ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/09 Παρασκευή Α

taro-apistia

ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/09 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Το Άρμα
Βάλτε την αισθηματική σας ζωή, στις κανονικές της διαστάσεις. Έχουν συμβεί πολλά αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα …και το μόνο σίγουρο είναι πρέπει να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που το θέλει και ο ίδιος. Εσείς που είσαστε επηρεασμένοι από τρίτα περιβάλλοντα και παλιές καταστάσεις, θα πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, για να πάρετε την σωστή γενικότερα απόφαση. Οι εργασίες – σπουδές σας … προοδεύουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Πολλά τα επικοινωνιακά λάθη …που έχουν γίνει αυτό το διάστημα, μέσα στην σχέση σας, και μάλλον είσαστε λίγο απόμακροι από το ταίρι σας. Λίγη υπομονή μέχρι τις 10-09, που τελειώνει η ανάδρομη φορά του Ερμή, και όλα τελικά θα μπορέσουν να βρουν και πάλι τους καλούς τους ρυθμούς. Από την νέα εβδομάδα, εσείς που θα κάνετε ταξίδια λόγω σπουδών ή εργασίας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες – έρωτες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Η καρδιά σας έχει ακόμη ενεργά συναισθήματα για τον άνθρωπο …που σας έχει χωρίσει – προδώσει. Αυτό σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για εσάς, όμως μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε τις πρακτικές ευκαιρίες, για να βρεθείτε κα πάλι και να μιλήσετε πιο ήρεμα. Αυτοί που στο τώρα ψάχνουν για κάτι νέο να τους αναθερμάνει την καθημερινότητα, ίσως και να το εντοπίσουν μέσα στον εργασιακό τους χώρο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Είσαστε με μια δύσκολη περίοδο, που πρέπει να βρείτε λύσεις για την σχέση σας, ή να μείνετε μόνοι σας. Όλο το Καλοκαίρι το περάσατε μέσα σε μια συναισθηματική ανασφάλεια και στο τώρα αυτό …δεν θέλετε να συνεχίσετε να το ζείτε. Κάτι σχετικό έχει και ο άνθρωπος σας να σας αναφέρει. Σίγουρα θα πρέπει να βάλετε σαν άξονα τον δικό σας εαυτό και τις πραγματικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Ευχάριστες ανακοινώσεις …θα έχετε από τα εργασιακά – επαγγελματικά σας δρώμενα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Είσαστε στο ερωτικό στόχαστρο πολλών νέων προσώπων που τα έχετε φέρει πιο κοντά σας, από το Καλοκαίρι. Σίγουρα κάτι έχει ξεχωρίσει και πιθανόν, μέσα στις επόμενες ημέρες, να δεχτείτε προτάσεις για μια νέα σχέση. Οι Βασιλιάδες, που έχουν χωρίσει και κάνουν μια ειλικρινή – επικοινωνιακή κίνηση… για να κερδίσουν μια ακόμη ευκαιρία. Οι δράσεις σας οι εργασιακές, μέσα στο 2ο δεκαήμερο του μήνα αυτού, θα αρχίσουν να σας αποδίδουν πολλά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Κάποιος που ξέρετε, σας βρίσκει άκρως ενδιαφέροντες και επιθυμεί να σας πλησιάσει με έναν πιο ερωτικό τρόπο. Δώστε λίγο χρόνο και μέχρι τα τέλη του ζωδιακού σας μήνα, θα σας έχει αποκαλυφθεί… και πιθανόν και να σας αρέσει. Οι μέρες του Σεπτεμβρίου, θα φέρουν και πολλά χωρισμένα ζευγάρια σε συνάντηση και καλή επικοινωνία, με την προδιάθεση μιας άμεσης επανασύνδεσης. Να δείξετε τον καλό σα εαυτό λοιπόν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.