ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/08 Πέμπτη Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/08 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Σελήνη
Έχετε πια ζυγίσει τα πάντα και αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση σας, χρειάζεται κάποια βελτίωση – ρύθμιση – πιο σοβαρές συζητήσεις. Αυτό είναι και κάτι που το έχει και σαν ανάγκη ο άνθρωπος σας. Οι μέρες μέχρι να φύγει η εποχή του Λέοντα … θα σας βοηθήσουν να βρείτε την μεταξύ σας ισορροπία.
Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα δεχτούν πολύ νέο κόσμο – φρέσκα πρόσωπα στην καθημερινότητα τους, που σίγουρα θα τους φτιάξουν την διάθεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Το Αστέρι
Οι εντάσεις και οι λεκτικοί καυγάδες, έχουν πια γίνει ένα με το καθημερινό σας πρόγραμμα. Αυτό σίγουρα δεν είναι μια υγιής κατάσταση, που μόνο σας απομακρύνει αισθηματικά. Αν τελικά αυτό που ευθύνεται για την δύσκολη σας επικοινωνία είναι οι παλιές αμαρτίες και των δύο, που στο τώρα και κατά καιρούς σας εμφανίζονται, σίγουρα θα πρέπει έκαστος και από μόνος του να βάλει τα όρια του.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Ήλιος
Δεν πρέπει να βιαστείτε από την ενθουσιασμό σας, να δώσετε καταφατικές απαντήσεις, σε προτάσεις που σας κάνει ο άνθρωπος σας. Πρώτον, δεν χρειάζεται να δείχνετε δεδομένοι και σε δεύτερο βαθμό, αναμείνατε να δείτε αν τελικά αυτά που σας υποσχέθηκαν μπορούν να γίνουν πράξη. Όλα αυτά που σας πλησιάζουν σίγουρα είναι καλά, απλά βάλτε και εσείς την δική σας πινελιά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Μπορεί να έχετε πάρα πολλές αμφιβολίες για το άστατο παρελθόν του ανθρώπου σας, αλλά δεν χρειάζεται να τον πιέζετε – παρακολουθείτε και να χαλάτε την εικόνα σας. Το ισχυρό σας ένστικτο είναι και αυτό, που θα σας οδηγήσει στην αλήθεια. Απλά, εσείς μην κλείστε από ανασφάλεια τα μάτια. Μια μερίδα του ζωδίου, μέχρι να λήξει ο Αύγουστος, θα έχει βρει έναν καινούργιο και δυνατό έρωτα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Μην στέκεστε τόσο πολύ σε κάποια παρεξήγηση που έγινε με τον άνθρωπο σας ή με τα οικεία του περιβάλλοντα. Ξεπεράστε το και κάντε τις προτάσεις σας για διακοπές και ψυχαγωγία. Οι μέρες που απομένουν μέχρι να φύγει το Καλοκαίρι σίγουρα θα σας κάνουν και αισθανθείτε και ασφαλείς σε οικονομικό – εργασιακό επίπεδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια του μήνα που λήγει σιγά – σιγά. Αυτό μεταφράζεται σε χρήμα, οικονομική εξέλιξη, ξαφνικές επανασυνδέσεις και άλλα πολλά. Ξεκινήστε από το να ισορροπήσετε την επαγγελματική σας ζωή και αφήστε αυτούς που σας αγαπούν πραγματικά, να σας πλησιάσουν με τις προτάσεις τους. Οι μέρες θα φέρουν και ιστορίες από τα παλιά… στο παρόν σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.