ταρω ερωτικες προβλεψεις 07/07 Παρασκευή Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 07/07 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Κόσμος
Έχετε και εσείς τις απορίες σας … για αυτόν τον νέο άνθρωπο που έχετε γνωρίσει στον φιλικό – εργασιακό σας χώρο. Ο Άρης από την θέση του, από την πανσέληνο και μέχρι τα τέλη του Καλοκαιριού, σας ανοίγει τις πόρτες προς όλες τις κατευθύνσεις για να κάνετε αυτά που ονειρεύεστε πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει νέους έρωτες αλλά και ικανό χρήμα για να γυρίσει ο τροχός της ζωής σας. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Οι ρομαντισμοί και οι ερωτικές επιπολαιότητες, δεν είναι για εσάς. Αυτό που έχει σημασία για εσάς, πια, είναι να δείτε με μια πιο πρακτική ματιά, αυτά που σας συμβαίνουν και πως μπορείτε ποιοτικότερα να τα φέρετε στα μέτρα σας. Μόνοι και χωρισμένοι θα έχουν την ηθική υποστήριξη των ανθρώπων – φίλων τους, και ίσως μέσα από εκεί γεννηθεί μια νέα αγάπη.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Τα μηνύματα που σας έρχονται είναι θετικά. Αυτό έχει να κάνει, με τις οικονομικές αγωνίες που έχετε και σας δένουν τα χέρια, σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας. Λίγη υπομονή και μετά τις 10 / 07, όλα θα στρωθούν μπροστά σας. Επίσης, από μπροστά σας, θα παρελάσουν και κάποιοι νέοι έρωτες, που θα πρέπει αυτήν την φορά να επιλέξετε με σωστά κριτήρια.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Κάποιες φορές απορείτε και εσείς, με αυτά που κάνετε, και μετά μετανιώνετε. Αυτό είναι και ένα ζωδιακό σας χαρακτηριστικό… που όμως σας κάνει τόσο καλούς και γοητευτικούς σε όλον τον υπόλοιπο ζωδιακό κύκλο. Εν τούτοις, αυτές τις ημέρες που τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, εσείς θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και γεγονότα, μέσα από την αισθηματική σας ζωή, που δεν σας ικανοποιούν πια. Ενεργοποιηθείτε λοιπόν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Λέων : Ο Γητευτής
Οι δράσεις σας και οι λόγοι σας, έχουν πικράνει πολύ και για ακόμη μια φορά τον άνθρωπο σας. Αυτό θα φέρει μια σειρά από πιο ειδικές συζητήσεις … μέσα σε αυτόν τον μήνα, για το άμεσο και κοινό σας μέλλον. Κάτω λοιπόν από αυτόν τον θετικό αστρολογικό ουρανό, σίγουρα θα βρείτε τις σωστές λύσεις. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ίσως και κάποιοι χωρισμένοι να έχουν κάποιες πρώτες προσεγγίσεις – επικοινωνίες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Αυτά που ζητάτε θα γίνουν και όπως τα έχετε εσείς … τελικά προγραμματίσει. Ασχοληθείτε με όλα τα κομμάτια της ζωής σας, και θα δείτε ότι το 2ο δεκαήμερο του Ιουλίου, η ερωτική σας ζωή, να έχει μηνύματα από το παρελθόν. Η κίνηση του ασταμάτητου Ερμή στο επόμενο ζώδιο, θα δώσει αφορμές και δικαιολογίες για συζητήσεις, συναντήσεις … αλλά και ευκαιρίες επανασύνδεσης. Διαλέξτε και πάρτε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο