ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/07 Σαββάτο Α

taro-mythoi-alitheies

ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/07 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Έχετε πολλά νεύρα και αυτό συσχετίζεται με τα λάθη και τις παραλείψεις … που προκύπτουν από την μεριά του ανθρώπου σας, μέσα στην σχέση. Αυτό ίσως και τελικά, να μην γίνεται επί τούτου, αλλά μόνο λόγω άγνοιας και ανωριμότητας του. Αυτό είναι κάτι που μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα έχει και πάλι ισορροπήσει και εσείς σαν ζευγάρι… θα έχετε βρει τους κανονικούς σας ρυθμούς.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Δύναμη
Μπορεί να μην υπάρχει και η καλύτερη αισθηματική επικοινωνία, με τον άνθρωπο σας, αυτό το χρονικό διάστημα αλλά είναι μόνο προσωρινό. Από την νέα εβδομάδα, που η Αφροδίτη θα κάνει εξαιρετικές όψεις με τον Ερμή και τον Δία, εσείς θα καταφέρετε να έρθετε πολύ πιο κοντά. Η μόνη σας δηλαδή εκκρεμότητα, θα είναι ο τελικός σας προορισμός για τις διακοπές σας. Τα χρήματα θα σας υποστηρίξουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Οι Εραστές
Αντί να κοιτάτε και να περιμένετε από τους άλλους, να κάνουν την κίνηση τους προς εσάς, θα ήταν πολύ πιο πρακτικό, εσείς που είστε και πιο αεράτοι, να ενεργοποιηθείτε πρώτοι. Η θέση του κυβερνήτη σας στον Λέοντα, σας κάνει ακόμη πιο δυναμικούς, έτσι να λύστε ημιτελείς καταστάσεις που μόνο σας ταλαιπωρούν. Αυτοί που είναι μόνοι τους, μέσα στον τρέχοντα μήνα του Ιουλίου … θα έχουν και εκπλήξεις ερωτικές.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Ο Κόσμος
Μην είστε τόσο τελικά απόλυτοι στα λεγόμενα σας. Το είστε μέσα σε μια σχέση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ισοπεδωθείτε και να γίνετε αυτοκόλλητοι με την άλλη πλευρά. Αυτό είναι μια λάθος αντίληψη … που μόνο δεδομένους σας δείχνει. Οι μέρες μετά την πανσέληνο 09 / 07, θα βοηθήσουν και αυτούς, που διατηρούν παράλληλες δεσμεύσεις, να ξεκαθαρίσουν μέσα στο κεφάλι τους, τι ζητούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Αν δεν έχετε ακόμη αποφασίσει … τι θα κάνετε με αυτήν την προβληματική σχέση που διατηρείτε, ίσως και να πρέπει να πάρετε χρόνο, και χωρίς άλλο να πιέζετε το μυαλό σας. Ωστόσο, μην αποκόπτεστε από τους φιλικούς σας κύκλους. Οι δεσμοί, που έχουν μεταξύ τους χιλιομετρική απόσταση, τα ταίρια, θα συναντηθούν και σίγουρα… κάτω από αυτόν τον υποστηρικτικό αστρολογικό ουρανό, θα βρουν τις λύσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Παρθένος : Ο Γητευτής
Δεν υπάρχει και η καλύτερη συνεννόηση μέσα στον δεσμό σας, εδώ και αρκετές εβδομάδες. Αυτό έχει να κάνει με τις διαφορετικές φιλοσοφίες και στάσεις ζωής, που έχει έκαστος. Ωστόσο, τα πράματα μέσα στο επόμενο διάστημα θα γαληνέψουν και θα βρείτε την κοινή σας πορεία. Οι μόνοι, μετά τις 15 / 07, θα έχουν προσεγγίσεις από κόσμο … που σίγουρα όλο και κάτι ενδιαφέρον θα τους τραβήξει την προσοχή.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.