ταρω ερωτικες προβλεψεις 06/07 Πέμπτη Α

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλεψεις 06/07 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Είναι γραμμένο στα άστρα, ότι εσείς φέτος θα διορθώσετε την αισθηματική σας ζωή. Από την μέρα της πανσελήνου 09 / 07 και μέχρι να φύγει ο Ιούλιος, εσείς θα έχετε τις ευκαιρίες… για να έρθετε και πάλι σε κάποιο παλιό ταίρι, να βρείτε έναν καινούργιο σύντροφο, αλλά και να κάνετε ένα επόμενο κοινό βήμα, με τον άνθρωπο σας. Ακόμη και οι βαλτωμένοι γάμοι, θα ανανεωθούν μέσα από διακοπές και Καλοκαιρινές δραστηριότητες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Δύναμη
Είσαστε γενικότερα καχύποπτο ζώδιο … και αυτό σας κάνει κάποιες φορές να μην ζυγίζετε σωστά τους ανθρώπους που είναι κοντά σας, ή αυτούς που επιθυμούν να σας πλησιάσουν. Σίγουρα … αυτό είναι ένα απωθημένο, που έχει τις βαθύτερες ρίζες του, σε κάποια πιο παλιά σας ερωτική απογοήτευση. Ωστόσο, το Καλοκαίρι τρέχει και εσείς ανάμεσα σε τόσο καλό κόσμο, σίγουρα θα βρείτε το ταίρι σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Οι Εραστές
Δεν έχετε σταματημό εσείς και τα πράματα… που πρέπει να ολοκληρώσετε πριν να φύγετε για τις φετινές σας διακοπές. Από την μια η απαιτητική σας εργασία, που ευτυχώς μέσα στο επόμενο διάστημα, θα σας φέρει μπόλικο χρήμα και από την άλλη οι θετικές πια εξελίξεις, στον ερωτικό σας τομέα, που σας δικαιώνουν για την υπομονή σας. Όλος ο Ιούλιος… έχει μόνο σταθερότητα και άνεση να σας προσφέρει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Ο Κόσμος
Ακούτε πολλά και περίεργα, για τον άνθρωπο σας, και αυτό σας λυπεί. Ίσως και να έχει έρθει η ώρα … για να κάνετε και εσείς τα προσωπικά σας ξεκαθαρίσματα. Μετά την πανσέληνο 09 / 07, μιλήστε και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις. Όσοι είναι μόνοι, ή δεν επιθυμούν σε αυτήν την στιγμή – φάση της ζωής τους να εμπλακούν και πάλι σε κάτι μόνιμο αισθηματικό, ας είναι προετοιμασμένοι καθώς, κάποια έκπληξη τους περιμένει… από τον φιλικό τους κύκλο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Έχετε μεγάλες αγωνίες για τον άνθρωπο σας, που δείχνει να τρέχει για τα δικά του θέματα, και να μην σας δίνει την προτεραιότητα… που επιθυμείτε. Ευτυχώς, αυτό είναι κατάσταση, που λήγει λίαν συντόμως και σίγουρα σας ανακουφίζει. Μέχρι τότε, μια συζήτηση στο μεταξύ σας, θα βοηθούσε τις αισθηματικές διαδικασίες. Το χρήμα και οι εργασιακές εκπλήξεις… θα σας φτιάξουν την διάθεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Παρθένος : Ο Γητευτής
Κάποια στιγμή, θα πρέπει να κλείσετε το παράθυρο και τις χαραμάδες, που επιτρέπουν στο παρελθόν και σε ανάλογα άτομα, να σας αναστατώσουν και να σας χαλούν … την καθημερινότητα. Ειδικά εσείς, που ήδη έχετε μεταβεί με μια καινούργια σχέση, καλό θα ήταν να μην κάνετε πια πειραματισμούς, που θα σας κοστίσουν. Και σίγουρα δεν φταίει και η άλλη πλευρά, για να πικραθεί. Μόνοι και εργένηδες… θα τύχουν νέων γνωριμιών, που θα τους δώσουν μια καλύτερη ψυχολογία.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο