ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/07 Τετάρτη Α

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/07 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Γητευτής
Υπάρχουν που και που μέσα στο μυαλό σας, κάποιες αναλαμπές που σας πάνε πίσω σε σχέσεις και συναισθήματα … του τότε. Αυτό σας συμβαίνει επειδή ακόμη. δεν έχει βρεθεί κάτι επόμενο να σας καθαρίσει το μυαλό. Η κίνηση του Ερμή στις 06 / 07, στον συγγενικό σας Λέοντα, θα φέρει μεγάλες ανατροπές. Είσαστε για τα δύσκολα, πλασμένοι εσείς… και κάτι ανάλογο θα έρθει που θα ταράξει την ησυχία σας. Φυσικά και καλύτερα οικονομικά, είναι στο πρόγραμμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Η σταθερή σας στάση απέναντι από τον άνθρωπο σας, έχει πολλά ακόμη να φέρει και να προσφέρει… σε αυτήν την σχέση. Είσαστε το ζώδιο, που μέσα σε αυτόν τον μήνα του Ιουλίου, θα έχετε την καλύτερη δυνατή εξέλιξη, γύρω από γάμους – επανασυνδέσεις και φρέσκους έρωτες για όλους. Επίσης και αυτοί, που έχουν σχέσεις με χιλιομετρική απόσταση, θα βρουν τους πρακτικούς πια τρόπους, για να είναι μαζί και μόνιμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Έχετε ευτυχώς, ξεχάσει αυτά που έγιναν στο παρελθόν σας και τώρα απολαμβάνετε την καθημερινότητα σας. Αυτό σας έχει δώσει, και μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, που θα κάνει το Καλοκαίρι σας τόσο ξεχωριστό. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα έρθουν μέσα από ώριμες συζητήσεις, πιο κοντά … και θα σκεφτούν μέχρι και την επίσημη δέσμευση. Τα τρίτα πρόσωπα – καταστάσεις, απλά θα χαθούν στο επόμενο διάστημα
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Οι συμπεριφορές σας είναι δύσκολες, και κάποιος εδώ και καιρό … ψάχνει τον τρόπο για να πλησιάσει το μυαλό σας. Ίσως και να είναι ένα άτομο, που ήδη ανήκει στους κοινούς σας κύκλους. Από την νέα εβδομάδα, κάποιοι επίσης Καρκίνοι, θα υποδεχτούν αφίξεις από παρελθόν τους, υπό νέες προϋποθέσεις και όρους, που δεν τους αφήσουν ασυγκίνητους. Υπάρχουν και κάποια έκτακτα χρήματα …που θα σας βοηθήσουν σε όλα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Λέων : Ο Κόσμος
Είσαστε από τα πιο αυστηρά ζώδια, σε ερωτικά θέματα. Έτσι και τώρα, δεν θα θελήσετε να μένετε μέσα σε πρόχειρες σχέσεις και προβληματικές καταστάσεις, που δεν σας αξίζουν. Μιλήστε και πάρτε τις κοινές αποφάσεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μια μερίδα του ζωδίου, ίσως και να έχει ήδη στο μυαλό της, να επιστρέψει … σε μια πιο παλιά ερωτική σχέση. Ευχάριστες γνωριμίες, και για τους εργένηδες που θα δουν φρέσκα πρόσωπα στον περίγυρο τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Μπορείτε να πάτε την σχέση σας, σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο και να ολοκληρώσετε … αυτά τα συναισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον. Τα άστρα είναι υπέρ σας. Οι μέρες μέχρι και τις 12 / 07, σας δίνουν και πολλές εκπλήξεις, γύρω από χρήματα και νέες εργασιακές δράσεις. Πολλά και τα ταξίδια, οι διακοπές και η παρατεταμένη ψυχαγωγία για φέτος.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο