ταρω ερωτικες προβλεψεις 14/08 Δευτέρα Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 14/08 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Κόσμος
Κρατήστε κλειστά τα χαρτιά σας γύρω από νέες γνωριμίες, που ακόμη δεν ξέρετε τι ζητούν από εσάς. Σίγουρα είστε εκπρόσωποι της Αφροδίτης αλλά αυτήν την εποχή, κρατήστε μικρό καλάθι. Επίσης… ακόμη πιο μικρό καλάθι, θα πρέπει να κρατήσετε, σε προτάσεις και υποσχέσεις, που θα σας προκύψουν, από μια πρώην σχέση σας, που στο τώρα σας θυμήθηκε. Προστατέψτε λοιπόν… τον εαυτό σας, από τα ίδια και τα επαναλαμβανόμενα λάθη.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Η Αυτοκράτειρα
Πολλά τα πλάνα που έχετε καταστρώσει για το Φθινόπωρο, και σίγουρα θα πρέπει να ανεβάσετε ταχύτητες για να τα προλάβετε όλα . Σίγουρα μια παραπάνω προσοχή θα χρειαστούν τα οικονομικά και οι νέες σας συνεργασίες σας. Θα σας αποδώσουν πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζεστε. Οι αισθηματικές σας καταστάσεις και οι νέοι έρωτες… θα σας δώσουν χαρές ανέλπιστες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Μπορείτε να πείτε ότι απολαμβάνετε την μοναξιά σας, μέσα σε νέα φλερτ και καταστάσεις που κατά καιρούς, πέφτουν στο διάβα σας. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς θα βρείτε τον έρωτα της ζωή σας, το τελευταίο διάστημα του Αυγούστου, ίσως και μέσα από έναν πρόσωπο που ανήκει στον εργασιακό σας χώρο. Οι σοβαρές – μεγάλες σχέσεις, θα κάνουν πλάνα που θα υποστηριχτούν και οικονομικά, από το Φθινόπωρο και μετά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Αν έχετε κάνει αυτήν την εποχή μια φρέσκια γνωριμία, καλό θα ήταν, για να μην ξανα – απογοητευτείτε, να μην δώσετε και μεγάλη σημασία και βαρύτητα στις υποσχέσεις που θα πέσουν πάνω στο τραπέζι. Μόνο ο χρόνος μπορεί να σας δείξει το αληθινό πρόσωπο και προθέσεις του καθενός. Πολλά και να καλά που σας έρχονται από κληρονομικά + τυχερό χρήμα. Απολαύστε το Καλοκαίρι και με τους φίλους σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Εσείς στην αγάπη και γενικότερα στα συναισθήματα δεν κάνετε αστεία. Αυτό είναι και κάτι που ο άνθρωπος σας το ξέρει. Οι μέρες που έρχονται…. θα σας δώσουν, μια παραπάνω δυναμική. Είστε το ζώδιο, που θα περάσει σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις, μέσα στους ερχόμενους μήνες. Οι εργένηδες που έχουν μείνει… μόνοι τους, ίσως και να βρουν τον επόμενο σύντροφο τους, μέσα από τον φιλικό τους κύκλο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Έχετε πολλά να πείτε με κάποιον πρώην σας, που το μόνο που αποζητά, είναι να του δώσετε μια ευκαιρία ακόμη για να έρθει και πάλι μέσα στην καθημερινότητα σας. Οι προτάσεις που θα έρθουν τις ερχόμενες ημέρες, από την πλευρά του, ίσως και να σας δελεάσουν. Οι έχοντες ταξίδι μπροστά τους, και είναι μόνοι, θα βρεθούν ανάμεσα σε πολλά νέα πρόσωπα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο