ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/09 Κυριακή Α

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/09 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Το Άρμα
Μην δίνετε τόσο μεγάλη βαρύτητα και προσοχή πλέον σε καταστάσεις, που έχουν γίνει και έχουν τελειώσει … μέσα στον δεσμό σας. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγετε να τις επαναλάβετε, σε κάθε έντονη σας στιγμή. Από την νέα εβδομάδα, πολλά ζευγάρια θα καταφέρουν να έρθουν πιο κοντά και να πάνε την σχέση τους σε ένα πιο δεσμευτικό και ασφαλές επίπεδο. Οι εργένηδες, καλό θα ήταν να σταματήσουν να ρίχνουν ματιές … στο παρελθόν τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Οι σκέψεις και οι προτάσεις … που κάνετε κατά καιρούς στο συντροφικό σας ταίρι, θα σας ανταπαντηθούν πλέον θετικά. Όλα δείχνουν ότι εσείς θα πάτε μέσα στο Φθινόπωρο για κάτι πιο δεσμευτικό – μεγάλο… στο μεταξύ σας. Επίσης, αυτοί που προσπαθούν, να αποδεσμευτούν από το παρελθόν τους, ή από μια τρέχουσα διπλή κατάσταση, να είναι σίγουροι, ότι αν αυτό θέλουν πραγματικά, τότε αυτό θα συμβεί.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Είσαστε πάνω σε σοβαρές σκέψεις και αποφάσεις, για τον δεσμό και τον άνθρωπο σας, που πολλάκις, σας απογοήτευσε, μέσα στο Καλοκαίρι. Πιθανόν αυτό … να συνεχίζεται και τώρα. Αφήστε τις μέρες, να κυλήσουν και θα δείτε ότι το κλίμα θα βελτιωθεί. Εσείς, που έχετε μια καινούργια ερωτοφιλία, να είσαστε σε μια αναμονή, καθώς ξαφνικά θα σας γίνουν και οι σχετικές ερωτικές προτάσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Η εργασιοθεραπεία και η αποχή … από την κοινωνική σας πραγματικότητα, σίγουρα δεν πρόκειται να σας κλείσουν καμία ερωτική πληγή ή να σας κάνουν να ξεχάσετε. Αυτό που έχει σημασία, είναι εσείς να είστε καλά και… από νέους έρωτες και συντρόφους… από τις 15 / 09 και μετά …θα παρελάσουν πολλοί. Εξελίξεις θετικές θα υπάρξουν στους εν σχέση, που μέσα στο έτος, θα κάνουν επόμενα βήματα..
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Τα πράματα είναι πολύ καλά στην αισθηματική σας ζωή … και αυτό τείνει να σας διορθώσει την ψυχολογία. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε ακούσματα από τον άνθρωπο σας, και για κάτι περισσότερο – δεσμευτικό. Μόνοι και χωρισμένοι, μετά την αλλαγή του ζωδίου στις 22 / 09, θα βρεθούν ανάμεσα σε νέες παρέες, που θα τους κάνουν, να σκεφτούν τον έρωτα με μια νέα αντίληψη.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Με το τετράγωνο σας μυαλό, έχετε δρομολογήσει πολλά ζητήματα που πρέπει να λυθούν ίσως και μέσα … σε αυτόν τον μήνα. Στο πλάι σας,. θα έχετε σίγουρα και την θετική – πρακτική υποστήριξη του ανθρώπου σας. Οι μέρες με τον Ήλιο στον ζωδιακό σας οίκο, σίγουρα θα δώσουν νέους έρωτες και φρέσκιες γνωριμίες … σε μόνους και απογοητευμένους των σχέσεων.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.