ταρω ερωτικες προβλεψεις 11/08 Παρασκευή Β

tarw-trelos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 11/08 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα
Μην αφήνεστε μέσα σε καταστάσεις, που δεν σας αντιπροσωπεύουν στην ερωτική σας ζωή. Το γεγονός, ότι μπορεί να έχετε μείνει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ρίξετε τα στάνταρτ σας. Με αυτήν την λογική πια, κάντε και μια άμεση αξιολόγηση σε αυτούς που έχετε δίπλα σας. Μέσα σε όλα αυτά, μην χαθείτε και από τους φίλους σας, που σας ψάχνουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Γητευτής
Μπορεί στο τώρα να ζηλεύετε, αυτά που συμβαίνουν στην ζωή του ανθρώπου σας, αλλά άθελα σας τον πιέζετε. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν πολλές και διαφορετικές συζητήσεις … που σίγουρα θα σας φωτίσουν τα θολά σημεία που σας προβληματίζουν. Αυτοί, που έχουν μείνει μόνοι τους, μετά τις 20/08, θα βρεθούν μέσα σε νέους έρωτες, που θα τους κάνουν και πάλι να μπουν … στο παιχνίδι της αγάπης.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Η Σελήνη
Είσαστε πάρα πολύ πιο προσεχτικοί σε όλα αυτά που σας τάζουν οι τρίτοι και ειδικά ο πρώην σας. Έχετε περάσει πάρα πολλά και το μόνο που ζητάτε είναι να ηρεμήσετε και να πάρετε την ζωή στα χέρια της. Σε αυτό, θα σας βοηθήσει πολύ και η εργασία σας που θα σας αποδώσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες αρκετό χρήμα που θα σας λύσει τα χέρια.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Το Αστέρι
Θέλετε να φύγετε από τα παλιά. Αυτό είναι μια εσώτερη σας ανάγκη … που έχει δημιουργηθεί, από τις αρχές του μήνα, καθώς και εσείς βλέπετε ότι μια επανασύνδεση που προσπαθείτε καιρό, δεν δύναται να ολοκληρωθεί. Αυτό δεν θα πρέπει να σας πτοεί, καθώς από την επόμενη έκλειψη του Αυγούστου και μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου, θα έχετε καινούργιες και ευχάριστες συναντήσεις με νέο κόσμο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Ήλιος
Όλα έχουν αλλάξει …πάνω στην συμπεριφορά σας και το βλέπει και ο άνθρωπος σας, που σας έρχεται μέσα στις επόμενες ημέρες, με παράπονα και προτάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Ότι λοιπόν και να σας φταίει, καλείστε άμεσα να το διορθώσετε. Όσοι έχουν μείνει μόνοι, και αυτήν την εποχή παίζουν με πολλαπλές καταστάσεις, πιθανόν και να μην βρουν τίποτα σοβαρό για σχέση. Από τον Σεπτέμβριο όλα αλλάζουν υπέρ σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Εσείς αυτό το διάστημα έχετε ακούσει πολλά και δύσκολα από τον άνθρωπο σας. Μην δώσετε όμως παραπάνω σημασία. Έχει κάποια δικά του προβλήματα, που καλείτε να λύσει. Από τα τέλη του μήνα μέχρι τις αρχές του Φθινοπώρου… θα έχετε πολλά να αποφασίσετε από κοινού. Οι οικονομικές σας απολαβές επίσης, θα σας βοηθήσουν σε αυτό που επιθυμείτε να κάνετε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο