ερωτοσκοπιο 17/04 Κυριακή ωροσκοπιο

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

ερωτοσκοπιο 17/04 Κυριακή ωροσκοπιο

σεληνη σε γέμιση 10 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Οι ξεκάθαρες κουβέντες με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει… θα οδηγήσει και στο ποθούμενο…. όποιο και να είναι αυτό. Για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, θα υπάρξουν τρίτες παρεμβολές από παλαιότερη γνωριμία, που δεν θα περάσει απαρατήρητη.
Ευκαιρίες αγάπης: **

 

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Τα κοινά σχέδια για το μέλλον, θα ανακινήσει τις βραδινές ώρες το ταίρι σας… που αισθάνεται ότι έχει έρθει η κατάλληλη ώρα για να μιλήσετε σοβαρά. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου, είναι και οι μόνοι, που δεν θα είναι ακόμα έτοιμοι για κάτι τέτοιο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Ζητήστε και θα λάβετε τις απαντήσεις, που ζητάτε από τον σύντροφο σας. Οι μέρες είναι δύσκολες και αυτό σας στεναχωρεί ιδιαιτέρως. Οι ελεύθεροι θα έχουν εκπλήξεις από τον κοινωνικό τους κύκλο, που δεν αποκλείεται με μια δεύτερη ματιά…να απορριφθούν.
Ευκαιρίες αγάπης:* **

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Βαδίζετε πια στα σίγουρα και αυτό είναι κάτι που ενθαρρύνει τον άνθρωπο σας, για να πάρει αποφάσεις. Όσοι είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα λάβουν ειδήσεις από το παρελθόν τους… με διάθεση για επανασύνδεση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Λέων: Δύσκολες σε επικοινωνιακό επίπεδο οι νυχτερινές ώρες που θα χρειαστεί, να επιστρατεύσετε την βασιλική ψυχραιμία και λογική σας. Πολλές οι αντιθέσεις και για τους ελεύθερους, που δεν μένουν ικανοποιημένοι με τίποτα πια… και κανέναν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκόπιο – Παρθένος: Η τάση προς την υπερβολή σήμερα θα πρέπει να μετριαστεί… καθώς πιθανόν να σας εκθέσει σε τρίτα μάτια. Όσοι έχουν καινούργια γνωριμία στο ενεργητικό τους, θα δεχτούν περισσότερη προσοχή και ενθουσιασμό που θα τους απογειώσει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Μια ημέρα που θα πρέπει να εμπλακείτε πρακτικά, σε δράσεις και διάλογους για να ισορροπήσετε το κλίμα στην σχέση σας. Τα άστρα και οι όψεις τους, σας ευνοούν για να κάνετε όνειρα και προγράμματα με τον σύντροφο σας, για δεσμεύσεις και επέκταση ζωής.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Πολλές οι επικοινωνιακές δυσκολίες για την πλειοψηφία των Σκορπιών, που μόνο σε καθυστερήσεις μπορούν να καταλήξει. Ο Άρης από την θέση του, ζητά χρόνο και λήψη των αποφάσεων μέχρι τις 22/04. Πολλές και οι πιθανότητες των ξαφνικών χωρισμών.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Η επικοινωνιακή πολιτική και οι εντάσεις προς τον άνθρωπο σας, δεν βοηθούν πουθενά στο να επιλύσετε τις σημαντικές διαφορές σας. Όλοι οι Τοξότες πριν λήξει ο τρέχον μήνας, θα βάλουν ένα μεγάλο ‘στοπ’ σε οτιδήποτε τους πονά και τους ενοχλεί μέσα στην σχέση τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οι κοινωνικές και φιλικές επαφές που ήδη έχετε αρχίσει και δημιουργείτε προκειμένου να βρείτε έναν νέο σύντροφο, θα σας εκπλήξουν τις επόμενες ημέρες. Η Αφροδίτη που πλησιάζει τον Ταύρο, σας δίνει την εύνοια της για να ξαναφτιάξετε το προσεχές διάστημα την ερωτική σας ζωή.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Θα ενθουσιαστείτε με τις εξωστρέφεια και την καλή διάθεση του συντρόφου σας, και την αγάπη που θα σας δείξει τις προσεχείς ώρες – ημέρες. Το αστρολογικό γίγνεσθαι θα σας υποστηρίζει, για να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες, που θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Όπως πάντα έτσι και αυτήν την περίοδο έχετε την εύνοια αρκετών πλανητών, για να καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που έχει μαγνητίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ακόμα και για τα ήδη υπάρχοντα ερωτευμένα ζευγάρια … οι συνθήκες θα γίνουν πολύ πιο καλές.
Ευκαιρίες αγάπης:

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.