ταρω ερωτικες προβλεψεις 07/08 Δευτέρα Α

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλεψεις 07/08 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Η διαφορετικότητα που υπάρχει μέσα στην σχέση σας, τελικά είναι μόνο για το καλό σας. Δεν σας επιτρέπει … να βαρεθείτε. Στον υπερβολικό όμως βαθμό, ίσως και να έχετε όμως… άλλα αποτελέσματα. Ο μήνας είναι θετικός και για όσους έχουν χαθεί σε επικοινωνιακό επίπεδο, και το μόνο που επιθυμούν, είναι να βρεθούν οι τρόποι και οι ευκαιρίες για μια επανασύνδεση. Μέσα στα καλά που σας πλησιάζουν, είναι και κάποια χρήματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Δύναμη
Είσαστε σε μια εξαιρετική φάση, που μάλλον έχετε καταφέρει και έχετε κλείσει παλιά κεφάλαια, από την καθημερινότητα σας. Οι όψεις του κυβερνήτη σας και του Άρη, σας δίνουν την ευχέρεια να βρείτε καινούργια πρόσωπα, που θα σας ταιριάξουν αυτήν την φορά πολύ περισσότερο. Σαφώς και η οικονομική δύναμη, που θα σας έρθει μέσα από νομική υπόθεση – πώληση – κληρονομικά, θα σας υποστηρίξει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Οι Εραστές
Θα πρέπει κάποια στιγμή, να σκεφτείτε, αν αυτό που ζείτε σας αρέσει, είτε λέγεται σχέση … είτε λέγεται συνεργασία. Ανάμεσα στις δύο εκλείψεις, θα έχετε πολλές επικοινωνίες – συναντήσεις – διαβουλεύσεις, και όλα θα μπουν στους κανονικούς τους ρυθμούς. Εσείς που θα πάτε διακοπές μέσα στον Αύγουστο… είτε θα κινηθείτε για εργασία, είναι και πιθανόν να βρεθείτε μπροστά σε έναν καινούργιο έρωτα. Κάποια ξαφνικά χρήματα, θα σας εξυπηρετήσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Ο Κόσμος
Κάτω από αυτά τα δύσκολα αστρολογικά φαινόμενα, το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να είστε μαζεμένοι και φειδωλοί, στις δηλώσεις και στις κινήσεις σας. Δεν ξέρετε ποτέ πως είναι πιθανόν η άλλη πλευρά, να τα εκλάβει. Μετά τις 30 / 08 ανοιχτείτε περισσότερο. Οι γνωριμίες, που θα προκύψουν οι ερωτικές αυτό το διάστημα, έχουν κάτι καρμικό – κάτι μοιραίο, που θα τις κάνει να γίνουν σχετικά γρήγορα μεγάλες αγάπες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Δεν έχετε κάτι ιδιαίτερο να κάνετε, μέσα στην παρούσα προβληματική κατάσταση μέσα στην σχέση σας. Αυτά που θέλατε… τα έχετε πει και το μόνο που απομένει, είναι να δείτε τις πρακτικές αντιδράσεις, από την μεριά του συντρόφου σας. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς θα πρέπει να μην πιέσετε και να απολαύσετε όπως μπορείτε το υπόλοιπο του Καλοκαιριού. Αυτοί που είναι μόνοι ίσως και τελικά, γύρω από τον φιλικό τους κύκλο, να βρουν έναν νέο έρωτα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Γητευτής
Η ερωτική – συντροφική σας διάθεση, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Αυτό συνδέεται άμεσα, με την έλλειψη επικοινωνίας, που έχει προκύψει από την μεριά του ανθρώπου σας. Μέχρι να φτάσει ο Ήλιος, το ζώδιο σας, κάποιες συζητήσεις … πολύ πιθανόν και να λύσουν το πρόβλημα. Εσείς, που στην καθημερινότητα σας, έχετε και κάτι τρίτο, ίσως και να πρέπει πρώτα από την δική σας μεριά, να κάνετε ….τα ξεκαθαρίσματα σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.