ταρω ερωτικες προβλεψεις 03/09 Κυριακή Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 03/09 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Το Άρμα
Σίγουρα όλα αυτά που σας έχουν τύχει …από το πρόσφατο σας παρελθόν, προσπαθείτε να τα βάλετε σε μια τάξη, και να συνεχίσετε με πιο ώριμο πια τρόπο. Εσείς που αυτές τις εβδομάδες, βιώσατε χωρισμό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι … να μην επικοινωνήσετε, ούτε καν με το πρόσχημα τις φιλίας. Αφήστε τις καταστάσεις να ισορροπήσουν και από το τέλος του ανάδρομου Ερμή στις 10 / 09, θα δείτε και τις σχετικές εξελίξεις. Καλά νέα σας έρχονται στα επαγγελματικά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Δείχνετε μια τεχνητή αδιαφορία στον άνθρωπο σας, προκειμένου να τον ενεργοποιήσετε αισθηματικά … και να ενδιαφερθεί περισσότερο για εσάς και την πορεία της σχέση σας. Το πιο πιθανόν, αυτό το κόλπο να πιάσει… και μέσα στις επόμενες ημέρες, να δείτε και την θετική του αλλαγή και εξωστρέφεια υπέρ σας. Πολλά και τα καλά και ανθηρά, που θα σας έρθουν από μια νομική σας υπόθεση ή κάτι κληρονομικό / πώληση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Με τον ανάδρομο Ερμή, να σας ταλαιπωρεί, είναι το μόνο σίγουρο, ότι ξεσπάτε σε λάθος άτομα. Κατεβάστε τους τόνους και κάντε μερικές ημέρες υπομονή, για να λήξει αυτό το δύσκολο αστρολογικό φαινόμενο. Μέχρι τώρα θετικό θα ήταν … να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν πριν να λήξει το έτος. Εσείς οι πιο ζωηροί, θα πρέπει να ξεχωρίσετε τις διπλές σας διαδρομές. Δεν χρειάζεται … να πληγωθεί κανείς και για κανέναν λόγο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Είσαστε μέσα σε μια εσωτερική – ψυχολογική αναστάτωση, η οποία και προέρχεται από την αισθηματική σας ζωή, που και εσείς οι ίδιοι την αποκαλείτε… μέτρια έως άσχημη. Αυτό είναι και κάτι που έχει ξεκινήσει, από το Καλοκαίρι και στο τώρα έχει μεγεθυνθεί. Ο άνθρωπος σας, πάντως, θα κάνει άμεσα τις προσπάθειες του, για να σας φέρει πιο κοντά στα αληθινά του αισθήματα. Οι σχέσεις που έχουν χαθεί, λόγω χιλιομετρικών αποστάσεων, θα βρεθούν μέσα από την παρέμβαση τρίτων φίλων – συγγενών.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Όλα έχουν ένα τέρμα. Αυτήν την εποχή αισθάνεστε ότι έχετε πια ξεφύγει από τις αγωνίες και τις ατυχίες του παρελθόντος και ότι στο τώρα μπορείτε, να κάνετε μια καινούργια αρχή … στα ερωτικά σας ζητήματα. Είστε το ζώδιο, που κάτω από τον θετικό αστρολογικό ουρανό του Σεπτεμβρίου, θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες επανενώσεις αλλά και νέους έρωτες, που θα σας ξεκλειδώσουν την καλή σας πλευρά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Αισθάνεστε ότι το ταίρι σας, σας παραμελεί και ότι δεν μπορείτε πια να βρείτε μια χρυσή τομή … σε αιτούμενα και των δύο πλευρών. Όπως και να έχουν γίνει τα πράματα, από την πανσέληνο του μήνα 06 / 09 και μετά, μπορείτε να κάνετε τις προτάσεις σας και το πιο πιθανόν είναι αυτές να εισακουστούν. Μόνοι και χωρισμένοι – εργένηδες, θα δεχτούν ερωτικές εξομολογήσεις από έναν φίλο τους, που σίγουρα θα εκπλαγούν. Προσοχή σε όλα όμως.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.