ταρω ερωτικες προβλεψεις 11/07 Τρίτη Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 11/07 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Κριός : Ο Κόσμος
Κοιτάτε με κλεφτές ματιές … το παρελθόν και το τι κάνει το πρώην ταίρι σας.
Αυτό ίσως είναι και μια δική σας ανασφάλεια, που θα πρέπει να σταματήσετε. Δεν σας οδηγεί κάπου. Όλες οι σχέσεις και τα αισθήματα έχουν ένα τέλος, και αυτό πρέπει να έχει και την πρακτική του εφαρμογή. Το Καλοκαίρι και ο κυβερνήτης σας, έχουν καινούργια δώρα για εσάς, που πραγματικά ψάχνετε να βρείτε το σωστό σας ταίρι.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Σκορπίζεστε σε αναμνήσεις και καταστάσεις, που μόνο στάσιμους πια σας κρατούν, και χωρίς να υπάρχει κάποιος πρακτικός ωφέλιμος. Οι μέρες είναι ιδανικές … για να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα, και πιο πολύ με τα οικονομικά σας, που έχουν τάσεις ανόδου και σταθεροποίησης. Από την αλλαγή του ζωδίου και μετά 21 – 07, θα έρθουν και οι νέες επαφές.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Από όλα αυτά που σας έχει πει ο άνθρωπος σας, εσείς κρατήστε μόνο αυτά που έχουν μια δόση αλήθειας και σοβαρότητας. Οι μέρες του Ιουλίου που απομένουν, σε πολλά ζευγάρια θα δώσουν ξεκαθαρίσματα που θα οδηγήσουν σε δεσμεύσεις μόνιμες. Μόνοι και χωρισμένοι, θα έχουν ειδήσεις από το παρελθόν τους, και με προτάσεις, που θα πρέπει σίγουρα … να ακούσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Δεν έχετε κάτι άλλο να πείτε ή να προσθέσετε στις προτάσεις σας, προς τον άνθρωπο σας. Έχετε αξιολογήσει τα πάντα… και το μόνο που απομένει, είναι να ακούσετε και την δική του πλευρά και θέσεις. Οι μέρες του Λέοντα που πλησιάζουν, θα δώσουν στο ζώδιο σας, πολλές και μόνιμες ευκαιρίες γύρω από δεσμεύσεις, ξαφνικό χρήμα αλλά και μοιραίους – κεραυνοβόλους έρωτες για τους ελεύθερους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Λέων : Ο Γητευτής
Μην ζορίζετε λοιπόν κανέναν, για να σας δίνει την προσοχή και την αγάπη του. Αυτοί που επιθυμούν να σας έχουν κοντά τους, θα το κάνουν από μόνοι τους …. και ακόμη περισσότερο. Από τις 15 / 07 και μετά … θα ανοίξουν οι συναντήσεις, οι επικοινωνίες, και όλα θα έρθουν πολύ πιο κοντά σας τελικά. Όσοι, διατηρούν αυτή την εποχή και μια άλλη παράλληλη κατάσταση, θα πρέπει σίγουρα να είναι πολύ πιο προσεχτικοί.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Οι γνωστοί και οι φίλοι σας, σας ανοίγουν την αληθινή αγκαλιά τους. Εσείς που έχετε χωρίσει αυτό το χρονικό διάστημα, δώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας, σε αυτούς που τόσο καιρό σας κρατούν το χέρι. Οι έρωτες για το ζώδιο σας, θα φανερωθούν μετά τις 17 / 07 και το πιο πιθανόν, κάτω από αυτές τις αστρολογικές όψεις, πολύ σύντομα να γίνουν… ισχυρές αγάπες. Τα οικονομικά σας, άμεσα σας αποδίδουν άνεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο