ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/08 Κυριακή Α

taro-apistia

ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/08 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Δύναμη
Έχετε κάνει άπειρη υπομονή με τον άνθρωπο που υπάρχει στο τώρα, μέσα στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου που θα πρέπει, να λάβετε και εσείς αυτά που σας αξίζουν. Οι μέρες με ένα τόσο δύσκολο αστρολογικό σκηνικό, θα βγάλουν στην επιφάνεια όλα τα άλυτα ζητήματα και εκεί, μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα παρθούν και οι τελικές σας αποφάσεις. Κάτι ανάλογο θα γίνει και στα εργασιακά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Ο Κόσμος
Γοητεύετε τα πλήθη γύρω σας και το ξέρετε! Αυτό που όμως σας διαφεύγει, είναι ότι στα ερωτικά σας δίκτυα έχει πιαστεί, ένας φίλος – συνεργάτης σας, που όμως έχει σκοπό μέσα στο επόμενο 10ήμερο να σας μιλήσει ανοιχτά, για τα συναισθήματα του. Ετοιμαστεί να μείνετε με το στόμα ανοιχτό… τουλάχιστον! Όπως και να έχουν τα πράματα, διαχειριστείτε, τις καταστάσεις με τον διπλωματικό σας τρόπο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη
Όλα έχουν τον τρόπο τους για να γίνουν, αλλά και τον χρόνο τους. Εκ ζωδίου, είσαστε παρορμητικοί και ανυπόμονοι. Αυτό που έχει την βαρύτητα του στο τώρα, είναι για εσάς που έχετε σχέση, να περιμένετε τα καλύτερα, μόλις ο άνθρωπος σας, θα καταφέρει να ισορροπήσει τα οικονομικά του, και κάποιες παλιές του υποθέσεις. Επίσης τα αστρολογικά, θα σας δώσουν την ευκαιρία για μεγαλύτερη οικονομική σταθερότητα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Αν δεν χρειάζεστε περαιτέρω εξηγήσεις από τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που έγιναν μέσα στην σχέση σας, δώστε την ευκαιρία και συνεχίστε. Από τους λίγους του ζωδίου σας, που θα καταφέρουν μέσα στον μήνα του Αυγούστου να επανασυνδεθούν, κάποιοι θα δεσμευτούν και επίσημα πριν να φύγει αυτό το έτος. Μόνοι και χωρισμένοι, έχουν και αυτοί καλά να τους περιμένουν, μέσα από φρέσκιες γνωριμίες που θα τους γοητεύσουν σε όλα τα επίπεδα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Οι σκέψεις που κάνετε για το πώς, θα πάτε πίσω σε μια ερωτική σχέση του παρελθόντος και θα την ξανα – θερμάνετε, σας έχουν κυριολεκτικά κατακλύσει το μυαλό. Ότι και να αποφασίσετε, φροντίστε να το κάνετε μέσα στον τρέχοντα μήνα, που ακόμη … τα άστρα συμμαχούν υπέρ σας. Αυτοί, που έχουν στην ζωή τους, και ένα ακόμη παράλληλο ερωτικό μπλέξιμο, ίσως και να πρέπει πια να είναι πιο προσεχτικοί στις υπερβολές επικοινωνιών και συναντήσεων.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Η Εγκράτεια
Κάπου – κάπου έχετε τηλεφωνήματα και επισκέψεις από έναν ιδιαίτερο άνθρωπο που κάποτε υπήρξε ένα φλερτ – μια ιστορία στο μεταξύ σας. Αυτό που στο τώρα εισπράττετε δεν είναι λοιπόν, φιλικής μορφής. Με τον δικό του διπλωματικό τρόπο, προσπαθεί, να σας ξανα – προσεγγίσει και να μάθει αν είστε ελεύθεροι ή μέσα σε κάποια νέα συναισθηματική δέσμευση. Όλα τα άλλα, θα τα μάθετε μόλις συναντηθείτε… το επόμενο διάστημα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.