ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/04 Κυριακή

taro-egkrateia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 17/04 Κυριακή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και συναισθήματα, υπάρχουν σε όλα τα ζεύγη των Κριών που αισθάνονται ότι η ερωτική τους ζωή έχει βαλτώσει, σε όλα τα επίπεδα. Οι μέρες με του δύο εραστές σε δύσκολους οίκους, θα σας δώσουν ευκαιρίες για σοβαρό διάλογο… προκειμένου να διορθώσετε αυτά που πρέπει με τον σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι. θα έχουν νέες επαφές που ίσως και να του τραβήξουν το δύσκολο ενδιαφέρον.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας- Νο 04
Δεν είναι και ο πιο ευνοϊκός μήνας στην εξέλιξη του, για κανέναν Ταύρο. Οι περισσότεροι έχουν την εσώτερη και ψυχική ανάγκη, να μείνουν επιτέλους μόνοι τους, καθώς δεν υπάρχει κάτι ανανεωτικό και δημιουργικό, πια μέσα στον ερωτικό δεσμό τους. Αυτοί που έχουν και κρυφή – συναισθηματική η σχέση, πιθανόν άμεσα να αποφασίσουν να την τερματίσουν Πολλές οι ανατροπές μεταξύ 22-25/04, στους γεννημένους της δεκαετίας του 1990.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια – Νο 02
Παρελθόν και παρόν, καθώς και διαφορετικά γεγονότα θα έρθουν στην επιφάνεια στην ζωή κάθε Δίδυμο, Ο Έφηβος, θα υποστεί έντονη πίεση από την νέα θέση του Ήλιου στον Ταύρο, προκειμένου να πάρει και να πράξει σημαντικές αποφάσεις για τι θα συμβεί το προσεχές διάστημα στην προσωπική του ζωή. Οι περισσότεροι εν σχέση, που έχουν γεννηθεί το 1975-1978, θα απομακρυνθούν μόνιμα από την ερωτική σχέση του, καθώς δεν θα τους καλύπτει συναισθηματικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

zodia-taro-45

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο18
Πολλές οι αλλαγές θα βιώσουν οι περισσότεροι Καρκίνοι της δεκαετίας του 1960-1980. Πολλά είναι και αυτά που θα διαφοροποιηθούν ακόμα και μέσα σε γάμους. Σχέσεις που έχουν εξελιχθεί με μεγάλη δυσκολία, μέσα στον χρόνο, θα εκκαθαριστούν από τις αμφιβολίες και θα τερματιστούν. Αυτοί που ζητούν νέα επανασύνδεση, με άτομο αγαπημένο του παρελθόντος, θα δυσκολευτούν αρκετά για να το πετύχουν γρήγορα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Είσαστε το ζώδιο που θα υποδεχτεί τις περισσότερες θετικές και ευνοϊκές πλανητικές όψεις, για τον μήνα του Απριλίου. Οι γεννημένοι με σελήνη γενέθλια, σε αέρινο ζώδιο, θα απομακρυνθούν από τη καινούργια ή την μόνιμη σχέση τους, καθώς τίποτα δεν θα τους ενθουσιάζει συναισθηματικά εκεί. Οι έχοντες Άρη ανάδρομο, θα επιστρέψουν με προσωπική τους πρωτοβουλία, σε μια μεγάλη και βαθιά παρελθοντολογική τους αγάπη , που θα τους υποδεχτεί …ίσως ακόμα και βιώσουν και μεγαλύτερα συναισθήματα από την πρώτη φορά
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Είστε μπροστά σε απαντήσεις δύσκολες, από το ταίρι σας που δείχνει να σας έχει παραγκωνισμένο και ξεχασμένο από την αισθηματική του ζωή. Οι μέρες που έρχονται θα σας δώσουν την απαραίτητη δυναμική, για να ξεκαθαρίσετε τον λαβύρινθο της καθημερινότητας σας, και να απορρίψετε οτιδήποτε σας καθυστερεί από αυτά που θέλετε να πετύχετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Μια σημαντική περίοδος ξεκινάει από σήμερα…, όπου εσείς καλείστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας από καταστάσεις, που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Τώρα που ο Ερμής ο ασταμάτητος, έχει εγκατασταθεί στον ζωδιακό οίκο του Ταύρου, αρκετά θα αλλάξουν. Πολλά – όλα τα λάθη, και οι σοβαρές παραλήψεις… που ήδη υπήρχαν στον γάμο σας – σχέση σας, θα αποζητήσουν λύση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Μια σειρά από αποφάσεις ζωής, που πρέπει να πάρετε μέχρι τα τέλη του μήνα αυτού! Όλοι οι Σκορπιοί, έχουν την ανάγκη βάλουν σε πιο ποιοτικές βάσεις τον ερωτικό δεσμό τους… και αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι θα προχωρήσουν σε κάτι επίσημο σύντομα, είτε ότι θα αποχωρήσουν μέσα στο Απρίλιο οριστικά. Αυτό έχει την ισχύ του και όσους έχουν παράλληλες σχέσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Δικαιοσύνη – Νο 08
Πολλή κινητικότητα και συναισθηματική επικοινωνία θα υπάρξει από τις 20/04 και μετά, στην πλειοψηφία των Τοξοτών, που πια δεν αντέχουν να βρίσκονται πια …μέσα σε ερωτικές σχέσεις – ‘ ξεθωριασμένους από τον χρόνο’ γάμους, που δεν τους δίνουν τίποτα θετικό. Οι γεννημένοι το πρώτο και 1ο δεκαήμερο, και ιδίως των ετών 1965, 1969, 1971, 1987, 1991, θα επιστρέψουν μέσα στον μήνα, σε αγάπη του παρελθόντος, και θα δεσμευτούν με ισχυρού δεσμούς οριστικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Οτιδήποτε έχει στεναχωρήσει ενοχλήσει τους Αιγόκερους, θα τερματιστεί το επόμενο διάστημα. Τα λάθη και οι υπόγειες συμπεριφορές θα βγουν στην επιφάνεια μέχρι τα τέλη του μήνα Απριλίου. Όσοι γήινοι, έχουν διπλές – κρυφές ζωές επίσης, θα πάρουν την ισχυρή απόφαση να απομακρυνθούν από αυτές καταστάσεις που ρισκάρουν άμεσα την μόνιμη τους σχέση. Για τους γεννημένους του πρώτου και τρίτου 10ημέρου, η ώριμη επιλογή θα είναι ….η απομόνωση, η επέκταση της κοινωνικής ζωή αλλά και πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Οι αστρολογικές δυναμικές για ανανέωση στα ερωτικά, για τους Υδροχόους, θα είναι μεγάλες. Στατιστικά είναι το ζώδιο, έχει τις περισσότερες ευκαιρίες αγάπης. Οι γεννημένοι με Ουρανό σε ζώδιο Κριού ή Αιγόκερω, θα δεχτούν πολλές πιέσεις για χωρισμό αλλά, όμως και χωρίς κουραστικές επαναλήψεις για επανασύνδεση μετά. Αν όμως το συντροφικό ταίρι σας, ανήκει σε ζώδιο του αέρα, δεν αποκλείεται ήδη να έχετε βρεθεί δεύτεροι – τρίτοι στην καρδιά του.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 18
Δυνατότητες για εξηγήσεις και λύσεις απαιτούν οι ημέρες. Όλοι οι χωρισμένοι σύντροφοι να αποκαταστήσούν τις ισορροπίες… μέσα σε ερωτικές σχέσεις που όντως το αξίζουν. Οι γεννημένοι το δευτέρου και τρίτου 10ήμερου, θα κάνουν ειλικρινείς συζητήσεις, για αναθέρμανση του ερωτικού δεσμού τους. Όσοι θα τα καταφέρουν θα περάσουν σε επόμενα βήματα….., για τους υπολοίπους, η λύση του οριστικού χωρισμού, θα είναι πια ο μοναδικός δρόμος.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.