ταρω ερωτικες προβλεψεις 09/08 Τετάρτη Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 09/08 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Γητευτής
Δεν θα πρέπει να δεχτείτε να κάνετε πράματα, ή να ενταχθείτε σε καταστάσεις, που δεν σας αρέσουν ή δεν σας ταιριάζουν. Αυτό είναι και κάτι που κάποιους πιθανόν και να τους ενοχλήσει, αλλά σίγουρα δεν μπορείτε να τους εξυπηρετήσετε όλους. Ζευγάρια που διατηρούν και παράλληλους δεσμούς, πιθανόν μέσα σε αυτόν τον δύσκολο αστρολογικά μήνα, να έχουν αποκαλύψεις, που θα ξεβολέψουν τους περισσότερους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Η Σελήνη
Αν αισθάνεστε ότι μέσα στην σχέση σας, δεν υπάρχει η θέρμη συναισθημάτων που κάποτε είχατε, ίσως και τελικά κάτι να έχει αλλάξει. Σαφώς και μπορείτε να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας και μέχρι να βρείτε τι είναι αυτό … που σας αποξενώνει. Οι δεσμοί, που έχουν πορεία για πιο σοβαρές δεσμεύσεις, μέσα στο Φθινόπωρο … θα πρέπει να διπλοκοιτάξουν τα οικονομικά τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Το Αστέρι
Αν δεν έχετε πολλά να κάνετε αυτήν την εποχή, το καλύτερο θα ήταν να πάτε διακοπές και να ξεχάσετε τα παλιά. Ακόμη και αν βιώνετε ερωτική απογοήτευση, τα πράματα θα αλλάξουν και νέος σύντροφος θα σας φανερωθεί και θα σας ανανεώσει. Πολλοί από το ζώδιο σας, που θα ταξιδέψουν ίσως και να βρουν στον προορισμό τους, αυτό που πάντα έψαχναν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Δεν θα χρειαστεί να κάνετε για πολύ ακόμη … υπομονή. Ο χωρισμός που βιώνετε, είναι προσωρινός και μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του Αυγούστου, θα έχετε επισκέψεις – επικοινωνίες από τον πρώην σύντροφο σας, που καρτερεί και από την δική σας πλευρά, μια απάντηση. Εσείς που είστε μπερδεμένοι, ανάμεσα σε παρελθόν και διπλές καταστάσεις, θα πρέπει επίσης, να ξεδιαλύνετε τι και ποιον θέλετε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Αναπάντεχες εκπλήξεις, θα φέρει το φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει προτάσεις για ταξίδια, παλιούς έρωτες που θα σας ξανα – διεκδικήσουν, αλλά και νέα πρόσωπα, που θα σας τραβήξουν την προσοχή. Μια περίοδος που θα σας φέρει… όλα αυτά που τόσο καιρό ζητάτε. Μια προσοχή μόνο παραπάνω, σε αυτούς που ετοιμάζονται να παντρευτούν… αφήστε το για το άλλα έτος, που τα αστρολογικά θα είναι εξαιρετικά πάνω στον οίκο σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Το μόνο που κάνετε αυτές τις ημέρες είναι να παρατηρείτε … και να βγάζετε τα συμπεράσματα σας. Δεν είστε εσείς για πειραματισμούς και λάθη πάλι! Όλος αυτός ο μήνας, έχει να σας δώσει ευκαιρίες … που πρώτον θα σας φτιάξουν την ψυχολογία, προτάσεις αγάπης από άτομα, που τα θέλετε και εσείς, αλλά και αναπάντεχες ειδήσεις γύρω από τα οικονομικά – περιουσιακά σας, που θα σας λύσουν τα χέρια.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο