο σίγουρο είναι, ότι ξέρετε τι θέλετε και γιατί. Οι μέρες του Ιουλίου, θα σας αποδώσουν νέο κόσμο, χρήμα και αρκετές ευκαιρίες, για να ισορροπήσετε το Καλοκαίρι σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν και μερικές απόπειρες… για επανασύνδεση με το παρελθόν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Είσαστε σε μια τρεχάλα, για να τα προλάβετε όλα. Αυτό σημαίνει παραπάνω εργασία και σίγουρα … πιο σταθερά οικονομικά. Μερικοί που ακόμη έχουν καημό, για λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος, δεν θα χρειαστεί να περιμένουν για πολύ ακόμη, τις ερωτικές εξελίξεις. Όλα αλλάζουν και το ταίρι σας, που ακόμη αγαπάτε, θα επιστρέψει. Όλος ο Ιούλιος θα δώσει επανασυνδέσεις, νέους και παθιασμένους έρωτες… και όχι μόνο. Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ
Εσείς είσαστε μέσα στις εκπλήξεις. Κανείς δεν σας βαριέται, ίσως και να σας θέλει περισσότερο. Σε αυτήν την διάθεση λοιπόν, βρίσκεται κάποιος εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και κάπου – γύρω στο μέρες τις Πανσελήνου 09 / 07, θα σας κάνει τις αποκαλύψεις του. Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο μιας εν δυνάμει αγάπης, που πιθανόν και σας κλέψει την καρδιά. Συμπληρώστε στο μενού σας… και ξαφνικά χρήματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Ο ΚΟΣΜΟΣ
Υπάρχουν κάποιες μικρές αντιθέσεις και παρεξηγήσεις, μέσα στην σχέση σας, που όμως κατά καιρούς σας χαλάνε την διάθεση. Αυτό που έχει την απόλυτη του σημασία, είναι εσείς που είστε και οι πιο δοσμένοι, να βρείτε το πρόβλημα και να το λύσετε άμεσα. Ακόμη και οι τσακωμένοι σύντροφοι, θα βρουν τους σωστούς τρόπους, για να παραμερίσουν τις διαφορές τους. Σε αυτό αφήστε τις τρίτες συμβουλές… εκτός.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Λέων : Η ΔΥΝΑΜΗ
Μπορείτε να απολαύσετε τον νέο μήνα, που ξεκινά με τις καλύτερες πιθανές προδιαγραφές για εσάς και την ερωτική σας ζωή. Όλοι οι Λέοντες, θα καταφέρουν να λύσουν τα λαθεμένα πια δεσμά τους, με το παρελθόν, και να προχωρήσουν με την νέα επιλογή τους. Οι διπλές και οι τριπλές καταστάσεις, θα λήξουν και κάποιοι του ζωδίου ίσως και να επιθυμήσουν, για το επόμενο διάστημα να μείνουν μόνοι τους. Αυτό πιθανόν και είναι και το καλύτερο για την ισορροπία σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Παρθένος : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
Είσαστε με πολύ θυμό μέσα στην καρδιά σας, για σκηνικά ερωτικού περιεχομένου, που μόνο σας έχουν αδικήσει. Αυτό σαν ψυχολογική κατάσταση, σίγουρα δεν σας πάει πουθενά. Οι μέρες του Ιουλίου, σας δίνουν πολλές καινούργιες γνωριμίες, που θα σας ανοίξουν και πάλι τις πόρτες της καρδιάς σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο