ταρω ερωτικες προβλεψεις 04/08 Παρασκευή Α

anapodes-kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 04/08 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Σελήνη
Είσαστε αρκετά ικανοποιημένοι με την πρόοδο, που αντιλαμβάνεστε μέσα στην σχέση σας. Ήταν πια καιρός για να θέσετε τους όρους και τα όρια σας. Τα άστρα θα υποστηρίξουν και τις ελπίδες – επιθυμίες … από την μεριά αυτών που κάνουν τις φιλότιμες προσπάθειες τους, για να ξανασμίξουν με το άτομο που αγαπούν. Πολλές και οι θετικές ειδήσεις, που θα σας αποδώσουν χρήμα και οικονομική σταθερότητα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Ταύρος : Ο Ήλιος
Αν δεν ξέρετε που είναι η αλήθεια και που το ψέμα … μέσα στα λεγόμενα του ανθρώπου σας, καλό θα ήταν απλά, να περιμένετε. Οι μέρες που πλησιάζουν και με τόσα δύσκολα αστρολογικά φαινόμενα, όλα θα σας αποκαλυφθούν. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις, ωστόσο… και από το δικό σας παρελθόν. Όπως και να έχουν τελικά τα πράματα, μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα, πολλά θα ξεκαθαριστούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Είσαστε άκρως σκεπτικοί και ολιγομίλητοι. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι η ερωτική σας σχέση, δεν έχει την πορεία που είχατε ονειρευτεί. Δεν είναι και κάτι που το βλέπετε μόνο εσείς. Και το ταίρι σας, βλέπει και καταλαβαίνει. Οι μέρες αστρολογικά υποστηρίζουν τις σοβαρές συζητήσεις. Οι μόνοι, θα έχουν κάποια πλησιάσματα από παλιότερες ερωτικές γνωριμίες. Τα οικονομικά σας, έχουν τάσεις άμεσης ανόδου.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Ο Κόσμος
Αν δεν έχετε κάτι καινούργιο να σας τραβάει το ερωτικό ενδιαφέρον, συνήθως το ζώδιο σας, καταφεύγει σε παλιές καταστάσεις. Κάτι ανάλογο σας συμβαίνει και αυτήν την εποχή. Σίγουρα με τόσους ανάδρομους πλανήτες, να σας επηρεάζουν, εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ και βαθιά, το τι τελικά επιθυμείτε να κάνετε … και με ποιον. Ωστόσο, θα έχετε και πολύ καινούργιο κόσμο, να σας προσφέρει χαμόγελα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Γητευτής
Είσαστε μέσα σε έναν κλοιό, από αισθήματα, καινούργιες προτάσεις, εμφανίσεις από το παρελθόν και όχι μόνο. Η πανσέληνος που έρχεται, ήδη επηρεάζει άμεσα το ζώδιο σας, και σας κάνει να μπερδεύεστε. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα πρέπει να ξεκαθαρίστε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Πάντως οι ευχές κάποιων για μια ιδιαίτερη επανασύνδεση, θα εισακουστούν. Πολλά και τα χρήματα, που θα σας στρώσουν και λήξουν τις όποιες σας υποχρεώσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Παρθένος : Το Αστέρι
Μπορεί να πάτε τις διακοπές σας, και όταν με το καλό επιστρέψετε, να βάλετε την ερωτική σας ζωή – χάος … σε μια τάξη. Έχετε πράγματι αφήσει πάρα πολλές εκκρεμότητες, και στο τώρα σίγουρα, με πιο καθαρό μυαλό μπορείτε, να σκεφτείτε τι και ποιον θέλετε μόνιμα κοντά σας. Οι μέρες του Αυγούστου και μέχρι να επισκεφτεί ο Ήλιος, το γήινο σας ζώδιο, εσείς θα έχετε τακτοποιήσει και κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.