ταρω ερωτικες προβλεψεις 1/07 Παρασκευή

anapodes-kartes-taro

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 01/07 Παρασκευή taro

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Τα φλερτ έρχονται και φεύγουν. Οι μέρες του Καρκίνου σας πάνε πάρα πολύ και αυτό θα πρέπει σίγουρα να το εκμεταλλευτείτε, και να δώσετε μια παραπάνω σημασία, σε αισθηματικές καταστάσεις. Οι Κριοί που έχουν βρει κάτι καινούργιο στην ζωή τους, θα χρειαστεί να είναι λίγο προσεχτικοί στα λόγια και τις υποσχέσεις τους. Δείτε πρώτα τις αποδείξεις αγάπης, από τον άνθρωπο σας και μετά δώστε και εσείς τον καλύτερο εαυτό σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Είστε σε σοβαρότατε διαπραγματεύσεις με τον σύντροφο σας, για το τι και που θα καταλήξετε αυτό το Καλοκαίρι. Οι μισοί Ταύροι, θέλουν να πάνε μόνοι τους διακοπές και οι άλλοι μισοί επιθυμούν να δεσμευτούν. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, αφήστε τις αποφάσεις για τον τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, που οι αστρολογικές όψεις του Κυβερνήτη σας με τον Δία της επέκτασης, θα είναι πιο δυνατές. Αυτό ισχύει και για τις επανασυνδέσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

zodia-taro-45

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – 03
Η άστατη ψυχολογία σας είναι και ο βασικός λόγος που η αισθηματική σας ζωή, κατά καιρούς έχει σκαμπανεβάσματα και ατελείωτη μοναξιά. Τώρα που ο Ερμής πέρασε στον Καρκίνο, μπορείτε και εσείς να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό και να δείτε τι πρέπει να διορθώσετε, ακόμη και αν αυτήν την εποχή είστε μόνοι σας. Τα ερωτικά ανοίγματα, των ζωηρών σε άτομα που είναι σε δέσμευση, θα καταλήξουν σε κλειστή πόρτα!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος – Νο 01
Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στην συνεννόηση, αλλά αυτό μέχρι την νέα σελήνη θα υποχωρήσει και σε συνεργασίες αλλά και σε σχέσεις. Μπορεί ο Ερμής στις πρώτες μοίρες του ζωδίου σας να σας αποσυντονίζει, αλλά προσεχώς αυτό θα είναι και το βασικό σας όπλο, για να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις στα πάντα. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι τους, θα αισθανθούν πολύ πιο κοντά στις παρέες τους. Οι διακοπές σας περιμένουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός –Νο 22
Μπορεί κάποιες υποσχέσεις που σας δώσανε, να αργούν να υλοποιηθούν, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν πραγματικότητα, πριν ακόμη ο Ήλιος περάσει στον ζωδιακό σας οίκο. Γάμοι, επανασυνδέσεις, ειδήσεις για εγκυμοσύνη, ταξίδια, μετοικίσεις θα συμβούν επί το πλείστον από το δικό σας ζώδιο, ταρακουνώντας όλους τους υπολοίπους να δουν και να υιοθετήσουν την δική σας λογική. Έχετε και άλλα δώρα – εκπλήξεις… προσεχώς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Σας έρχεται μια σημαντική ευκαιρία μέχρι την πανσέληνο του μήνα, που θα ακουμπήσει και την καρδιά και την τσέπη σας. Ο Ερμής σε όψεις με την εγωκεντρική Αφροδίτη, δίνουν σε όλα τα ταλαιπωρημένα παιδιά ευκαιρίες μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, και πολύ πιο συγκεκριμένα μέσα στον Ιούλιο, για να αλλάξετε οτιδήποτε πια δεν ταιριάζει με τα δεδομένα αλλά και τα φρέσκα θέλω σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Οι άνθρωποι του φιλικού – κοινωνικού σας περίγυρου, είναι για να σας συμπληρώσουν την όποια ψυχαγωγία και όχι για να σας συμβουλεύουν. Συνήθως όπου εμπλέκονται τρίτα άτομα, η συνταγή των ερωτικών, χαλάει. Οι τάσεις να εκμυστηρεύεστε τα πάντα δεν είναι καλή ιδέα. Επιπροσθέτως αυτό το χρονικό διάστημα και μέχρι τις 14-07, μπορείτε να κάνετε διαλόγους με τον άνθρωπο σας, και να βρείτε τις κοινές λύσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Δεν χρειάζεται να παραδεχτείτε τα λάθη σας, απλά να τα εντοπίσετε και να κάνετε άμεσα τις βελτιώσεις. Ο σύντροφος σας, κατανοεί το δύσκολο – και ιδιαίτερο του σκορπίσιου χαρακτήρα σας, και μπορεί να σας δώσει πίστωση χρόνου και υπομονή, για να του δείξετε την αγάπη σας. Λεπτά τα σημεία που πρέπει επικοινωνιακά να χειριστείτε οι ελεύθεροι, με γνωριμίες φιλικές που αναδύουν κάτι ερωτικό. Μην τα μπλέξετε πάλι όλα μαζί.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Οι πιθανότητες να φύγετε από καταπιεστικές σχέσεις, που δεν εξυμνούν συναισθήματα πια, είναι μεγάλες. Η Ορθή φορά του Άρη, στον γειτονικό Σκορπιό σας κάνει να δείτε με μια πιο διευρυμένη ματιά όλα αυτά, που μέχρι τώρα σας πίεζαν αλλά εσείς δεν αντιδρούσατε. Δεν είστε και από αυτούς που θα μπουν σε καλούπια. Οι μέρες είναι καλές, για να κάνετε τις βαθύτερες σκέψεις σας πραγματικότητα και πάντα με προτεραιότητα εσάς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Δεν χρειάζεται σε καινούργιες γνωριμίες, να δείχνετε όλο το συναίσθημα σας. Ίσως έτσι γίνεστε γρήγορα προσβάσιμοι και δεδομένοι. Κρατήστε το μυστήριο σας και αφήστε την άλλη πλευρά, να κάνει ότι μπορεί για να σας γνωρίσει περισσότερο. Οι δεσμευμένοι που έχουν μπλέξει με πικάντικους πειρασμούς μέχρι να λήξει το πρώτο δεκαήμερο που Ιουλίου, θα έχουν πάρει την απόφαση να λήξουν τα επικίνδυνα παιχνίδια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Οι συνθήκες τις παρούσας φάσης της ερωτικής σας ζωής, έχουν καλυτερέψει πολύ, άρα μπορείτε και εσείς να οργανώσετε τα πλάνα σας, για το υπόλοιπο τους Καλοκαιριού, είτε είστε μόνοι σας, είτε υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος άνθρωπος στην ζωή σας. Μια μικρή παραπάνω προσοχή, σε όσους κάνουν σκέψεις για να γυρίσουν σε μια παλιά τους αισθηματική ιστορία. Ίσως εκεί να έχουν αλλάξει τα πράματα κατά πολύ.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Απρόσμενες γνωριμίες θα διακόψουν την ροή της βαρεμάρας σας. Είσαστε σε μια φάση που όλα σας φαίνονται ανιαρά. Τώρα με τόσα αστρολογικά δεδομένα να αλλάζουν τα στάνταρτ των υδάτινων ζωδίων, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές εκπλήξεις αισθηματικού περιεχομένου. Εσείς οι δεσμευμένοι αρκεστείτε στις ήδη υπάρχουσες κατακτήσεις σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.