ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/08 Σαββάτο Α

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/08 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Γητευτής
Μην χάνετε τον χρόνο και την ηρεμία σας, με το να προσπαθείτε να εξηγήσετε, τι γίνεται μέσα στην καρδιά και στο μυαλό σας. Ίσως και να το έχετε κάνει πολλάκις … εις το παρελθόν. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να σκεφτείτε και εσείς πιο σοβαρά, τι και ποιον ζητάτε να έχετε μέσα στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Τις αποδείξεις και τα αποτελέσματα … είναι ήδη στην διάθεση σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Οι Εραστές
Μην αποπειραθείτε αυτές τις ημέρες, με τις 2 εκλείψεις, να λύσετε τις διαφορές σας, με άτομα που αγαπάτε. Δεν θα βγάλετε άκρη, και πιθανόν κάποιοι, και να παρεξηγηθούν. Εσείς αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να πάτε διακοπές και να περάσετε υπέροχα, ή ακόμη και να ασχοληθείτε πιο ενεργά… με τα οικονομικά σας, που δείχνουν να σας έχουν ανάγκη. Πάντως εργασιακά, θα έχετε μεγάλη και σημαντική άνοδο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Αυτοκράτειρα
Έχετε βιώσει την αχαριστία και την ανεπάρκεια των άλλων, πολλές φορές μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Μάλλον κάτι ανάλογο… συμβαίνει και τώρα.
Εσείς, είστε αυτοί, που μέσα στον μήνα του Λέοντα, θα πρέπει να μιλήσετε και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Αυτοί που είναι μόνοι, θα δεχτούν καινούργια φλερτ στην καθημερινότητα τους, από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα και μετά. Προσοχή περισσότερο για τα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Είσαστε σε μια εποχή και προσωπική φάση, που δεν μπορείτε να κάνετε άλλες παραχωρήσεις … στον άνθρωπο σας. Είτε αυτές είναι προσωπικές ή αφορούν νέες πιστώσεις χρόνου. Είστε από τα πιο ταλαιπωρημένα ζώδια, στον έρωτα … από τις αρχές του Καλοκαιριού, και το αιτούμενο σας, είναι να λύστε όλες τις δύσκολες καταστάσεις. Μιλήστε με όλη σας την ειλικρίνεια, σε όλα τα εμπλεκόμενα μέλη.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Κόσμος
Αδικείτε τον εαυτό σας, με το να μένετε μέσα σε αισθηματικές καταστάσεις, που δεν σας ταιριάζουν, αλλά αντιθέτως σας βαραίνουν την ψυχολογία. Αυτός ο μήνας, που είναι και ο ‘ δικός σας ’, θα έχετε τις ευκαιρίες, να λύσετε πολλών λογιών υποθέσεις …. με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά και να φέρετε πιο κοντά τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Ακόμη και οι χωρισμένοι σύντροφοι σύζυγοι, θα έρθουν πιο κοντά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Απορείτε κάποιες φορές … και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Μπορεί φυσικά να είσαστε άκρως υπομονετικοί, αλλά αυτό που έχει την σημασία του στο τώρα, είναι να δείτε αν τελικά τα αισθηματικά σας συμφέροντα θίγονται, από την άλλη πλευρά. Εσείς που διατηρείτε παράλληλες καταστάσεις, μέσα στην εποχή του Λέοντα, και πριν να εισέλθει ο Ήλιος στον οίκο σας, θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρίσει το πώς και με ποιον! Οι αποκαλύψεις είναι πιθανές.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.