ταρω ερωτικες προβλεψεις 09/10 Δευτέρα Α

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 09/10 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Οι Εραστές

Η σκέψη που κάνετε … για να πάτε πίσω και πάλι στο παρελθόν σας, και να βρείτε μια παλιά σας αγάπη, αυτήν την εποχή που όλα είναι ρευστά, μόνο σε πρόβλημα μπορεί να σας βάλει. Δεν είστε και από τα ζώδια, που θα το διπλοσκεφτούν, αλλά καλύτερα μην κάνετε κάτι παράτολμο, που κάποιους θα ξεβολέψει … και κάποιους θα στεναχωρήσει. Δώστε και μεγαλύτερη προσοχή, στα εργασιακά σας που το έχουν ανάγκη!
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

 

Ταύρος : Ο Γητευτής

Είσαστε σε μια ασταμάτητη τρεχάλα … για να ικανοποιήσετε τους πάντες. Αυτό είναι και κάτι που το επιτάσσει και η ζωδιακή σας συμπεριφορά. Ωστόσο, το καλύτερο θα ήταν για αυτήν την εποχή, να αφήσετε και αυτούς που πραγματικά σας αγαπούν να κάνουν … κάτι και αυτοί για εσάς. Οι μόνοι που έχουν πια επιθυμήσει, έναν νέο σύντροφο στην ζωή τους, πιθανόν και να τον έχουν από μια νέα γνωριμία, μέσα στον τρέχοντα μήνα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δίδυμοι : Η Σελήνη

Δεν προσπαθείτε αρκετά και όλα δείχνουν τελικά να σας απογοητεύουν. Είστε φυσικά και με πολλά μέτωπα ανοιχτά αυτήν την εποχή, και ίσως και να έχετε χάσει την ερωτική σας επαφή – επικοινωνία … με τον άνθρωπο σας. Είσαστε τετραπέρατοι, άρα το καλύτερο θα ήταν, να βρείτε και πάλι τις χρυσές ισορροπίες. Όσο για τα περίεργα και μπερδεμένα οικονομικά σας, θα έχετε φως … από ένα άτομο κύρους. Απολαύστε με μέτρο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : Το Αστέρι

Αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε κάποιες μικρές και μεγαλύτερες αλλαγές, μέσα στον δεσμό σας. Ίσως και να πάτε σε μια πιο σοβαρή πλέον δέσμευση. Αυτό είναι και κάτι που και ο άνθρωπος σας, το έχει σκεφτεί. Είναι μια καλή εποχή, που μέχρι και τα τέλη του Οκτωβρίου, οι περισσότεροι του ζωδίου, θα καταφέρουν να φτιάξουν … την αισθηματική σας ζωή, όπως επιθυμούν. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων : Το Άρμα

Είσαστε χαμένοι και απόλυτα μπερδεμένοι, με τα αισθήματα και τις ενοχές σας. Μάλλον έχει έρθει η ώρα … να βάλετε και μια σειρά στις σκέψεις σας. Για αρχή, μην ασχολείστε άλλο με το παρελθόν. Αυτές οι καινούργιες προτάσεις που σας έχουν γίνει, θα πρέπει να τις αναλύσετε, και αν τελικά κάποιος σας έχει γοητεύσει… κάντε την κίνηση σας. Το χρήμα που αναμένετε έρχεται… άφθονο. Σε όλα μπορείτε να έχετε …νίκες!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Μην ψάχνετε να βρείτε λύσεις και δικαιολογίες … για όλα αυτά που συντελέστηκαν σε παρελθοντικούς χρόνους. Αυτά, ξεχάστε τα. Ο μήνας έχει για εσάς … και την αισθηματική σας ζωή, πολλές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Ο οικονομικός σας τομέας, θα πάρει την άνοδο και θα σας ανακουφίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι σχέσεις που είχαν παγώσει με την πρωτοβουλία, της άλλης πλευράς, θα έρθουν και πάλι στους κανονικούς τους ρυθμούς.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.