ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/07 Κυριακή

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 10/07 Κυριακή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Θα μπορέσετε να δείτε με πιο καθαρά μάτια. Οι μέρες με τόσες αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, σας ωθούν να κάνετε και εσείς τις ερωτικές σας βελτιώσεις. Αυτοί που είναι σε σχέσεις, και πια δεν αισθάνονται τα συναισθήματα να τους καλύπτουν, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ανοίξουν σχετικές συζητήσεις που θα βάλουν όλες τις εκκρεμότητες σε μια σειρά, Τύχη και για τους ελεύθερους που έχουν ήδη βρεί κάτι νέο στην ζωή τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία είναι κάτι που πάνω στο οποίο έχετε κρεμαστεί, και απλά έχετε ξεχάσει ότι υπάρχει και προσωπική ζωή, αλλά και σύντροφος. Αυτό να είστε σίγουροι, ότι πριν αλλάξει ο ζωδιακός μήνας, το ταίρι σας, θα σας το έχει εντόνως υπενθυμίσει. Κάντε λοιπόν κάτι από τώρα. Οι Ταύροι που έχουν διαλέξει να παίζουν με καινούργιες και ποικίλες γνωριμίες αλλά και φλέρτ, θα έχουν πρόβλημα συνεννόησης και το πιο πιθανόν είναι να μείνουν μόνοι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας –Νο 05
Έχετε μια αναστάτωση με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ερωτική σας καθημερινότητα και δεν μπορείτε να τα προλάβετε αλλά και να τα λύσετε. Σαν αέρινο ζώδιο, το πιο πιθανόν είναι αυτό το μικρό χάος να το έχετε προκαλέσει εσείς. Κάντε μια μεγαλύτερη προσπάθεια για να βάλετε μια σειρά, πριν αναχωρήσετε για διακοπές. Αυτοί που παίζουν με πολλά πρόσωπα, να είναι άκρως προσεχτικοί μέχρι και τις 15- 07, καθώς τα αστρολογικά είναι δύσκολα και απλώνουν παγίδες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Όλα δείχνουν ότι έχετε κάνει τα περισσότερα που υπήρχαν στο μυαλό και στις επιδιώξεις σας πραγματικότητα. Έχει έρθει λοιπόν και η σωστή η ώρα, για να βάλετε σε κίνηση και τις προσωπικές σας επιθυμίες που τον τελευταίο καιρό τις είχατε αφήσει στο σκότος. Αυτοί που έχουν σκοπό τις επόμενες ημέρες, να κάνουν ένα ταξίδι εξπρές, για να δουν τον άνθρωπο τους, ίσως να τους προκύψουν μικρές χρονικές καθυστερήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Κυνηγάτε υποθέσεις, που το πιο πιθανόν είναι ότι έχουν λήξει. Αυτό δύσκολο βέβαια να το αντιληφθεί ο βασιλικός σας εγωισμός. Σε λίγες ημέρες όλα τα αστρολογικά δεδομένα θα σας δώσουν απλόχερα τύχη και εύνοια, έτσι ώστε να σταθεροποιηθείτε σε όλα αυτά που έχετε σκοπό, να κάνετε και να αλλάξετε. Αυτοί που χωρίσουν ή τσακώνονται αυτό το διάστημα, δεν θα καταλήξουν σε κάποια κοινή απόφαση – συμφωνία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Δεν θα λείψουν οι τσακωμοί και οι εντάσεις αυτό το διάστημα και μέχρι τις 25-07. Μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα… θα σπάσουν. Είσαστε μόνοι σας και αυτό πρέπει να το διατηρήσετε μέχρι να ξαναβρείτε την καλή σας ψυχολογία. Αποφασίστε τι και ποιον θέλετε κοντά σας και πράξτε ανάλογα. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον κοινωνικό – φιλικό σας περίγυρο, που σας αναζητούν στους κύκλους τους
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Δεν έχετε και την φήμη του πιο υπομονετικού. Κανένα ζώδιο του αέρα, άλλωστε. Έχετε μπορέσει και έχετε ξεμπερδέψει πολλά αυτήν την περίοδο και στα προσωπικά και στα οικονομικά σας πεδία. Αν κάνετε λίγο ακόμη υπομονή, το σύμπαν θα σας ανταμείψει με ευκαιρίες και δώρα. Αυτό θα είναι στο πολλαπλάσιο και για τους ελεύθερους, που θα μπορέσουν και πάλι να ενταχθούν στο παιχνίδι των συναισθημάτων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Κυνηγάτε Χίμαιρες. Δεν έχετε ακόμη αποδεχτεί ότι οι καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή, έχουν αλλάξει και ίσως και όχι προς την κατεύθυνση που σας αρέσει. Οι αστρολογικές όψεις του Άρη και του Δία, σας δίνουν την απαραίτητη δυναμική και πείσμα για να επιστρέψετε και πάλι στην καλή σας ψυχολογία, και να προγραμματίσετε τις φετινές σας διακοπές ακόμη και μόνοι σας. Μην το φοβηθείτε, μπορεί στον τελικό προορισμό να υπάρχει και μια έκπληξη!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Έχετε γεμίσει το κεφάλι σας με ένα σωρό έννοιες που ίσως και να μην είναι όλες δικές σας. Οτιδήποτε αφορά την ερωτική σας ζωή, αφήστε και την άλλη συντροφική πλευρά να βρεί και αυτή λύσεις. Οι σχέσεις με συνεργάτες και φίλους ίσως αλλάξουν και μπουν σε καινούργιες βάσεις, πιο σταθερές και υγιείς. Πολλοί από τους Τοξότες που είναι σε δεσμούς εκ του μακρόθεν, θα κάνουν δηλώσεις χωρισμού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Ξέρετε τι δυναμική έχει ο λόγος σας. Έχει έρθει πια το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας για να λύσετε όλες αυτές τις εκκρεμότητες που σέρνονται ίσως και μήνες. Αυτοί που έχουν επιλέξει τον μοναχικό δρόμο, μετά τις 25 / 07, θα αρχίσουν να σκέφτονται κάπως διαφορετικά. Άρα χαλαρώστε και απολαύστε αυτό το διάστημα…. αναμένονται εκπλήξεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Σκεπτικοί και αμίλητοι είσαστε εδώ και μέρες. Όλα τα σενάρια γυρίζουν στο μυαλό σας, και το μόνο που απομένει, είναι να δείτε πιο είναι το πιο συμφέρον για εσάς. Αν δεν είστε ακόμη έτοιμοι μην υποσχεθείτε τίποτα σε οικεία πρόσωπα. Από τα τέλη του Ιουλίου, όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα στο μυαλό σας. Πιο τυχεροί από όλους, όσοι βιώνουν νέο έρωτα, που τους ανεβάζει την ψυχολογία και τους κάνει και πάλι να ονειρεύονται.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Το μυαλό σας είναι ήδη μέσα στο καράβι και πλησιάζει τον προορισμό των διακοπών σας. Η ψυχική σας ανάγκη, για αλλαγές και εξελίξεις σας ωθεί να ολοκληρώσετε τις όποιες πρακτικές σας εκκρεμότητες, να πάρετε τον σύντροφο σας και να φύγετε μακριά από τα τετριμμένα. Ακόμη και οι αδέσμευτοι έχουν τάσεις φυγής. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα, σας κάνουν το επίκεντρο της περιόδου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.