ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/05 Πέμπτη

anapodes-kartes-taro

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 12/05 Πέμπτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Ετοιμαστεί για μεγάλες αλλαγές που θα αλλάξουν την ροή των πραμάτων. Ο Άρης σε ιδιαίτερες όψεις με την Αφροδίτη, σας φωτίζουν πάρα πολύ και σας θέτουν μια σειρά από διλήμματα, που για τα οποία θα πρέπει μέχρι τα τέλη της εβδομάδας αυτής, να αποφασίσετε. Σε αυτό το διάστημα, επίσης μην λησμονήσετε να προσμετρήστε όλα τα καλά που έχετε εισπράξει από τα άτομα που έχουν συμπορευτεί μαζί σας. Να είστε δίκαιοι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Οι οικογενειακές – διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα σας απασχολήσουν μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας. Οι σκοποί και οι προτάσεις σας, ας είναι πιο συγκεκριμένοι αν επιθυμείτε αποτέλεσμα προς όφελος σας. Οι Ταύροι, που έχουν στο τώρα τους, πέραν της βασικής τους σχέσης, και ένα άλλο άτομο το οποίο τους ενδιαφέρει, ας είναι προσεχτικοί, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη, βάζουν τα πάντα κάτω από μεγεθυντικό φακό. Λόγια παρερμηνεύονται εύκολα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Έχετε αφήσει οριστικά πια πίσω σας κάτι μεγάλο και σημαντικό, στον αισθηματικό τομέα. Ίσως αυτό έπρεπε να γίνει, έτσι ώστε και εσείς να μείνετε μόνοι σας, και να σκεφτείτε τι πραγματικά επιθυμείτε στο από εδώ και πέρα. Όσοι έχουν στην πραγματικότητα τους μπλεξίματα, με παράλληλες – κρυφές σχέσεις, να είναι σίγουροι ότι ο ανάδρομος θα προκαλέσει τριγμούς μέχρι και του σημείου και του χωρισμού. Ετοιμαστεί και προσδεθείτε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Οι θετικές συζητήσεις, που αναμένετε να ανοίξει ο σύντροφος σας για το κοινό σας ερωτικό μέλλον, θα ξεκινήσουν από τις 17 / 05 και ύστερα. Ιδανικά είναι και οι καλύτερες τότε, αστρολογικές όψεις που θα συντελούνται, και θα σας δώσουν μια παραπάνω ώθηση. Ακόμη και οι Καρκίνοι που έχουν μείνει μόνοι τους, θα μπορέσουν να βρουν μέσα στους κοινωνικούς τους κύκλους, κάτι που θα σας βοηθήσει την προσωπική σας ζωή. Ανοίξτε τα μάτια σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Οι καθυστερήσεις που υπάρχουν στην ζωή σας, δεν θα πρέπει να σας πτοούν σε καμία περίπτωση. Είναι σημαντικό να μην χάσετε την πίστη σας στον δυναμικό εαυτό σας. Οι ερωτικοί σας στόχοι θα γίνουν πραγματικότητα, αν και εσείς κάνετε ένα βήμα πίσω και αφήσετε την άλλη πλευρά να κάνει και την δική της κίνηση – προσφορά. Ακόμη και αν αυτό σας ενοχλεί, συγκρατηθείτε. Είναι μια σημαντική εποχή που θα χαρακτηρίσει τους επόμενους μήνες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Η περίπλοκη κατάσταση που υπάρχει στην καθημερινότητα σας, σίγουρα σας βγάζει εκτός ορίων. Αν είστε σε μια φάση συνειδητοποιημένης απομάκρυνσης από τον άνθρωπο σας, καλύτερα κάνετε ότι μπορείτε για να έρθετε πιο κοντά στα δικά σας θέλω. Οι πιο τυχεροί αυτήν την περίοδο είναι οι αδέσμευτοι που έχουν πάρει την απόφαση να μην ενδώσουν, σε κάτι νέο αν αυτό δεν ακουμπά την καρδιά και τις δύσκολες προδιαγραφές τους. Καλύτερα η μοναξιά, παρά κάτι μέτριο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Ένας μεγάλος κύκλος ξεκινάει αυτές τις ημέρες για όλους τους Ζυγούς, που έχουν πάρει την τολμηρή απόφαση για να κάνουν το επόμενο βήμα στην αισθηματική τους ζωή. Θα σπάσουν τα ρεκόρ σε συγκατοικήσεις γάμους μέχρι να λήξει αυτό το τρέχον έτος. Οι καταστάσεις και οι καθημερινές – πρακτικές αλλά και τα αστρολογικά δεδομένα είναι υπέρ σας, και σίγουρα θα πρέπει να τα εκμεταλλευτείτε. Μεγάλη αύξηση θα δείτε και στην οικονομική σας πραγματικότητα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Πολλές οι υποθέσεις που πρέπει να κλείσετε εσείς οι περίεργοι του ζωδιακού κύκλου. Σαφώς και τα περισσότερα τα έχετε προκαλέσει εσείς με την συμπεριφορά σας. Οι μέρες με τόσο έντονο – πολεμικό αστρολογικό σκηνικό, δεν βοηθούν καμιά δράση σας. Μην φορτίζετε παραπάνω το κλίμα. Ασχοληθείτε περισσότερο με την δουλειά σας, που είναι πολλά υποσχόμενη. Ακόμη και οι εξορμήσεις – ταξίδια ευνοούνται και θα σας βελτιώσουν σίγουρα την διάθεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Για πολλούς και σοβαρούς λόγους έχετε κλειστεί στην ασφάλεια της μοναξιάς και την σιωπής σας. Είναι αλήθεια ότι ο αστρολογικός ουρανός είναι εναντίον σας αλλά όχι για πολύ ακόμη. Θα είτε και το συντροφικό σας έτερο, να κάνει περισσότερες κινήσεις για να σας αναθερμάνει τα αισθήματα. Αυτό έχει την ισχύ τους και για όσους Τοξότες, είναι σε σοβαρές σκέψεις για επανένωση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Έχετε αναθέσει στον άνθρωπο σας, να πάρει τις πρωτοβουλίες για την συνέχιση της σχέσης σας ή μη. Είχατε επίσης περάσει αρκετές φουρτούνες στο παρελθόν και τώρα έχει έρθει η ώρα να αποφασίσετε τι πρέπει να γίνει. Οι Αιγόκεροι που ζουν μια παρατεταμένη μοναξιά, θα μπορέσουν να διορθώσουν την διάθεση τους μέσα από ποικίλες προτάσεις ψυχαγωγίας, που θα έρθουν από την παρέα τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Είσαστε σε πορεία επιτυχίας. Έχετε εναρμονίσει τα πάντα με τα θέλω σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Αυτά που είχατε σπείρει, τώρα έχουν φυτρώσει και σας αποδίδουν τα καλύτερα. Αυτοί που σκέφτονται για γάμο – οικογένεια – απογόνους, μετά το τέλος του Μαίου, μπορούν να ξεκινήσουν τις ανάλογες διαδικασίες. Ακόμα και όσοι έχουν μείνει χωριστά ,θα έχουν τις ευκολίες του διαλόγου και των συναντήσεων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Οι καταστάσεις θα σας ξεφύγουν από τα χέρια, αν συνεχίσετε να αδιαφορείτε. Ο λόγος έχει να κάνει προφανώς με μια καινούργια γνωριμία, που έχει εισέλθει στην ζωή σας το τελευταίο χρονικό διάστημα και σας έχει παρασύρει χωρίς σταματημό. Σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό, για την ψυχολογία κανενός. Οι ελεύθεροι που διατηρούν ιντερνετική σχέση, ίσως και να απογοητευτούν από αλήθειες, που θα βγουν στην επιφάνεια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.