ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/05 Τρίτη

tarw-taro

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 17/05 Τρίτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Είσαστε ψυχικά πολύ και βαθιά κουρασμένοι. Πολλά τα άτομα, οι καταστάσεις, τα οικονομικά που πρέπει να βάλετε σε μια απόλυτη πια πειθαρχία. Τώρα που ο Ήλιος θα περάσει στον αέρινο Δίδυμο, εσείς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε και ζητήματα καρδιάς, που ακόμη σας πονούν από το παρελθόν. Μέχρι την Πανσέληνο 21/05 μιλήστε, βρεθείτε και επικοινωνήστε με σκοπό να λύσετε, οτιδήποτε δεν αξίζει να περάσει στο μέλλον σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Πολλά τα βάρη στους ώμους σας. Μια μικρή θλίψη και μια ιστορία έρωτα στο μυαλό σας, που δεν θέλετε να διώξετε. Ο Ήλιος σε 4 ημέρες, φεύγει από πάνω σας, μαζί με ότι ευεργετικό μπορεί να σας προσφέρει. Είναι και οι μέρες που έχετε στην διάθεση σας, για να φέρετε τις λύσεις σε όλα. Οι δεσμευμένοι που κάνουν σκέψεις για δεσμεύσεις, μέσα στους επόμενους – Καλοκαιρινούς μήνες, θα τα καταφέρουν, και με την βοήθεια του ταιριού τους. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι τους, πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι την νέα σελήνη του Ιουνίου, θα έχουν συναντήσεις με κάτι από το παρελθόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Σημαντικά βήματα που σκέφτεστε να κάνετε, θα έχουν την υποστήριξη όλων των πλανητών, για να γίνουν εύκολα και γρήγορα πραγματικότητα. Πια ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης από την σκοπιά του Τοξότη, δεν σας καθυστερούν. Άρα μέσα σε αυτήν την παραγωγική περίοδο, κάντε τις σωστές επιλογές σας σε κάθε βήμα σας. Ακόμη και οι αδέσμευτοι, που πάντα έχουν τον μεγάλο ΄κύκλο’ τους, θα κάνουν ένα καλό ξεκαθάρισμα ακόμη και σε φιλίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Μέσα στο μυαλό σας επικρατεί το αδιαχώρητο, το χάος και ένας αποπροσανατολισμός. Αυτό το παθαίνετε κάθε φορά που υπάρχει μια συναισθηματική απογοήτευση. Οι μέρες μέχρι την πανσέληνο του Μαίου, σας δίνουν μια ιδιαίτερη δυναμική σκέψης, για να ξεφύγετε από αυτόν τον άσχημο φαύλο κύκλο, που μόνο σας βάζει εμπόδια προς το καλό σας μέλλον. Ανασυντάξτε δυνάμεις, το Καλοκαίρι είναι κοντά….και γεμάτο καλά που σας περιμένουν και όχι μόνο στα αισθηματικά σας!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Δεν είστε σαφείς, αυτές τις ημέρες, και αυτό έχει δημιουργήσει μια σειρά, από επικοινωνιακά προβλήματα μέσα σε σχέσεις και γάμους. Σίγουρα σε αυτό παίζει ρόλο και το ανυποχώρητο του Βασιλιά Λέοντα. Από τις 24-05 και μετά, που τα άστρα είναι πολύ πιο ευνοϊκά με όλα τα ζώδια της φωτιάς, θα δείτε τον παρορμητισμό και τον κοφτερό σας λόγο, να υποχωρούν, και την διπλωματία να αναδύεται. Είναι και ο μόνος τρόπος, για να σώσετε τα συναισθήματα που σας ενδιαφέρουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Θα πρέπει για ακόμη μία φορά, τα δείξετε μεγαλοψυχία και υπομονή στα περιβάλλοντα σας. Σίγουρα έχετε το όνομα του καλού παιδιού του ζωδιακού κύκλου, και ίσως αυτό κάποιοι να το εκμεταλλεύονται. Ξεκινήστε με το να βάλετε τα όρια σας και αυτό να ακουστεί. Για όσους έχουν σχέση μέσω οθόνης ή μέσω τηλεφώνου, τα πράματα θα γίνουν καλύτερα, με οικειοθελείς συναντήσεις που θα ολοκληρωθούν πριν το τέλος του Μαίου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Έχετε την σελήνη μέσα στον οίκο σας και αυτό σας βγάζει μια μελαγχολία για όλα αυτά που ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί στην αισθηματική σας ζωή. Σίγουρα, δε αυτό δεν ευθύνεστε μόνο εσείς. Από την πανσέληνο και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει καλές όψεις με τον λογικό Ερμή, εσείς θα αναθεωρήσετε πολλές ιδέες και θα μπείτε σε μια λογική να κάνετε μια νέα αρχή, μόνο με άτομα που αξίζουν να βρίσκονται μαζί σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Στοχεύετε ψηλά, και αυτό σας κάνε να ξεχωρίζετε αυτήν την εποχή. Όλα τα αστρολογικά δρώμενα, σας υποστηρίζουν και σας αφήνουν να κάνετε όλα τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας πραγματικότητα. Οι Σκορπιοί, που έχουν μπει σε μια λογική του να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία σε άτομο, που τους είχε πληγώσει σο παρελθόν, θα το κάνουν με κάθε επιφύλαξη. Αυτοί που είναι ελεύθεροι, πριν λήξει ο μήνας του Μαίου, θα τύχουν ερωτικών προτάσεων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Η ενέργεια σας είναι στο 100%. Όλα αυτήν την εποχή και φυσικά με την δική σας πρακτική συνδρομή πάνε καλά. Ακόμη και ο ανάδρομος Άρης και δίπλα ο Κρόνος, σας δίνουν τις ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε σας βαραίνει και από το παρόν αλλά και από το παρελθόν. Συνειδητά οι περισσότεροι Τοξότες, θα αποφασίσουν να μείνουν μόνοι τους, παρά μέσα σε δεσμούς που δεν έχουν καλή πορεία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Η νοοτροπία σας δεν σας πάει πουθενά. Είσαστε μονοκόμματοι στον λόγο σας και πολύ φειδωλοί στις δράσεις σας. Είναι ένα ζωδιακό χαρακτηριστικό το οποίο σίγουρα, μπορείτε να διορθώσετε, αν τελικά θέλετε να φέρετε πιο κοντά σας άτομα που σας νοιάζουν. Οι σκέψεις των απόμακρων – χωρισμένων συντρόφων, είναι προς την λογική της επανασύνδεσης, κάτι που γύρω στις μέρες της Πανσελήνου, θα γίνει και απτή επικοινωνία – συνάντηση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

 

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Τρέχετε να προλάβετε να τα κάνετε όλα, πριν εισέλθει η εποχή των Διδύμων, που το πιο πιθανόν είναι να σας μπερδέψει ακόμη περισσότερο. Όσοι είναι μόνοι, θα βρεθούν μέσα σε νέο κόσμο, που θα τους δώσει σημασία και προσοχή. Οι σύντροφοι που έχουν καιρό να δουν ο ένας τον άλλον, θα ξαφνιαστούν από απροσδόκητη ευκαιρία συνάντησης, και όχι μόνο! Επίσης πολλές και οι σκέψεις για ταξίδια, μετακομίσεις, αγορές για όλους τους ανήσυχους του ζωδίου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 03
Ναι εσείς είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών. Αυτό θα σας δώσει και τις ευκαιρίες για να απλώσετε τα ερωτικά σας δίκτυα, σε άτομα που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά που έχετε για τον άνθρωπο που θα δώσετε την καρδιά σας. Πολλές καλές και οι όψεις του κυβερνήτη σας, με την Αφροδίτη που έχουν κάνει συμμαχία και μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι θα σας αποκαταστήσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.