ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/10 Τρίτη Β

taro-wroskopikos-tropos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/10 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Η Δικαιοσύνη

Θα πρέπει με όλους να είστε πιο καχύποπτοι και αυστηροί. Δεν ξέρετε, ειδικά σε νέες καταστάσεις, τι υπάρχει μέσα στο μυαλό και τις προθέσεις κανενός. Εσείς που είστε μόνοι μέσα στον μήνα αυτόν του Ζυγού, θα έχετε κάποια ακούσματα από το παρελθόν, που θα σας γυρίσουν σε παλιές μνήμες. Δεν χρειάζεται ωστόσο να πιεστείτε. Σίγουρα οι προτάσεις … που θα έρθουν, θα σας εκπλήξουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

 

Σκορπιός : Η Εγκράτεια

Σίγουρα είστε οι απόλυτα … ευνοημένοι αυτών των ημερών. Όλα τα καλά που ζητάτε και σας αξίζουν, θα τα έχετε. Όσοι έχουν χωρίσει ή απομακρυνθεί από τον άνθρωπο τους, επικοινωνιακά, θα δεχτούν προτάσεις άμεσα, για αποκατάσταση των πραμάτων. Αυτοί που είναι μόνοι, ίσως και να έχουν έναν νέο σύντροφο σύντομα κοντά τους, που θα προκύψει μέσα … από ξαφνική – ιδιαίτερη γνωριμία.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης : Η Δύναμη

Η εσωτερική αναστάτωση, που έχετε – νιώθετε κάθε φορά, που αντικρίζετε / ακούτε τον πρώην σας, είναι κάτι που σας βάζει και σε πιο σοβαρές σκέψεις … για το άμεσο μέλλον. Σίγουρα είναι στο δικό σας χέρι, για το πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα. Επίσης, μια σειρά από μεγάλες και σημαντικές οικονομικές –εργασιακές επιτυχίες, είναι στο μενού για μέσα σε αυτόν τον μήνα του Οκτωβρίου.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Αιγόκερως : Ο Τρελός

Είσαστε λίγο χαμένοι και προβληματισμένοι … με όλα αυτά που έχουν συντελεστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στην σχέση – γάμο σας. Όλα από την πλευρά σας, έχουν προέλθει, καθώς δείχνετε πια να είστε άκρως κουρασμένοι με τις λάθος συμπεριφορές του ανθρώπου σας. Είναι και ιδανική η εποχή, που μπορεί να δώσει συζητήσεις και σοβαρά συμπεράσματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Υδροχόος : Ο Τροχός της Τύχης

Είσαστε μέσα σε έναν πανικό και τρέξιμο, έτσι να τα προλάβετε όλα. Ανοιχτά μέτωπα έχετε επίσης και με το παρελθόν, που από τις 14 / 10 και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου 23 / 10, θα σας φανερωθεί και ίσως και να σας κάνει προτάσεις για άμεση επανασύνδεση υπό πιο σωστούς όρους και συνθήκες αυτήν την φορά. Από τα ζευγάρια που έχουν συζητήσει … για μια περαιτέρω δέσμευση, τα περισσότερα θα το καταφέρουν μέσα στον τρέχον έτος.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος

Δεν χρειάζεται και σε καμία περίπτωση … να είστε αρεστοί σε όλους. Αυτό είναι και κάτι που σας δείχνει σίγουρα πιο δεδομένου, αλλά και πιο βαρετούς. Αν υπάρχει στην ζωή σας, ένας καινούργιος άνθρωπος, κάντε το πιο απλό… να είστε ο αληθινός σας εαυτός. Όλα τα άλλα θα τα δείξει η πορεία. Όσοι είναι μέσα σε προβληματικές σχέσεις, θα χρειαστεί άμεσα να αφήσουν τις υπερβολές και τους εγωισμούς και να πάνε την κατάσταση πιο κάτω. Τα άστρα σας υποστηρίζουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.