ταρω ερωτικες προβλεψεις 09/07 Κυριακή Α

taro-sex

ταρω ερωτικες προβλεψεις 09/07 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Δύναμη
Πολλά τα σχέδια που έχετε καταστρώσει για αυτό το Καλοκαίρι, είτε είστε μόνοι σας, είτε είστε μέσα σε κάποια ερωτική δέσμευση. Αυτοί που είναι στα πρόθυρα ενός χωρισμού, ή τελικά και στην άκρη μιας καλής επανασύνδεσης, θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Η εποχή του έχει δώρα και εκπλήξεις. Οικονομικές ανέλπιστες ειδήσεις, θα έρθουν στον δρόμο σας, και θα σας κάνουν να τροποποιήσετε τις σκέψεις σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Μην λέτε και μην τάζετε σε άτομα, που μόλις τώρα έχετε γνωρίσει. Το πιο πιθανόν είναι να αλλάξετε άμεσα γνώμη και να μείνετε στα μάτια των τρίτων, εκτεθειμένοι. Οι μέρες είναι θετικές για όλους τους Ταύρους και για την προσωπική τους ζωή, αλλά και για τα οικονομικά τους, που θα ανθίσουν. Οι σχέσεις που έχουν αποδείξει μέσα από το πέρας του χρόνου, ότι είναι αληθινές, είναι και αυτές, που μέσα στο Καλοκαίρι, θα περάσουν σε δεσμεύσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Ο Τρελός
Νέοι ορίζοντες έχουν ανοίξει για εσάς, και την αισθηματική σας ζωή, που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, τους τελευταίους μήνες. Αυτοί που έχουν χωρίσει, είναι πιθανόν μέχρι να λήξει η εποχή του Καρκίνου, να δεχτούν κάποιες επικοινωνιακές κρούσεις, από τον πρώην τους, αλλά σίγουρα θα πρέπει να τις φιλτράρουν σε κάθε επίπεδο. Από την άλλη πλευρά, οι ήδη σε δέσμευση, πιθανόν και να ανοίξουν πιο σοβαρές κουβέντες για το επόμενο κοινό τους βήμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Με την πανσέληνο σίγουρα να σας επηρεάζει στην ερωτική σας ζωή, εσείς θα πρέπει να είσαστε υπερβολικά προσεχτικοί, σε λόγια και αντιδράσεις, που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, χωρίς να το καταλάβετε. Κάτι ανάλογο θα δείτε και από την πλευρά των άλλων. Μέρα είναι θα περάσει… απλά κατεβάστε ταχύτητες. Αυτοί που έχουν να κάνουν ταξίδι για να γνωρίσουν, ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, ας κρατήσουν προκαταβολικά… μικρό καλάθι!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Λέων : Ο Κόσμος
Εσείς δεν είστε για πολύ πίεση. Αυτό το έχει καταλάβει ο σύντροφο σας, που το μόνο που επιθυμεί είναι να κάνει μαζί σας, κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις, για το τι σκέφτεστε γύρω από το μέλλον σας. Οι σχέσεις που έχουν και τρίτα άτομα σε παράλληλες διαδρομές, ίσως και να πρέπει πια να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις και να τις ανακοινώσουν εκεί και σε αυτούς του πρέπει..
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Παρθένος : Ο Αρχιερέας
Σταθείτε και λίγο στα παλιά. Έχετε περάσει πολλά αυτό το χρονικό διάστημα και το μόνο που τελικά σας χρειάζεται είναι να δώσετε στον εαυτό σας, λίγο χρόνο και χώρο, για να βρει και πάλι τις ισορροπίες του. Οι έρωτες και οι νέοι σύντροφοι, θα ξαναέλθουν στην ζωή σας, αν εσείς πλέον είσαστε εντάξει με τον ίδιο σας τον εαυτό. Μέχρι τότε ασχοληθείτε και πιο πολύ με την εργασία σας, που σας δίνει μια μερίδα χαράς που σας αξίζει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.