ερωτοσκοπιο 12/05 Πέμπτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 12/05 Πέμπτη ωροσκοπιο

σεληνη σε γέμιση 06 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Έχετε πετύχει να τραβήξετε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον ατόμου που βρίσκεται σε ακτίνα βολής από εσάς. Σίγουρα σας αρέσουν τα δύσκολα, αλλά εδώ θα χρειαστεί την προσοχή και την ποιότητα, που έχετε σαν ζώδιο. Όσοι είναι σε δεσμό – γάμο, έχει έρθει η ώρα να μιλήσουν και για τα δικά τους θέλω.
Ευκαιρίες αγάπης: **

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Η βαρύτητα που δίνετε σε περιπτώσεις ανθρώπων που αντιλαμβάνεστε εκ προοιμίου, ότι δεν σας ταιριάζουν, μόνο σας αποσπά περισσότερη ενέργεια. Από τις επόμενες ημέρες που ο Ερμής, θα έρθει στην κανονική του φορά, θα αντιληφθείτε και εσείς τι πρέπει να επενδύσετε και σε ποιους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή, με όλα αυτά τα παράδοξα που αντιμετωπίζετε στην ζωή σας, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Σαφώς για τα περισσότερα ευτράπελα, επί του παρόντος ευθύνεται ο Άρης σε ανάδρομη φορά απέναντι σας, αλλά και ο αξιαγάπητος και επίσης ανάδρομος Ερμής. Αποφύγετε τις αποφάσεις υπό πίεση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η μέρα σας περιλαμβάνει πολύ κόσμο που έχει πολλές και ιδιαίτερες απαιτήσεις από εσάς. Είστε από τα καλά παιδιά του ζωδιακού και αυτό σίγουρα κάποιο μπορεί να το εκμεταλλεύονται, και σε αυτό μην αποκλείσετε και τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Όσοι επιδιώκουν αυτό το χρονικό διάστημα να προσεγγίσουν μια καινούργια προσωπικότητα, ας το κάνουν μετά τις 22/05.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκόπιο – Λέων: Δεν λαμβάνετε την υποστήριξη και την ροή αληθινού συναισθήματος, που θα θέλατε από τον σύντροφο σας και αυτό σας βάζει σε σκέψεις χωρισμού. Οι βραδινές ώρες, θα έχουν μια παραπάνω ένταση σε ζευγάρια που έχουν πολλά να ξεκαθαρίσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Το πληθωρικό του χαρακτήρα σας είναι σίγουρα το μεγάλο αβαντάζ σας. Μπορεί το πλανητικό σύστημα να μην σας απλώνει τα κόκκινα χαλιά, αλλά σίγουρα εσείς κάντε αυτά που μπορείτε. Από το απόγευμα και ύστερα, πολλές οι προτάσεις που θα σας γίνουν σε κοινωνικό – προσωπικό επίπεδο για ψυχαγωγία.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Οι συλλογικές – κοινωνικές σας δραστηριότητες, ίσως και να κάνουν το ταίρι σας να ζηλεύει. Είστε και εσείς άκρως επικοινωνιακοί με όλους και κάπου εκεί, χάνετε η εμπιστοσύνη. Κάντε κάτι παραπάνω για τον δεσμό σας που έχει όλες τις προδιαγραφές, για να εξελιχτεί και σε μια πιο μόνιμη δέσμευση.
Ευκαιρίες αγάπης:

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Είσαστε μέσα σε έναν λαβύρινθο σκέψεων, που δεν σας αφήνουν να δείτε καθαρά το τι επιθυμείτε πια από την προσωπική σας ζωή. Ο εκνευρισμός σας σίγουρα θα πρέπει και αυτός να περιοριστεί. Οι μέρες μέχρι και τις 20/05, είναι ιδανικές για παρέες και διασκέδαση με αγαπημένα πρόσωπα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Αυτά που κάνετε δεν σας ταιριάζουν. Απλά είστε αντιδραστικοί και δεν λειτουργείτε όπως θα θέλατε. Ο ανάδρομος Άρης πάνω σε λίγες μέρες υποχωρεί, και θα σας ξαναβάλει και πάλι στους φυσιολογικούς σας ρυθμούς….και του χωρισμένους και τους αδέσμευτους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είσαστε μέσα στην καλή χαρά. Η εβδομάδα σας συνεχίζεται με ειδήσεις, που θα σας προκύψουν από το πρόσφατο παρελθόν. Δεν είστε και τα ζώδια που τολμάτε στην αγάπη, αλλά για το τώρα, έχετε γίνει το επίκεντρο κάποιου ατόμου, που επιθυμεί κάτι περισσότερο από εσάς.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Καταπληκτική ημέρα και με καλό – αγαπημένο κόσμο να σας περιβάλει. Όσοι είναι σε νέα γνωριμία – πρώτα στάδια του έρωτα, θα έχουν προτάσεις για το βράδυ. Εσείς που είστε ακόμη σε σόλο κατάσταση, μην ρίχνετε ματιές σε ήδη δεσμευμένα άτομα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Είσαστε μπλεγμένοι με πολλά και διαφορετικά ζητήματα αισθηματικών και οικονομικών, και σίγουρα είστε σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Αυτό σε λίγες ημέρες, θα υποχωρήσει και εσείς θα βρείτε και πάλι τον κεφάτο και αισιόδοξο τρόπο, να αντιμετωπίζετε τα πάντα και τους πάντες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.