ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/10 Κυριακή Α

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/10 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Ο Αυτοκράτορας

Έχετε μάλλον βρει τον μάστορα σας, στα αισθηματικά. Είσαστε από αυτούς που μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα έχετε και τη οικονομική άνεση να κάνετε αυτά που θέλετε πραγματικότητα. Μια αλλαγή ευχάριστη θα έχουν και οι ήδη έν σχέση, από τον άνθρωπο τους, που πια έχει απαλλαγεί ‘ από τις τρίτες καταστάσεις ΄, του παρελθόντος. Από την δική σας την πλευρά, ωστόσο αποφύγετε να κάνετε ανακύκλωση … των παλιών γεγονότων.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

 

Ταύρος : Οι Εραστές

Μάλλον είσαστε αρκετά θορυβημένοι, με όλα αυτά που αντιλαμβάνεστε να συμβαίνουν, στην προσωπική – Αφήστε τον να σας πει ότι έχει, από μόνος του. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, γύρω στις 10 / 10 ίσως και να έχουν μια τυχαία συνάντηση, που θα ξυπνήσει παλιά συναισθήματα. Ακούστε, σκεφτείτε και στον δικό σας μόνο χρόνο, ανακοινώστε το τι θέλετε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δίδυμοι : Ο Γητευτής

Αν δεν λήξετε τις παλιές καταστάσεις μέσα στο μυαλό σας, δεν υπάρχει περίπτωση, να κάνετε κάτι πιο θετικό στην ερωτική σας ζωή, που σίγουρα χρειάζεται μια ανανέωση. Οι μέρες όσο ακόμη ο Ήλιος, είναι πάνω στον συγγενικό Ζυγό, εσείς θα καταφέρετε να αποκτήσετε … και πάλι την αέρινη και ασταμάτητη δυναμική σας, και να φέρετε πιο κοντά σας, άτομα και καταστάσεις που είχατε αφήσει στην τύχη τους εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : Η Σελήνη

Με το να είστε σε ένα μόνιμο κυνήγι, κάποιου εραστή, που μάλλον αυτήν την εποχή, δεν είναι στα καλύτερα του, ίσως … και να χάνετε τον χρόνο σας. Αφήστε του λοιπόν χρόνο και χώρο για να έρθει αυτός από μόνος του. Στο διάστημα αυτό σίγουρα θα έχετε εξαιρετικές ειδήσεις … γύρω από τα οικονομικά σας, και κάποιες εξελίξεις σε νομικά θέματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων : Το Αστέρι

Σίγουρα υπάρχουν ακόμη πολλά … που πρέπει να μάθετε για την παρελθούσα ερωτική – οικογενειακή ζωή, του ανθρώπου με τον οποίο είστε μαζί. Μην κάνετε κάτι υπόγειο και κρυφό, καθώς θα χαλάσουν οι ισορροπίες. Τώρα που ο Δίας θα εισέλθει στον Σκορπιό 10 / 10, πολλά θέματα θα σας έρθουν πραγματικά στο πιάτο. Εσείς, που ακόμη παραπονιέστε για την μοναξιά σας, έχετε μπροστά σας επιλογές αλλά … και ανώδυνες απορρίψεις!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Παρθένος : Το Άρμα

Όλα όσα σας απασχολούν μέσα στον δεσμό σας… θα σας αναγκάσουν να μιλήσετε αυτές τις ημέρες πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας, που επιθυμεί και αυτός από την δική του την πλευρά, να σας πει κάτι για το άμεσο μέλλον σας. Είναι μια περίοδος και μέχρι τις 25 / 10, που θα δώσει σε όλα τα γήινα ζώδια, την ευκαιρία, να λύσουν άσχημες καταστάσεις με το παρελθόν και να βάλουν νέες γερές βάσεις … για μέχρι το τέλος του έτους αυτού.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.