ταρω ερωτικες προβλεψεις 03/07 Δευτέρα Α

taro-mythoi-alitheies

ταρω ερωτικες προβλεψεις 03/07 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Εσείς και όλα αυτά που πρέπει να κάνετε, έχετε πάρει φωτιά. Ευτυχώς τα οικονομικά σας, θα πάνε πολύ καλύτερα και έτσι όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά και γρήγορα. Αυτό θα δώσει και τις καλές αφορμές στα ζευγάρια, να οργανώσουν τις ποιοτικές διακοπές τους. Μόνοι και εργένηδες, θα χρειαστεί να περιμένουν, μετά την πανσέληνο στις 09 / 07, που θα τους φέρει πιο κοντά σε νέα και ιδιαίτερα άτομα. Ανοίξτε λοιπόν τα μάτια σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Δύναμη
Είσαστε μέσα σε περίπλοκες σκέψεις και δράσεις, προκειμένου να βρείτε την χρυσή τομή, με τον άνθρωπο σας, και να προσπεράσετε επιτέλους τα λάθη του παρελθόντος. Εσείς που διατηρείτε … διπλές καταστάσεις, να είστε προετοιμασμένοι, καθώς θα υπάρξουν εντάσεις και διάθεση για ξεκαθαρίσματα. Μην ρισκάρετε ωστόσο, τις σταθερές και υγιείς σας βάσεις – σχέσεις. Το όλα μαζί… δεν ταιριάζει στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

zwdia-66

ταρω – Δίδυμοι : Οι Εραστές
Αυτός ο καιρός, σας ανοίγει πολλές πόρτες, οι οποίες συσχετίζονται,
με τα οικονομικά και τα εργασιακά σας. Σίγουρα θα καταφέρετε να λύσετε πολλά ζητήματα που θα σας διορθώσουν … και την ψυχολογία. Σε επόμενο βήμα, θα χρειαστεί να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που πρέπει να οργανώσετε αυτό το Καλοκαίρι. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, μέσα από τυχαίες συναντήσεις, θα ξαναμιλήσουν… και όχι μόνο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Ο Κόσμος
Εσείς και ο ερωτισμός που αποπνέετε αυτό το χρονικό διάστημα, σας κάνουν τον πόλο έλξης για καινούργια πρόσωπα. Μέσα στις πρώτες ημέρες του μήνα και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, δεν αποκλείεται και να έχετε ειδήσεις – προσεγγίσεις από παλιές αγάπες. Όσο ο Ήλιος θα είναι, πάνω στον οίκο σας, εσείς θα καταφέρετε να διορθώσετε πολλές καταστάσεις στον ερωτικό σας τομέα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Είσαστε σε μια μόνιμη αναζήτηση… για έναν καλύτερο σύντροφο, που θα κρατήσει μόνιμα και με ασφάλεια την καρδιά σας. Από την νέα εβδομάδα, θα αρχίσουν να έρχονται, σιγά – σιγά νέα πρόσωπα, πιο ευρείς δημόσιες σχέσεις αλλά και ευκαιρίες, που σίγουρα θα δελεάσουν το πύρινο μυαλό σας. Οι σχέσεις και οι γάμοι, που έχουν πάρει πιο σοβαρές αποφάσεις, θα τολμήσουν μέσα στον μήνα, επόμενο βήματα. Το χρήμα και η οικονομική σταθερότητα θα σας υποστηρίξου σε όλα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Γητευτής
Αυτά που έχετε πει και υποσχεθεί … στον άνθρωπο σας, θα πρέπει επιτέλους και να τα τηρήσετε. Το περιμένει λοιπόν. Πάντως, αν έχετε κολλήσει σε οικονομικές υποθέσεις, να περιμένετε μετά την πανσέληνο στις 09 / 07, ειδήσεις θετικές. Οι Παρθένοι, που παράλληλα έχουν και μια άλλη ερωτική υπόθεση, ίσως και να χρειαστεί να γίνουν πιο εγκρατείς στις επικοινωνίες και στις συναντήσεις, καθώς κάποιοι τρίτοι, ίσως και να έχουν καταλάβει … κάτι!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο