ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/08 Σαββάτο Α

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/08 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Αρχιερέας
Δεν έχετε λόγο να φτάσετε τις συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, στο τέρμα. Και εσείς αντιλαμβάνεστε, ότι δεν είναι ακόμη το σωστό χρονικό σημείο, έτσι ώστε να λύστε προβλήματα … του τότε και του τώρα. Ίσως και οι δύο πλευρές να χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που τα άστρα θα δώσουν ευκαιρίες στον τομέα των αισθηματικών, θα δείτε ότι θα καταφέρετε, να φέρετε τα πράματα έτσι όπως το σκέφτεστε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Είσαστε μέσα σε μια κατάσταση, που συμπεριλαμβάνει πολλούς. Από την νέα εβδομάδα, και κάτω από τις όψεις του Ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης, εσείς θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράματα και σε κάθε επίπεδο. Δεν έχει καμία σημασία, τα συναισθήματα συνήθειας, αλλά μόνο τι είναι καλό για εσάς. Επίσης, ρίξτε και μια ματιά … στα εργασιακά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Είσαστε σε μια εξαιρετική διάθεση, που όλα έχουν πάρει τον σωστό δρόμο… τον δρόμο που είχατε εσείς επιλέξει. Από την ώρα που ο Ερμής στις 13 / 08, θα περάσει σε ανάδρομη φορά, το μόνο σίγουρο, είναι ότι, θα βρεθείτε μπροστά και σε κάποιες καταστάσεις – άτομα από το παρελθόν σας, που μόνο καλά πράματα και ενδιαφέρουσες προτάσεις … θα σας παρουσιάσουν. Οι αποφάσεις είναι τελικά μόνο δικές σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Υπάρχουν κάποια ζητήματα, από την καθημερινότητα σας, που σας ενοχλούν και το μόνο που χρειάζεται … είναι να τα συζητήσετε άμεσα με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει όλη την καλή διάθεση να σας ανοίξει τους μελλοντικούς δρόμους. Εσείς που έχετε κάτι παράλληλο, θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί, καθώς, ο ανάδρομος Ερμής, θα φέρει στην επιφάνεια, κρυφές καταστάσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Όλα έχουν αλλάξει μέσα στο μυαλό σας, και πια δεν είστε τόσο θυμωμένοι όσο παλιά, με τον άνθρωπο σας ή τον πρώην σας σύντροφο. Αυτό είναι και κάτι που συντελείται … και από την άλλη πλευρά. Από το 3ο δεκαήμερο και μετά, θα δείτε μεγάλες και πρακτικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Αυτό θα αφορά και τον οικονομικό σας τομέα, που θα σας στηρίξει με πολλούς τρόπους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Δεν είστε σε φάση … να δώσετε και άλλο ακόμη χρόνο στον άνθρωπο σας, που πολλάκις τον έχει ζητήσει για να απεμπλακεί, από το δύσκολο του παρελθόν. Ίσως και πια αυτό να μην έχει βάση … ψάξτε το. Εσείς που αυτήν την περίοδο είστε μόνοι σας, μέσα στον τρέχοντα Αύγουστο, θα δεχτείτε στην καθημερινότητα σας, νέα άτομα που σίγουρα αισθηματικά … θα σας συγκινήσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.