ταρω ερωτικες προβλεψεις 02/09 Σαββάτο Α

anapodes-kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 02/09 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Ήλιος
Αν δεν ξέρετε … τι να πείτε και τι να κάνετε στις προτάσεις, που σας γίνονται από γνωστά και άγνωστα άτομα, καλύτερα να σωπάσετε. Οι μέρες με έναν ανάδρομο Ερμή, με μια Αφροδίτη να σας κάνει πιο λαμπερούς, σίγουρα θα έλξουν πολύ κόσμο γύρω σας. Όχι όμως όλοι …κατάλληλοι για τα δικά σας δεδομένα. Αυτοί που σχεδιάζουν ταξίδι αναψυχής με τον άνθρωπο τους, ή πάνε να τον επισκεφτούν, μπορεί να τύχουν μικρών καθυστερήσεων.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Το Άρμα
Μην στεναχωριέστε για αυτά που έχουν χαθεί. Ειδικά για πιο παλιές αισθηματικές καταστάσεις, που ακόμη σκέφτεστε, καθημερινά. Αυτοί που μπορούν, θα έρθουν…. οι υπόλοιποι θα ξεχαστούν. Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια της εποχής σε κάθε τομέα, και στο τώρα θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε. Οι σχέσεις που οργανώνονται … για δέσμευση μέσα στο Φθινόπωρο, θα τύχουν ευκολιών και ξαφνικών χρημάτων.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη
Είσαστε μέσα σε ένα κυκεώνα καταστάσεων, ανθρώπων και απαιτήσεων που δεν μπορούν να περιμένουν. Οι μέρες του Φθινοπώρου, έχουν πολλές και ποικίλες απαιτήσεις από το τολμηρό ζώδιο σας. Δώστε μια παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σας, που ανθίζουν και ζητούν την παρουσία σας. Ασφαλείς και δικαιωμένοι θα νιώσετε πάντως με τις επιλογές σας. Οι νέοι καλοκαιρινοί έρωτες, που ακόμη κρατούν, θα σας προβληματίσουν μετά τις 06/09 … που θα σας πουν κάποιες αλήθειες. Λίγη υπομονή.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Εγκράτεια
Εσείς είστε αυτοί που κρατάτε την τύχη της σχέσης σας, στα χέρια σας. Είστε αυτοί … που θα πάρετε τις τελικές αποφάσεις εντός του πρώτου 10ημερου του Σεπτεμβρίου, για το αν θα συνεχίσετε μαζί με τον σύντροφο σας, υπό υγιείς και καλές καταστάσεις, ή θα τραβήξετε ξέχωρους δρόμους. Πολλοί και οι μόνοι του ζωδίου, που θα σκεφτούν να μείνουν ακόμη λίγο σε αυτήν την κατάσταση, για ασχοληθούν πιο σοβαρά με την εργασία και τους φίλους τους,
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Η Δύναμη
Είσαστε μια ερωτική εμμονή και ανάγκη για κάποιον, που μέσα στις ερχόμενες ημέρες θα σας το ανακοινώσει. Ίσως και ήδη να σας έχει δείξει κάποια σχετικά σημάδια. Αν η όλη κατάσταση και το άτομο, σας ενδιαφέρει … τότε δώστε μια συγκρατημένη ευκαιρία. Αν όχι, τότε πείτε διακριτικά ότι δεν μπορείτε και μην δώσετε άλλες λαβές και λάθος εντυπώσεις. Επαγγελματικές ευκαιρίες και χρήμα, σας φτιάχνουν την διάθεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Οι Εραστές
Κάτι ψάχνετε εσείς από το παρελθόν σας, και ακόμη δεν το έχετε βρει. Μην κοπιάζετε λοιπόν. Ο ανάδρομος και περίεργος Κυβερνήτης σας, έχει σκοπό μέσα στο πρώτο 10 – 15μερο του μήνα του Σεπτεμβρίου να φέρει στην επιφάνεια …όλα αυτά που ζητά η ψυχή και η καρδιά σας να ξαναζήσετε. Ευκαιρίες για ισχυρές επανασυνδέσεις και επανεκκίνηση συναισθημάτων θα δοθούν…και εύκολα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.