ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/07 Πέμπτη Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/07 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο ΤΡΕΛΟΣ
Από την επόμενη εβδομάδα, θα έχετε εκπλήξεις που θα σας φανερωθούν από τον άνθρωπο σας. Εδώ και καιρό … μπορεί να τον είχατε αντιληφθεί, λίγο απόμακρο, ωστόσο μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας εκπλήξει. Το πιο πιθανόν και κάτω από αυτό τον αστρολογικό ουρανό, θα δώσει επανενώσεις, βήματα δέσμευσης. Ακόμη και νέοι έρωτες … θα ξεπροβάλλουν στους ελεύθερους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Ξεκινήστε από σήμερα, να συζητάτε τα Καλοκαιρινά σας σχέδια … με τον άνθρωπο σας. Οι ειδήσεις που θα λάβετε από μια οικονομική – εργασιακή σας υπόθεση, θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Επίσης, παλιές σας αισθηματικές ιστορίες, θα σας ωθήσουν να τις λήξετε … και να ησυχάσετε. Οι σύντροφοι, που έχουν στο μεταξύ τους πολλά χιλιόμετρα, θα συναντηθούν άμεσα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Έχετε τα νεύρα σας. Τίποτα δεν σας αρέσει και δεν σας ταιριάζει. Ίσως και να φταίει η ερωτική σας μοναξιά, ίσως οι πολλές ώρες εργασίας. Όπως και να έχουν τα πράματα είστε, από τα πιο πολύστροφα ζώδια, που σίγουρα μπορούν να βρουν τις ισορροπίες τους σχετικά εύκολα και χωρίς τρίτες βοήθειες. Από την ερχόμενη εβδομάδα, οι σύντροφοι – σύζυγοι … που είχαν τσακωθεί, θα έρθουν και πάλι κοντά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Ο ΚΟΣΜΟΣ
Μπορείτε να εκφράσετε με καλό και πρακτικό τρόπο, τα όποια παράπονα σας, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και χωρίς να τον πιέσετε. Θα δείτε ότι θα πάρετε τις απαντήσεις που θα σας δικαιώσουν. Οι μέρες … μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, είναι εξαιρετικά τυχερές και για όλους τους τομείς της ζωής σας. Εύνοια θα έχουν και τα ταίρια, που αυτόν τον καιρό, δεν είναι ιδιαίτερα κοντά ο ένας στον άλλον.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Λέων : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Αισθάνεστε ότι κάτι αλλάζει … προς το καλύτερο. Αυτό είναι και κάτι που θα το δείτε να συντελείται και μέσα στην σχέση σας, που έχει περάσει από μεγάλα προβλήματα το τελευταίο διάστημα, αλλά κρατήθηκε όρθια. Ο άνθρωπος σας, από τις 21 / 07 και μετά θα σας προτείνει πολλά και ενδιαφέροντα για την κοινή σας πορεία. Για όσους αναζητούν … μια καινούργια θέση εργασίας, πώληση ακινήτου, ή κάτι παρεμφερές, θα έχουν τα καλά ακούσματα μέσα στον μήνα αυτόν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Παρθένος : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Δεν χρειάζεται τόσο καιρό να σκέφτεστε και να αναλύετε, όλα αυτά που έγιναν στο πρόσφατο ερωτικό σας παρελθόν. Έχετε ήδη πάρει τις αποφάσεις σας και το μόνο που απομένει είναι να τις ανακοινώσετε σε αυτούς … που πρέπει. Μια μικρή περίοδος μοναξιάς μόνο σε καλό θα σας έβγαινε. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε και κάποιες επισκέψεις, που πιθανόν και να χαλάσουν τα προγράμματα σας γύρω από τις διακοπές.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.